MontzOlee Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Vs iPad Pro 11 Wi-Fi - cellular του 2018 , τι λέτε ? ΥΓ :σιχαίνομαι να γυρίσω πίσω σε αυτά τα τεράστια bezel … Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από MontzOlee
thewildones Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 46 minutes ago, MontzOlee said: Vs iPad Pro 11 Wi-Fi - cellular του 2018 , τι λέτε ? ΥΓ :σιχαίνομαι να γυρίσω πίσω σε αυτά τα τεράστια bezel … Να μην το σκεφτείς καν, δεν υπάρχει σύγκριση, πέρα από το ότι πισωγυρίζεις σε Touch ID, μέγεθος οθόνης , bezels, lightning, μόνο την οθόνη που θα δεις με χαμηλό refresh rate, θα σε πιάσουν τα κλάματα! 5
MontzOlee Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, thewildones είπε Να μην το σκεφτείς καν, δεν υπάρχει σύγκριση, πέρα από το ότι πισωγυρίζεις σε Touch ID, μέγεθος οθόνης , bezels, lightning, μόνο την οθόνη που θα δεις με χαμηλό refresh rate, θα σε πιάσουν τα κλάματα! Τα ίδια σκέφτηκα αλλά είπα μήπως λόγω του ότι είναι 2022 vs 2018 μοντέλο , say no more dude . thanks 🙏🏻 2
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καιρό σκέφτομαι μια αγορά iPad, το SG το εμφανίζει ως μη διαθέσιμο...
nikos16717 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Dannie είπε Προχωρησε σε καποιον η παραγγελια;;; Σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι στο σύστημα τους φαίνεται διαθεσημότητα από 1 Αυγούστου, άσχετα με το αν στο site λέει άμεσα διαθέσιμο. Οπότε κάνε λίγο θπομονή 1
mern Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με την εγγύηση πόσα χρόνια είναι και από που. Ισχύει και για αγορά από bestprice/skroutz;
gusretalis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 χρόνο λένε από Γερμανό. Αλλά γενικά 2 είναι αν ισχύουν κάποια πράγματα: https://appleworldhellas.com/forum/topic/57-faq-τι-ισχύει-για-την-εγγύηση-της-apple-συσκευής-σου-και-όχι-μόνο-στην-ελλάδα/ 1
evakousk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mern είπε Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με την εγγύηση πόσα χρόνια είναι και από που. Δεν ξέρω αν είναι επειδή το δικό μου το πήρα με Ψηφιακή Μέριμνα, αλλά στην απόδειξη αναφέρει “Κάλυψη 2ου έτους iSquare”. Στη χειρότερη περίπτωση πάντως θα σου παρέχει 2ο έτος ο Γερμανός, όπως είναι υποχρεωμένος. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από evakousk 1
mern Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Κατάλαβα. Άρα άμα το πάρω από το Amazon φαντάζομαι δε γίνεται κάτι, σωστά ; θα μείνω με 1 χρόνο
dzerv Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, mern είπε Κατάλαβα. Άρα άμα το πάρω από το Amazon φαντάζομαι δε γίνεται κάτι, σωστά ; θα μείνω με 1 χρόνο αν δεν κανω λάθος απο αμαζον έχεις ένα χρόνο πανευρωπαική εγγύηση και τον επόμενο αν γίνει κάτι το καλύπτει το άμαζον 1
kukukali Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. Όπως και στο service. Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο. Το DOA στο Γερμανό είναι 7 ημέρες και από το επίσημο δίκτυο 15. Η ενημέρωση που σας δίνω είναι από το customer service της apple. 1
fou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, kukukali είπε Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. Όπως και στο service. Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο. Το DOA στο Γερμανό είναι 7 ημέρες και από το επίσημο δίκτυο 15. Η ενημέρωση που σας δίνω είναι από το customer service της apple. Ετσι εξηγείται λοιπον γιατι τα Macbook του Γερμανου ειναι με Αγγλικο πληκτρολογιο... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από fou
Armoral Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, kukukali είπε Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. Όπως και στο service. Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο. Το DOA στο Γερμανό είναι 7 ημέρες και από το επίσημο δίκτυο 15. Η ενημέρωση που σας δίνω είναι από το customer service της apple. Δεν υπάρχει επταήμερο DOA στο Γερμανό όσον αφορά το Iphone, βασικά δεν υπάρχει καθόλου διαδικασία DOA για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και όλα τα προϊόντα Apple είναι επίσημης αντιπροσωπείας. Το τηλέφωνό σου το πας όπου θέλεις για service. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα