Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ενα θεμα με τον Kiwi browser που εγκατεστησα πριν λιγες ημερες σε κινητο συγγενικου μου προσωπου.

Ενω στο δικο μου τηλεφωνο οταν μπαινω στο kiwi και μετα παταω πανω στην αναζητηση του google για να ψαξω κατι μου βγαζει κανονικα τι εχω ψαξει στο παρελθον οπως στην παρακατω εικονα στο αλλο κινητο δεν βγαζει τιποτα.Ειναι τελειος κενο.

Ετσι το βγαζει για παραδειγμα στο δικο μου:

image.jpeg.640210766f72736959e89c619a55fbf5.jpeg

To ιδιο ακριβως συμβαινει και για παραδειγμα στο youtube(μπαινοντας μεσα στον kiwi εννοειται).Στο δικο μου τηλεφωνο μολις παταω στην αναζητηση μου εβγαζε τα τελευταια αποτελεσματα απ'οτι εχω ψαξει και στο αλλο κινητο δεν βγαζει τιποτα.Σαν μην εχω ψαξει τιποτα.

Επειδη τα εχω ψαξει σχεδον ολα τι μπορει να φταιει και δεν βγαζει τα τελευταια αποτελεσματα απο τις προηγουμενες αναζητησεις?

Oι ρυθμισεις στον kiwi ειναι οι ιδιες ακριβως οπως και στο δικο μου κινητο.

Δημοσ.

Όταν πας στο ιστορικό δεν έχει τίποτα?

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει όταν βγαίνεις από τον Kiwi να σβήνει ιστορικό και αναζήτηση ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όταν πας στο ιστορικό δεν έχει τίποτα?

Στο ιστορικο υπαρχουν ολα κανονικα οπου κι αν εχει μπει.

6 ώρες πριν, GATE123 είπε

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει όταν βγαίνεις από τον Kiwi να σβήνει ιστορικό και αναζήτηση ?

Οχι δεν εχω ενεργοποιησει κατι τετοιο.Δεν ξερω αν υπαρχει κιολας τετοια λειτουργεια αλλα οχι δεν εχω πειραξει κατι.

Μου κανει εντυπωση και δεν το εχω ξαναδει μιας και το δοκιμασα παλι σ'ενα android tablet και τα δειχνει ολα κανονικα.

Ψαχνω συνεχεια και δεν μπορω να βρω ακρη τι μπορει να φταιει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Τη λειτουργικό έχουν οι συσκευές?

Android 10,11,12 ??

H δικη μου εχει 11 και σ'αυτην που εχει το θεμα εχει 12.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

H δικη μου εχει 11 και σ'αυτην που εχει το θεμα εχει 12.

Άρα ενδέχεται λες να είναι το πρόβλημα στην 12 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Άρα ενδέχεται λες να είναι το πρόβλημα στην 12 ?

Δεν νομιζω να ειναι θεμα λειτουργικου.Τι σχεση να εχει το λειτουργικο με το συγκεκριμενο?

Να ειναι καμια καινουρια ρυθμιση μεσα απο το λειτουργικο λες?

Θα ξανατσεκαρω μηπως υπαρχει.Αλλα και να υπηρχε δεν θα κρατουσε καθολου ιστορικο γενικοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...