Προς το περιεχόμενο

Vodafone, επιστολή άγνωστου περιεχομένου με ΕΛΤΑ που πρέπει να υποσχεθείς πως θα υπογράψεις πριν στην παραδώσει ο κούριερ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα ήρθε κούριερ με συστημένη επιστολή από την Vodafone  και μου είπε πως δεν μπορεί να μου την δώσει να την δω αν δεν του "υποσχεθώ" πως θα υπογράψω; το περιεχόμενο της επιστολής το οποίο δεν μου είπε τι είναι.
Πως μπορεί κάποιος να συναινέσει πως θα υπογράψει κάτι πριν το διαβάσει; χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο καν; ειλικρινά απορώ αν έχει συμβεί σε άλλους.

Επεξ/σία από propagate
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η υπογραφή σου δεν σημαίνει οτι συναινείς/αποδέχεσαι το περιέχομενο του εγγράφου. Σημαίνει απλά ότι το παρέλαβες. Δεν νομίζω ο κούριερ να "καίγεται" να υπογράψεις το περιέχομενο. Δεν στέκει.

• Like 2

2 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Η υπογραφή σου δεν σημαίνει οτι συναινείς/αποδέχεσαι το περιέχομενο του εγγράφου. Σημαίνει απλά ότι το παρέλαβες. Δεν νομίζω ο κούριερ να "καίγεται" να υπογράψεις το περιέχομενο. Δεν στέκει.

Φυσικά και δε στέκει, αυτό λέω, δεν μου ζήτησε να υπογράψω για να την παραλάβω, μου είπε πως θα πρέπει να υπογράψω το περιεχόμενο της επιστολής για να το πάρει ξανά πίσω και να το επιστρέψει στην vodafone αλλά δεν μου την έδινε και δεν την άνοιγε αν δεν δεχόμουν πως θα την υπογράψω πριν την διαβάσω γιατί όπως είπε αυτή την εντολή είχε, φυσικά δεν δέχτηκα αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό γιατί όντως δεν στέκει. 

3 ώρες πριν, propagate είπε

Φυσικά και δε στέκει, αυτό λέω, δεν μου ζήτησε να υπογράψω για να την παραλάβω, μου είπε πως θα πρέπει να υπογράψω το περιεχόμενο της επιστολής για να το πάρει ξανά πίσω και να το επιστρέψει στην vodafone αλλά δεν μου την έδινε και δεν την άνοιγε αν δεν δεχόμουν πως θα την υπογράψω πριν την διαβάσω γιατί όπως είπε αυτή την εντολή είχε, φυσικά δεν δέχτηκα αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό γιατί όντως δεν στέκει. 

Τότε πολύ καλά έκανες, και καλό θα ήταν να καλέσεις την Vodafone να το διευθετήσεις

17 λεπτά πριν, makis269 είπε

χρωστάς στην voda ?

Όχι.

2 ώρες πριν, Kostas Savvidis είπε

Μάλλον ήταν κάποιο συμβόλαιο στο οποίο εσύ συμφώνησες μέσω τηλεφώνου και στο έστειλαν να το υπογράψεις.

Κάτι τέτοιο μάλλον φαντάζομαι και εγώ,  βέβαια το τελευταίο συμβόλαιο που έκανα ήταν πριν 12 μήνες, αλλά πριν ένα μήνα μετέφερα στην wind έναν άλλο αριθμό που είχα στη vodafone δυο μήνες μετά την λήξη του συμβολαίου του λόγω διαφοράς στην τιμή,  και από όσο είδα στην ιστοσελίδα της vodafone στο ενεργό συμβόλαιο που έχω σε αυτούς δεν υπάρχουν υπογραφές μου και ίσως θορυβήθηκαν που πήρα το άλλο το σταθερό και θέλουν να "δέσουν" αυτό, ακόμη και έτσι να είναι πως θα μπορούσα να ξέρω ότι δεν άλλαξαν κάτι σε αυτό το συμβόλαιο αν δεν το διαβάσω;  δεν τους εμπιστεύομαι, το άλλο σταθερό το είχα 10 χρόνια σε αυτούς και η "προσφορά" που μου έκαναν για να συνεχίσω ήταν 6 ευρώ παραπάνω από το παλιό μου συμβόλαιο και 5 ευρώ ακριβότερο από την τιμή της wind  που έχει και παραπάνω ώρες σε κινητά, τέλος πάντων, πρόβλημα τους.

• Moderators
2 ώρες πριν, propagate είπε

Όχι.

Κάτι τέτοιο μάλλον φαντάζομαι και εγώ,  βέβαια το τελευταίο συμβόλαιο που έκανα ήταν πριν 12 μήνες, αλλά πριν ένα μήνα μετέφερα στην wind έναν άλλο αριθμό που είχα στη vodafone δυο μήνες μετά την λήξη του συμβολαίου του λόγω διαφοράς στην τιμή,  και από όσο είδα στην ιστοσελίδα της vodafone στο ενεργό συμβόλαιο που έχω σε αυτούς δεν υπάρχουν υπογραφές μου και ίσως θορυβήθηκαν που πήρα το άλλο το σταθερό και θέλουν να "δέσουν" αυτό, ακόμη και έτσι να είναι πως θα μπορούσα να ξέρω ότι δεν άλλαξαν κάτι σε αυτό το συμβόλαιο αν δεν το διαβάσω;  δεν τους εμπιστεύομαι, το άλλο σταθερό το είχα 10 χρόνια σε αυτούς και η "προσφορά" που μου έκαναν για να συνεχίσω ήταν 6 ευρώ παραπάνω από το παλιό μου συμβόλαιο και 5 ευρώ ακριβότερο από την τιμή της wind  που έχει και παραπάνω ώρες σε κινητά, τέλος πάντων, πρόβλημα τους.

Aν εχεις Ftth στελνουν καποιο εντυπο για υπογραφη , ως που να βρω τι ακριβως ειναι μου βγαλαντην ψυχη (βεβαια εγω ειμαι cosmote)

16 minutes ago, gorge18 said:

Στα συστημένα παντα υπογράφεις για να τα παρεις

11 hours ago, propagate said:

δεν μου ζήτησε να υπογράψω για να την παραλάβω, μου είπε πως θα πρέπει να υπογράψω το περιεχόμενο της επιστολής

Και αν το χαρτί μέσα γράφει ότι πρέπει να δώσεις στον κούριερ 100.000 ευρώ ?

Καλά έκανες και δεν υπέγραψες ....

Παλιά έλεγαν να προσέχεις που βάζεις δύο πράγματα.........

21 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Aν εχεις Ftth στελνουν καποιο εντυπο για υπογραφη , ως που να βρω τι ακριβως ειναι μου βγαλαντην ψυχη (βεβαια εγω ειμαι cosmote)

Τι ακριβως ειναι αυτο το εντυπο? Μου εχουν στειλει και εμενα αλλα επειδη το στελνουν εργασιμες ωρες δεν εχω καταφερει ακομα να παραλαβω, ουτε να επικοινωνησω με τον "προσωπικο μου συμβουλο" που θα με επαιρνε τηλεφωνο, αλλα δεν.

14 ώρες πριν, makis269 είπε

Και αν το χαρτί μέσα γράφει ότι πρέπει να δώσεις στον κούριερ 100.000 ευρώ ?

Είσαι και εσύ σαν τον γνωστό «δημοσιογράφο» που προσπαθούσε να κάνει ανάληψη 100.000 από το ATM αλλά εκείνο δεν του τα έδινε ;; :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...