Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από διάφορες προτάσεις μέσα στο Forum σκέφτομαι την αγορά του σταθεροποιητή Τάσης APC LE1200I για την προστασία του υπολογιστή. Δύο ερωτήσεις:

Ο συγκεκριμένος "σηκώνει" υπολογιστή με 750W τροφοδοτικό και οθόνη 34''? Μήπως μπορώ να συνδέσω και έναν ενισχυτή yamaha RXV450, ώστε να μην είναι εκτεθειμένος?

Ο σταθεροποιητής έχει μόνο 3pin υποδοχές και όχι σούκο. Μπορώ να συνδέσω απλή πρίζα στο 3pin με αντάπτορα?

Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο σταθεροποιητή που να είναι vfm?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
On 25/07/2022 at 11:01, Astreos said:

Ο σταθεροποιητής έχει μόνο 3pin υποδοχές και όχι σούκο. Μπορώ να συνδέσω απλή πρίζα στο 3pin με αντάπτορα?

ναί, κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/25702109/APC-Πολύπριζο-4-Θέσεων-με-Διακόπτη-και-Καλώδιο-1-5m-Μαύρο-PZ42I-GR.html

Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο σταθεροποιητή που να είναι vfm?

όχι. Άν και όχι τόσο ποιοτικό όσο το παλαιότερο των 600VA είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο (και εγώ αυτό έχω)

Ο συγκεκριμένος "σηκώνει" υπολογιστή με 750W τροφοδοτικό και οθόνη 34''? Μήπως μπορώ να συνδέσω και έναν ενισχυτή yamaha RXV450, ώστε να μην είναι εκτεθειμένος?

750W τροφοδοτικό δεν σημαίνει 750W κατανάλωση, δεν ξέρω τί σύνθεση έχεις αλλά συνήθως είναι πιό κάτω απο το μισό. 34" οθονη ας πούμε 50W, ο ενισχυτής λέει 360W max, οπότε η απάντηση είναι μάλλον ναι. Έχε υπόψιν σου οτι ως AVR έχει 92% efficiency οπότε μην συνδέεις κάτι άν δεν χρειάζεται προστασία, θα καίς τσάμπα ρέυμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...