kukukali Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Armoral είπε Δεν υπάρχει επταήμερο DOA στο Γερμανό όσον αφορά το Iphone, βασικά δεν υπάρχει καθόλου διαδικασία DOA για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και όλα τα προϊόντα Apple είναι επίσημης αντιπροσωπείας. Το τηλέφωνό σου το πας όπου θέλεις για service. Εχεις σχέση με την εταιρία ?....Μεγάλη πρεμουρα βλέπω... Αν ήταν επίσημη εισαγωγή θα είχε τις 15 ημέρες που δίνει για DOA η apple. Όποιος θέλει ας πάρει το τηλέφωνο στο support της apple να το διαπιστώσει .
nick_souvlaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, kukukali είπε Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. Όπως και στο service. Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο. Το DOA στο Γερμανό είναι 7 ημέρες και από το επίσημο δίκτυο 15. Η ενημέρωση που σας δίνω είναι από το customer service της apple. Άλλαξε κάτι η Apple στο support της; Παλαιότερα είχε παγκόσμια εγγύηση ενός έτους. Έχω πάει iPad 2 αγορασμένο από Αμερική με θέμα στην οθόνη στην InfoQuest και έγινε κανονικά αλλαγή χωρίς ούτε καν απόδειξη. Απλά είδαν στο σύστημα της Apple εάν έχει περάσει ένας χρόνος από την ενεργοποίηση της συσκευής. 3
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μου ήρθε SMS να παραλάβω από το κατάστημα που το είχα παραγγείλει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτή την στιγμή είμαι με ipad air 2.
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kgian είπε Μου ήρθε SMS να παραλάβω από το κατάστημα που το είχα παραγγείλει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτή την στιγμή είμαι με ipad air 2. Πιάσε μια μαργαρίτα και ξεκίνα.😁 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από DownUNDERground
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, kukukali είπε Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. Όπως και στο service. Εαν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για ipad αγορασμένα εκτός Ευρώπης. Ipad(και κινητά)αγορασμένα εντός Ευρώπης, κανονικά στέλνονται στα εδώ service για επισκευή. Μεγάλη προσοχή σε τι πωλητή θα πέσετε, γιατί ο καθένας λέει τα δικά του.
thewildones Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Παρέλαβα σήμερα σε μαύρο χρώμα, στο κουτί έχει τυπωμένα και ελληνικά, λογικά είναι επίσημη εισαγωγή. Δύο χρόνια εγγύηση, δε θα έχετε πρόβλημα.
Armoral Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, kukukali είπε Εχεις σχέση με την εταιρία ?....Μεγάλη πρεμουρα βλέπω... Αν ήταν επίσημη εισαγωγή θα είχε τις 15 ημέρες που δίνει για DOA η apple. Όποιος θέλει ας πάρει το τηλέφωνο στο support της apple να το διαπιστώσει . Τι σχέση έχει η πρεμούρα και η εταιρία με την αλήθεια και τις ανακρίβειες;
angelucky Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Είναι μήπως κανείς από Θεσσαλία που δε θέλει να παραλάβει σε περίπτωση που το έχει παραγγείλει; γιατί δε πρόλαβα την προσφορά....
kukukali Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Armoral είπε Τι σχέση έχει η πρεμούρα και η εταιρία με την αλήθεια και τις ανακρίβειες; Δεν μου απαντάς στο βασικό ο Γερμανός δεν δίνει DOA η apple δίνει 15 ημέρες . Κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά...guess who
Armoral Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kukukali είπε Δεν μου απαντάς στο βασικό ο Γερμανός δεν δίνει DOA η apple δίνει 15 ημέρες . Κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά...guess who Όπως σου είπα πρώτος, η Γερμανός παρέχει αντικατάσταση DOA στο κατάστημα σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών σε όλα τα τηλέφωνα εκτός από τα Apple. Αν τώρα αγοράσεις συσκευή Apple και έχει θέμα ακόμη και την ίδια στιγμή, τότε γίνεται αντικατάσταση αλλά όχι στο κατάστημα, το προϊόν αποστέλλεται στο κεντρικό service και κατόπιν από εκεί προχωρούν σε αντικατάσταση. Αν έχεις αποδείξεις ότι είναι παραεισαγωγή, εδώ είμαστε. Οι τιμές του είναι οι επίσημες της αντιπροσωπείας και μην ξεχνάς ότι ο Γερμανός δεν είναι ο Γερμανός, αλλά η Cosmote. Αν θεωρείς ότι η Cosmote κάνει παραεισαγωγή τι να πω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Armoral 1
Dannie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Εμενα σημερα ηρθε κ γραφει μονο ενα χρονο εγγυησης.
christakos07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, sils είπε Γιαρι να παρεις ipad χωρις τον m1? Γιατί να πάρεις αμάξι, αν δεν είναι Tesla? 3
CaMp3on Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, sils είπε Γιαρι να παρεις ipad χωρις τον m1? Γιατί μήπως έχει υπερδιπλάσια τιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα