zoranb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Τί αρνητικά υπάρχουν στο να έχει κάποιος στο όνομα του πολλούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος;
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 κανενα, εκτος αν σκοπευεις ν'αρχισεις τα πιστολια. Α και νομιζω το power pass ηταν για ενα λογαριασμο ανα αφμ (εμφαση στο νομιζω)
zoranb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, fredd0 είπε κανενα, εκτος αν σκοπευεις ν'αρχισεις τα πιστολια. πιστόλια;
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δε πληρωνω ... τυπικα αν πιστολιασεις ενα λογαριασμο στο ΑΦΜ σου η ΔΕΗ μπορει να κανει διακοπη σε ολους τους λογαριασμους στο ΑΦΜ σου
zoranb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλώς ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάτι αρνητικό ή και θετικό, εάν κάποιος έχει πολλούς στο όνομά του. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από zoranb
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, zoranb είπε πιστόλια; Μήπως ζεις σε άλλη χώρα? πιστόλι - SLANG.gr
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, zoranb είπε Όχι δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλώς ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάτι αρνητικό ή και θετικό, εάν κάποιος έχει πολλούς στο όνομά του. Σημερα υπαρχει σοβαρό προβλημα με την κατανάλωση γιατι δεν επιδοτείται περαν του ενός
fredd0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Σημερα υπαρχει σοβαρό προβλημα με την κατανάλωση γιατι δεν επιδοτείται περαν του ενός λαθος
zoranb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Σημερα υπαρχει σοβαρό προβλημα με την κατανάλωση γιατι δεν επιδοτείται περαν του ενός Εννοείς πως είτε 1 είτε 4 λογ. είναι το ίδιο όσον αφορά την επιδότηση.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Τί αρνητικά υπάρχουν στο να έχει κάποιος στο όνομα του πολλούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος; Εχεις τόσες κατοικίες/καταστήματα/κλπ;
Tommygre Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Οσο αρνητικο να ανοιγεις θεμα με δεκα λεξεις και να περιμενεις καποια σοβαρη απαντηση. Αν σε διακατεχει μυστικοπαθεια με το να μας γραψεις για τι οντοτητα μιλας (πολυκατοικια, ιδιοκατοικηση, ενοικια, επιχειρησεις) η αν εισαι μαζοχας και θες με το τσιγκελι να στα βγαζουμε, γραψτο, εαν εχεις το κουραγιο στα δαχτυλα, να μας το γραψεις. 1
zoranb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Tommygre είπε Αν σε διακατεχει μυστικοπαθεια με το να μας γραψεις για τι οντοτητα μιλας (πολυκατοικια, ιδιοκατοικηση, ενοικια, επιχειρησεις) η αν εισαι μαζοχας και θες με το τσιγκελι να στα βγαζουμε, γραψτο, εαν εχεις το κουραγιο στα δαχτυλα, να μας το γραψεις. Καμία μυστικοπάθεια, αλλά συνέχισε εκτός το ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, έχεις κ τρόπους. Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω το πώς η οντότητα μπορεί να έχει κάποια σχέση σε αυτό που ρωτάω. Εσύ όμως, φαίνεται πως μπορείς να το εξηγήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα