Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum,

πριν από λίγο παρέλαβα μια wifi camera της Xiaomi, συγκεκριμένα την Mi 360 Home Security Camera 2K.

Συνδέθηκε πολύ εύκολα με την εφαρμογή της xiaomi, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Η camera μπορεί να κινείται, την χειρίζεσαι από το κινητό. Σε κάποιες εντολές ενώ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος που κάνει σε κάθε κίνηση της, η κάμερα δεν κάνει την κίνηση.

Θεωρείτε ότι έχει κάποιο ελάττωμα; Χρειάζεται κάποιου είδους βαθμονόμηση; έχει κάποιος την ίδια κάμερα να μου το επιβεβαιώσει;

Σας ευχαριστώ όλους.

υ.γ.: εάν το νήμα μου δεν είναι στην σωστή θέση, ας το μεταφέρει κάποιος moderator.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ckdodis είπε

Καλησπέρα σε όλο το forum,

πριν από λίγο παρέλαβα μια wifi camera της Xiaomi, συγκεκριμένα την Mi 360 Home Security Camera 2K.

Συνδέθηκε πολύ εύκολα με την εφαρμογή της xiaomi, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Η camera μπορεί να κινείται, την χειρίζεσαι από το κινητό. Σε κάποιες εντολές ενώ ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος που κάνει σε κάθε κίνηση της, η κάμερα δεν κάνει την κίνηση.

Θεωρείτε ότι έχει κάποιο ελάττωμα; Χρειάζεται κάποιου είδους βαθμονόμηση; έχει κάποιος την ίδια κάμερα να μου το επιβεβαιώσει;

Σας ευχαριστώ όλους.

υ.γ.: εάν το νήμα μου δεν είναι στην σωστή θέση, ας το μεταφέρει κάποιος moderator.

Για hardware θέμα ακούγεται.

Προσπάθησε αν έχει reset να τη κάνεις μια, αλλιώς μετά εγγύηση.

Έχω μια παρόμοια η οποία μόλις συνδεθεί κάνει μόνη της όλες τις κινήσεις για να γίνει η βαθμονόμηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...