anax111 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Βγήκαν τα δύο πρώτα! Όποιος τα δει να μας ενημερώσει σχετικά. Ελπίζω να μην διαψευστούν οι ελπίδες μας! 1
naimore Δημοσ. Τετάρτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:26 μμ (επεξεργασμένο) Daredevil season RT Critics' Score RT Audience Score Daredevil season 1 99% 93% Daredevil season 2 81% 89% Daredevil season 3 97% 86% Daredevil: Born Again 80% 95% "Daredevil: Born Again Rotten Tomatoes Score Is The Lowest Of All 4 Daredevil Seasons But Ties For The Highest Audience Score https://screenrant.com/daredevil-born-again-rotten-tomatoes-score-comparison/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:31 μμ από naimore
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Δυνατα ratings μακαρι να ειναι οσο καλο λενε.
dimo69 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:51 μμ Το πρώτο επεισόδιο πολύ καλό με αρκετά αναπάντητα ερωτήματα. Έχουν κρατήσει το ύφος και το ποιο dark χαρακτήρα πράγμα που φοβόμουν ότι θα αλλάξει λόγω Disney. 1
Gogotsa Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:33 πμ Πολυ δυνατο δεν ηταν, αλλα ηταν καλο και οντως εχει κρατησει το υφος. Αυτο που με χαλασε ισως ειναι η πολυ λιγη δραση και η υπερβολικη παρλα. 1
dimo69 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:07 πμ Στο 2ο αρχίζει να ξεκινάει η δράση. Το πρώτο ήταν αναγκαστικά μεταβατικό επεισόδιο. 1
naimore Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 πμ (επεξεργασμένο) Spoiler να δουμε τι σχεση εχει ο θανατος του αστυνομικου με την κεντρικη υποθεση (οτι θα συνεργαστει με τον kingpin κλπ) ε καλα και σιγα τη δραση στο 2ο, εισαγωγικα μου φανηκαν εμενα και τα 2, Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:26 πμ από naimore
kajwbtfe Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 μμ Επειδή δεν έχω δει την προηγούμενη σειρά με τον DD,είναι οκ να ξεκινήσω αυτή?Χάνω κάτι δλδ ή να δω πρώτα την προηγούμενη?
lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:13 μμ Τα είδα εγώ και είναι απλά εκπληκτικά!
mindtrapper Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ 1 hour ago, kajwbtfe said: Επειδή δεν έχω δει την προηγούμενη σειρά με τον DD,είναι οκ να ξεκινήσω αυτή?Χάνω κάτι δλδ ή να δω πρώτα την προηγούμενη? Να δεις πρώτα την προηγούμενη. Δεν έχω ξεκινήσει την καινούργια αλλά είμαι σίγουρος ότι έδωσα την σωστή απάντηση. 2
Giannis_siag Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Στις 6/3/2025 στις 10:11 ΜΜ, kajwbtfe είπε Επειδή δεν έχω δει την προηγούμενη σειρά με τον DD,είναι οκ να ξεκινήσω αυτή?Χάνω κάτι δλδ ή να δω πρώτα την προηγούμενη? Αφού τελειώσεις την 2η σεζόν απ την προηγούμενη δες και το defenders, για να καταλάβεις τι γίνεται στην 3η σεζον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα