dimitrismagp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Το τηλεκοντρόλ μου χάλασε. Από εκεί που το προμηθεύτηκα μου είπαν πως είναι παλιός ο κωδικός και δεν μπορώ να πάρω καινούργιο. Γνωρίζετε αν κάπου στην Αθήνα μπορείς να βρεις generic τηλεκοντρόλ όπου να μπορέσω με τη βοήθεια τηλεκοντρόλ γείτονα που δουλεύει ακόμα να το ρυθμίσω; Η άλλη λύση είναι να βάλει παράλληλο μηχανισμό ώστε σε όσους χαλάσει από εδώ και πέρα να χρησιμοποιούν τον καινούργιο. Επειδή είμαι εγκλωβισμένος ψάχνω για τη λύση με το γενικό τηλεκοντρόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, dimitrismagp είπε Το τηλεκοντρόλ μου χάλασε. Από εκεί που το προμηθεύτηκα μου είπαν πως είναι παλιός ο κωδικός και δεν μπορώ να πάρω καινούργιο. Γνωρίζετε αν κάπου στην Αθήνα μπορείς να βρεις generic τηλεκοντρόλ όπου να μπορέσω με τη βοήθεια τηλεκοντρόλ γείτονα που δουλεύει ακόμα να το ρυθμίσω; Η άλλη λύση είναι να βάλει παράλληλο μηχανισμό ώστε σε όσους χαλάσει από εδώ και πέρα να χρησιμοποιούν τον καινούργιο. Επειδή είμαι εγκλωβισμένος ψάχνω για τη λύση με το γενικό τηλεκοντρόλ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις από τον γείτονα αυτό που δουλεύει, να το πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) και να τους ρωτήσεις αν μπορούν να το αντιγράψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismagp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Έχεις κάποιο παράδειγμα έστω σε πμ για κάποιο τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα με ηλεκτρονικά; Αθήνα μένω αλλά δεν γνωρίζω κάποιο. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε Έχεις κάποιο παράδειγμα έστω σε πμ για κάποιο τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα με ηλεκτρονικά; Αθήνα μένω αλλά δεν γνωρίζω κάποιο. Σε ευχαριστώ πολύ Δεν είναι κάτι τόσο εξειδικευμένο, σε καταστήματα με συστήματα ασφαλείας και κλειδιά συνήθως κάνουν αυτή τη δουλειά. Πχ ο "κλειδαράς" της γειτονιάς μου αντέγραψε ένα δικό μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε Έχεις κάποιο παράδειγμα έστω σε πμ για κάποιο τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα με ηλεκτρονικά; Αθήνα μένω αλλά δεν γνωρίζω κάποιο. Σε ευχαριστώ πολύ https://kimpiris.gr/product-category/systhmata-asfaleias/thlexeirismoi/ για ρίξε μια ματιά μην και σε βολευει κατι . Δεν έχω προσωπική γνωμη,απο διαφημιση το είδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε Έχεις κάποιο παράδειγμα έστω σε πμ για κάποιο τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα με ηλεκτρονικά; Αθήνα μένω αλλά δεν γνωρίζω κάποιο. Σε ευχαριστώ πολύ Όλα τα καταστήματα με ηλετρονικά έχουν τέτοια τηλεκοντρολ, δεν είναι κάτι εξιδικευμένο. Επικοινωνία | Βενιέρης Ηλεκτρονικά (venieris.com) Καταστήματα (microcenter.gr) Επικοινωνία - LiveCART 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Κλειδιά Γιαγιά Καλλιθέα Googlαρε το και ρωτα τους 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nidedi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 κι εμένα με απασχολεί αυτό, μάλλον η γιαγιά τους νικά όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ακριβή η Γιαγια πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, dimitrismagp είπε Το τηλεκοντρόλ μου χάλασε. Από εκεί που το προμηθεύτηκα μου είπαν πως είναι παλιός ο κωδικός και δεν μπορώ να πάρω καινούργιο. Γνωρίζετε αν κάπου στην Αθήνα μπορείς να βρεις generic τηλεκοντρόλ όπου να μπορέσω με τη βοήθεια τηλεκοντρόλ γείτονα που δουλεύει ακόμα να το ρυθμίσω; Η άλλη λύση είναι να βάλει παράλληλο μηχανισμό ώστε σε όσους χαλάσει από εδώ και πέρα να χρησιμοποιούν τον καινούργιο. Επειδή είμαι εγκλωβισμένος ψάχνω για τη λύση με το γενικό τηλεκοντρόλ. Αλλη λυση ειναι αν εχεις το εγχειριδιο της πλακετας της γκαραζοπορτας, να προγραμματισεις οσα χειριστηρια θελεις. Λογικα αν ειναι παλιος ο κωδικος θα ειναι μαλλον σταθερου παρα κυλιομενου κωδικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιοσδηποτε ηλεκτρονικος ή κλειδαρας θα μπορουσε να το αντιγραψει, εγω ειχα μια παρομοια εμπειρια με το δικο μου στο οποιο ηθελα προληπτικα να βγαλω ενα δευτερο για καβα μην τυχον παθει τιποτα το πρωτο, και κλειδαρας μου ειπε οτι δεν αντιγραφεται απο τριτους και θα πρεπει να απευθυνθω στην εταιρεια που τοποθετησε το μηχανισμο της πορτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα