Προς το περιεχόμενο

Daredevil: Born Again (Disney+, 2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Το ξέρετε ότι υπάρχει το Born Again ως comic του Daredevil με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έτσι?

Το θέμα δεν είναι αν το ξέρουμε εμείς, αλλά αν το γνωρίζει η Disney…

• Like 6
  • Haha 3
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολυ μου αρεσε το trailer. Φαινεται για R και στα θετικα και εμφανιση Punisher. Δειχνει να κρατησε το επιπεδο της σειρας του Netflix αλλα την Disney τη φοβαμαι οποτε αν και δυνατο trailer ας δουμε τα πρωτα επεισοδια για να κρινουμε καλυτερα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, τί συμβαίνει με την Disney? Το τρέιλερ είναι πολύ καλό!!!!

Μας έκανε ζημιά και ανέβηκαν οι προσδοκίες μας.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω ξεχάσει την τελευταία φορα που ένιωσα ενθουσιασμό για οτιδήποτε Disney/Marvel. Θα ομολογήσω ότι ένιωσα κάτι με το trailer και ότι δεν "φλορεψανε" την βία, έκανε την διαφορα για μένα.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ξέρω, ο όποιος ενθουσιασμός είναι γιατί ξαναβλέπουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τις σεζόν του Νετφλιξ. Κλασική Disney, να στηριχτεί σε full nostalgia factor και να μη δώσει τίποτα ουσιαστικά καινούργιο. Θα δούμε σε δύο μήνες.

Πάντως ο Murdock δεν έχει αφήσει ούτε γάτα στο MCU. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος ήρωας που να έχει τόσα ρομάντζα, από Natsios μέχρι She-Hulk. 😅 

Δημοσ.
Στις 16/1/2025 στις 10:08 ΜΜ, Speculoos είπε

Δεν ξέρω, ο όποιος ενθουσιασμός είναι γιατί ξαναβλέπουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τις σεζόν του Νετφλιξ. Κλασική Disney, να στηριχτεί σε full nostalgia factor και να μη δώσει τίποτα ουσιαστικά καινούργιο. Θα δούμε σε δύο μήνες.

Πάντως ο Murdock δεν έχει αφήσει ούτε γάτα στο MCU. Δε νομίζω να υπάρχει άλλος ήρωας που να έχει τόσα ρομάντζα, από Natsios μέχρι She-Hulk. 😅 

Στο Born Again θα είναι ζευγάρι με τον Kingpin

Δημοσ.

Το trailer ειναι πραγματι πολυ ελπιδοφορο!

Ακομα πιο ελπιδοφορο ειναι το γεγονος οτι μεσα απο το τρειλερ προσπαθουν να δειξουν πως θα επιστρεψουν στην παλια συνταγη. Η βια ειναι το κυριαρχο στοιχειο, ειναι αφθονη, οι διαλογοι σοβαροι, το χιουμορ απουσιαζει. Η επιστροφη punisher επισης καλη!

Μακαρι αλλα κραταω μικρο καλαθι λογω disney.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...