Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, nick0s23 είπε Τι ακριβως ειναι αυτο το εντυπο? Μου εχουν στειλει και εμενα αλλα επειδη το στελνουν εργασιμες ωρες δεν εχω καταφερει ακομα να παραλαβω, ουτε να επικοινωνησω με τον "προσωπικο μου συμβουλο" που θα με επαιρνε τηλεφωνο, αλλα δεν. Ούτε εγώ έχω μπορέσει να παραλάβω γιατί λόγο δουλειάς δεν τους προλαβαίνω, κάτι για το Δήμο είπε ότι είναι και την συμμετοχή στη δράση τους έχω ζητήσει 4-5 φορές να το στείλουν με mail για να υπογράψω ηλεκτρονικά και να το στείλω αλλά λέει ότι θέλει courier τους εξήγησα πολύ ευγενικά ότι αν πρώτον δεν έχω το χρόνο να διαβάσω το ακριβώς γράφει (ζήτησε υπογραφή σε όλες της σελίδες κάτι είπε για 7-8 σελιδες) δεν παίζει να υπογράψω στα τυφλά τα χαρτια πόσο μάλλον άμεσα για να τα πάρει ο courier επιτόπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0s23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ούτε εγώ έχω μπορέσει να παραλάβω γιατί λόγο δουλειάς δεν τους προλαβαίνω, κάτι για το Δήμο είπε ότι είναι και την συμμετοχή στη δράση τους έχω ζητήσει 4-5 φορές να το στείλουν με mail για να υπογράψω ηλεκτρονικά και να το στείλω αλλά λέει ότι θέλει courier τους εξήγησα πολύ ευγενικά ότι αν πρώτον δεν έχω το χρόνο να διαβάσω το ακριβώς γράφει (ζήτησε υπογραφή σε όλες της σελίδες κάτι είπε για 7-8 σελιδες) δεν παίζει να υπογράψω στα τυφλά τα χαρτια πόσο μάλλον άμεσα για να τα πάρει ο courier επιτόπου Ότι να ναι! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα