kaliakman Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Η σειρά είναι επική! Επειδή έτυχε να μου ανοίξει έτσι πηγαίνετε 5 σελίδες πριν στο παρόν thread και διαβάστε σχόλια 1
screaming_trees Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 hours ago, anax111 said: Το τρίτο επεισόδιο ήταν ποιο πολύ δικαστικό δράμα παρά υπερ-ηρωική σειρά. Γενικά η σειρά έως τώρα πάσχει από δράση. Και δικαστικό δράμα της κακιάς ώρας... Το εκνευριστικό είναι ότι ξεπεταξαν τον bullseye σε 5 λεπτά...
dimo69 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Γενικά είναι σειρά που χτίζει την ατμόσφαιρα και δεν είναι από τις ποιο action όπως ο punisher 1
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Πρώτη φορά χαίρομαι που πέφτω τόσο έξω. Ίσως η σειρά σπέρνει επειδή είχαμε τόσο χαμηλά τον πήχη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Από ότι φαίνεται δεν άρεσε ιδιαιτερα η σειρά η απλά ο κόσμος έχει κουραστεί με την μούφο Disney/Marvel, το οποιο λογικό το βρίσκω ειδικά το τι έκαναν με τους χαρακτήρες στο She-Hulk και την άλλη την μούφα Echo. Κρίμα, οποτε χλομό για δεύτερη season.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Echo Όλο σβήνω από την μνήμη μου ότι η σειρά της Echo είναι μέρος της ιστορίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και με την She-Hulk... 2
johny f Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Περασε σχεδον η μιση σεζον και δεν ακουμπησε ακομα. Spoiler Γιατι μη μου πειτε οτι ελεγαν κατι τα δικηγορικα του Μερντοκ και τα δημαρχιακα του Κινγκπιν,ασε που καποια απ'αυτα ηταν και καπως φαιδρα.Τωρα για τα υπολοιπα,μετρια οσα ειδαμε ,κι αυτο με πολυ καλη καρδια.Επισης του λειπει και το σκοτεινο αστικο στυλ που ηταν το σημα καταθενεν των σειρων του Νετφλιξ και μαζι με τη μπολικη δραση τα κατετασαν σε ενα αρκετα καλο τηλεοπτικο επιπεδο.Αυτο εδω πρεπει να κανει πολυ δυνατο ντεμαραζ στα επομενα για να δικαιολογησει το ονομα του. 3
screaming_trees Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 4 επεισόδια στον κουβά.... Πιστεύω στο επόμενο υα εμφανιστεί ο Daredevil για 5 λεπτά στο τέλος... 2
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Το 5ο θα ήταν ένα καλούτσικο filler σε σεζόν 22-24 επεισοδίων. Στην τωρινή σεζόν, απογοήτευση. Κάπου έλεος, πραγματικά. Αφού δεν θέλουν, γιατί τα γυρίζουν? Για να τα ρημάξουν και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε? 2
naimore Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου έχει βγει και το 6ο, μια απ τα ίδια, ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ που κολλάει το filler 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Μόλις τώρα, naimore είπε έχει βγει και το 6ο, μια απ τα ίδια, ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ που κολλάει το filler Δεν άντεξα να το δω καπάκι, προσπαθώ να περιορίσω το αλκοόλ. 5
screaming_trees Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Εντάξει ονομάστε τη σειρά "οι περιπέτειες του Matt Murdrock" να τελειώνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα