Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

στη γειτονιά κλείνει ένας φωτογράφος και με ρώτησε αν θέλω κανένα φακό έχοντας δει οτι ασχολούμαι που και που και εχοντας ανταλλάξει κουβέντες για φωτογραφίες.

Έριξα μια ματιά αλλά δεν ξέρω και πολλά οπότε σας ρωτώ, για κάμερα d3400 που εχω μονο τον κιτ φακό, αξίζει ο 

Nikon AF Nikkor 24-50mm f/3.3-4.5 Zoom Lens στα 40 ευρώ ;

Λίγο που το έψαξα είδα οτι είναι παλιός αλλα μου είπε οτι δουλεύει και μόνο στο μανουαλ αλλά δε θα με δυσκολέψει ιδιαίτερα

Θα έχει καμία διαφορά από τον afs 18-55 ?

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου

(δε προκειται για φακό αγγελίας και το κρύβω)

(ουτε για βαλτό πόστ)

• Like 1
Δημοσ.

Για full frame είναι καλός φακός και ελαφρύς. Και η τιμή που τον δίνει είναι καλή .

Για σένα, δεν λέει τίποτε. Διάβασε κριτική εδώ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Για full frame είναι καλός φακός και ελαφρύς. Και η τιμή που τον δίνει είναι καλή .

Για σένα, δεν λέει τίποτε. Διάβασε κριτική εδώ

επομενως προσπερναω 

ψαχνομαι για κατι σε 50 mm γενικα ενας 50 mm nikkor σκετο af αξιζει κατ εσέ ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Ok-jeronimo441 είπε

Καλησπέρα σας,

στη γειτονιά κλείνει ένας φωτογράφος και με ρώτησε αν θέλω κανένα φακό έχοντας δει οτι ασχολούμαι που και που και εχοντας ανταλλάξει κουβέντες για φωτογραφίες.

Έριξα μια ματιά αλλά δεν ξέρω και πολλά οπότε σας ρωτώ, για κάμερα d3400 που εχω μονο τον κιτ φακό, αξίζει ο 

Λίγο που το έψαξα είδα οτι είναι παλιός αλλα μου είπε οτι δουλεύει και μόνο στο μανουαλ αλλά δε θα με δυσκολέψει ιδιαίτερα

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου

(ουτε για βαλτό πόστ)

Αν ήταν αυτός , θα σου έλεγα άρπαξε τον και με 40 αρκεί να είναι κομπλέ με τα καπάκια του . Δεν είναι δυστυχώς .

Δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον σ' αυτό που σου προτείνει . 

Άστο να φύγει και προτίμησε να βάλεις αυτά τα χρήματα σαν συμπλήρωμα για κάτι άλλο !

https://kamerastore.com/products/nikon-35-80mm-f4-5-6-d-af-nikkor-nikon-f-2?variant=41804582879430&currency=EUR&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=Kamerastore.com&utm_content=Nikon 35-80mm f4-5.6 D AF Nikkor&gclid=Cj0KCQjw_viWBhD8ARIsAH1mCd6vOkg_hmRtJ5yvlHfd2NUc3d6VqExJOaXtrQrD7DhHjMnxsa0qugwaAmWDEALw_wcB

6 λεπτά πριν, Ok-jeronimo441 είπε

επομενως προσπερναω 

ψαχνομαι για κατι σε 50 mm γενικα ενας 50 mm nikkor σκετο af αξιζει κατ εσέ ;

Nikon af - p 10 - 20 , χαλάλι ! 

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Αν ήταν αυτός , θα σου έλεγα άρπαξε τον και με 40 αρκεί να είναι κομπλέ με τα καπάκια του . Δεν είναι δυστυχώς .

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ειναι απο κάποιο σαιτ, δεν θα τα δώσει μεσω ιντερνετ ο τυπος τουλάχιστον όχι σύντομα. 

Αυτό με τα καπάκια τί εννοεις ;

τα caps ?

το 10 -20 ειναι αρκετά τσιμπημένα που ειδα

είμαι λίγο σφιχτα και θα ήθελα μια οικονομική αναβάθμιση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ok-jeronimo441 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ειναι απο κάποιο σαιτ, δεν θα τα δώσει μεσω ιντερνετ ο τυπος τουλάχιστον όχι σύντομα. 

Αυτό με τα καπάκια τί εννοεις ;

τα caps ?

το 10 -20 ειναι αρκετά τσιμπημένα που ειδα

είμαι λίγο σφιχτα και θα ήθελα μια οικονομική αναβάθμιση 

Τα καπάκια του μπρος πίσω . ΘΑ τα δώσει ........ maybe ........ όταν έχετε τα χρήματα ο 10 - 20 είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα στην μηχανή σας . Ουσιαστικά η μηχανή αυτή χρειάζεται τον 18 - 55 , τον 55 - 200 και τον 10 - 20 αν θέλουμε να μείνουμε χαμηλά σε κόστος .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, babisskg είπε

Τα καπάκια του μπρος πίσω . ΘΑ τα δώσει ........ maybe ........ όταν έχετε τα χρήματα ο 10 - 20 είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα στην μηχανή σας . Ουσιαστικά η μηχανή αυτή χρειάζεται τον 18 - 55 , τον 55 - 200 και τον 10 - 20 αν θέλουμε να μείνουμε χαμηλά σε κόστος .

σορι αλλα τα καπακια ειναι σημαντικα ;

χωρις παρεξηγηση 

δε πουλανε στο ιντερνετ με 1.2 ευρώ ;

για τα καπακια που σφραγιζουν το φακο για προστασια μιλαω εγω 

Επεξ/σία από Ok-jeronimo441
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ok-jeronimo441 είπε

χωρις παρεξηγηση 

για τα καπακια που σφραγιζουν το φακο για προστασια μιλαω εγω 

Δεν κάνουν ενάμιση ευρώ , αλλά ας μην ξεφύγουμε , το θέμα ήταν ο φακός που βρήκατε . 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ok-jeronimo441 είπε

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου

(ουτε για βαλτό πόστ)

Η τιμη ειναι λογικη γι αυτο τον φακο, αλλα δεν αξιζει για την μηχανη σου

Θα αξιζε για full frame μηχανη, απο αυτες που εχουν την βιδα για AF.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ok-jeronimo441 είπε

χωρις παρεξηγηση 

Αν περάσουν ιμιτασιόν καπάκια χωρίς τελωνείο , μέσω ebay , ναι . βρίσκεις με 1.5€ . Τα γνήσια βέβαια , κάνουν κάπου 25€ και τα δύο , αλλά γιατί να πάρει κάποιος γνήσια για τόσο παλιό φακό αν δεν τα έχει ήδη . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...