Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vs iPad Pro 11 Wi-Fi - cellular του 2018 , τι λέτε ?

ΥΓ :σιχαίνομαι να γυρίσω πίσω σε αυτά τα τεράστια bezel …

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 minutes ago, MontzOlee said:

Vs iPad Pro 11 Wi-Fi - cellular του 2018 , τι λέτε ?

ΥΓ :σιχαίνομαι να γυρίσω πίσω σε αυτά τα τεράστια bezel …

Να μην το σκεφτείς καν, δεν υπάρχει σύγκριση, πέρα από το ότι πισωγυρίζεις σε Touch ID, μέγεθος οθόνης , bezels, lightning, μόνο την οθόνη που θα δεις με χαμηλό refresh rate, θα σε πιάσουν τα κλάματα!

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thewildones είπε

Να μην το σκεφτείς καν, δεν υπάρχει σύγκριση, πέρα από το ότι πισωγυρίζεις σε Touch ID, μέγεθος οθόνης , bezels, lightning, μόνο την οθόνη που θα δεις με χαμηλό refresh rate, θα σε πιάσουν τα κλάματα!

Τα ίδια σκέφτηκα αλλά είπα μήπως λόγω του ότι είναι 2022 vs 2018 μοντέλο , say no more dude . 

thanks 🙏🏻 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dannie είπε

Προχωρησε σε καποιον η παραγγελια;;;

Σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι στο σύστημα τους φαίνεται διαθεσημότητα  από 1 Αυγούστου, άσχετα με το αν στο site λέει άμεσα διαθέσιμο. Οπότε κάνε λίγο θπομονή

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με την εγγύηση πόσα χρόνια είναι και από που. Ισχύει και για αγορά από bestprice/skroutz; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mern είπε

Ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με την εγγύηση πόσα χρόνια είναι και από που.

Δεν ξέρω αν είναι επειδή το δικό μου το πήρα με Ψηφιακή Μέριμνα, αλλά στην απόδειξη αναφέρει “Κάλυψη 2ου έτους iSquare”.

Στη χειρότερη περίπτωση πάντως θα σου παρέχει 2ο έτος ο Γερμανός, όπως είναι υποχρεωμένος.

Επεξ/σία από evakousk
  • Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα. Άρα άμα το πάρω από το Amazon φαντάζομαι δε γίνεται κάτι, σωστά ; θα μείνω με 1 χρόνο 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mern είπε

Κατάλαβα. Άρα άμα το πάρω από το Amazon φαντάζομαι δε γίνεται κάτι, σωστά ; θα μείνω με 1 χρόνο 

αν δεν κανω λάθος απο αμαζον έχεις ένα χρόνο πανευρωπαική εγγύηση  και τον επόμενο αν γίνει κάτι το καλύπτει το άμαζον 

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή ο Γερμανός κάνει παραεισαγωγη τα iPhone, iPad. 

Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. 

Όπως και στο service.

Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR  μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο.

Το DOA στο Γερμανό είναι 7 ημέρες και από το επίσημο δίκτυο 15.

Η ενημέρωση που σας δίνω είναι από το customer service της apple. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kukukali είπε

Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί απευθύνεστε στο Γερμανό δεν εμπλέκεται το επίσημο δίκτυο. 

Όπως και στο service.

Μου έτυχε πρόβλημα σε iPhone XR  μόλις το άνοιξα κ χρειάστηκε 1 1/2 μήνα για να πάει στο εξωτερικό να το δουν και μετά να δώσουν έγκριση για νέο.

Ετσι εξηγείται λοιπον γιατι τα Macbook του Γερμανου ειναι με Αγγλικο πληκτρολογιο...

Επεξ/σία από fou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kukukali είπε

Όπως και στο service.

Δεν υπάρχει επταήμερο DOA στο Γερμανό όσον αφορά το Iphone, βασικά δεν υπάρχει καθόλου διαδικασία DOA για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και όλα τα προϊόντα Apple είναι επίσημης αντιπροσωπείας. Το τηλέφωνό σου το πας όπου θέλεις για service.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...