Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενα, εκτος αν σκοπευεις ν'αρχισεις τα πιστολια. Α και νομιζω το power pass ηταν για ενα λογαριασμο ανα αφμ (εμφαση στο νομιζω)

Δημοσ.

Δε πληρωνω ... τυπικα αν πιστολιασεις ενα λογαριασμο στο ΑΦΜ σου η ΔΕΗ μπορει να κανει διακοπη σε ολους τους λογαριασμους στο ΑΦΜ σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλώς ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάτι αρνητικό ή και θετικό, εάν κάποιος έχει πολλούς στο όνομά του.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όχι δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλώς ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάτι αρνητικό ή και θετικό, εάν κάποιος έχει πολλούς στο όνομά του.

Σημερα υπαρχει σοβαρό προβλημα με την κατανάλωση γιατι δεν επιδοτείται περαν του ενός 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Σημερα υπαρχει σοβαρό προβλημα με την κατανάλωση γιατι δεν επιδοτείται περαν του ενός 

λαθος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Εννοείς πως είτε 1 είτε 4 λογ. είναι το ίδιο όσον αφορά την επιδότηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Τί αρνητικά υπάρχουν στο να έχει κάποιος στο όνομα του πολλούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος;

Εχεις τόσες κατοικίες/καταστήματα/κλπ;

Δημοσ.

Οσο αρνητικο να ανοιγεις θεμα με δεκα λεξεις και να περιμενεις καποια σοβαρη απαντηση. 

Αν σε διακατεχει μυστικοπαθεια με το να μας γραψεις για τι οντοτητα μιλας (πολυκατοικια, ιδιοκατοικηση, ενοικια, επιχειρησεις) η αν εισαι μαζοχας και θες με το τσιγκελι να στα βγαζουμε, γραψτο, εαν εχεις το κουραγιο στα δαχτυλα, να μας το γραψεις. 

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Αν σε διακατεχει μυστικοπαθεια με το να μας γραψεις για τι οντοτητα μιλας (πολυκατοικια, ιδιοκατοικηση, ενοικια, επιχειρησεις) η αν εισαι μαζοχας και θες με το τσιγκελι να στα βγαζουμε, γραψτο, εαν εχεις το κουραγιο στα δαχτυλα, να μας το γραψεις. 

Καμία μυστικοπάθεια, αλλά συνέχισε εκτός το ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, έχεις κ τρόπους.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω το πώς η οντότητα μπορεί να έχει κάποια σχέση σε αυτό που ρωτάω. Εσύ όμως, φαίνεται πως μπορείς να το εξηγήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...