Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Marvel Studios' Avengers: Secret Wars, in theaters November 7, 2025.
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Η Marvel είχε να διαχειριστεί επίσης ένα μεγάλο event, το Civil War και κατά την γνώμη μου δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. Οπότε κρατάω πολύ μικρό καλάθι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Τελείωσε, παιδιά. Spoiler Spoiler Ταινίες Μάρβελ είναι για το πουτσο. Στις 25/7/2022 στις 9:18 ΠΜ, Bourdoulas είπε Η Marvel είχε να διαχειριστεί επίσης ένα μεγάλο event, το Civil War και κατά την γνώμη μου δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. Οπότε κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας ήταν καλή ταινία με ωραίο τέλος αν και το ξεκανανε την επόμενη ταινία.
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 εδω τελειωσαν ολα οτιδηποτε παραπερα, μπουρδα ολκης 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου On 25/07/2022 at 01:08, Swimmer21 said: in theaters November 7, 2025. +2 χρόνια πίσω, edited στον τίτλο. 😛 2 1
AtiX Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Οπότε σε αυτή τη ταινία θα δούμε το τελικο “δέσιμο” μεταξύ Marvel Studios και Sony movies με τους Fantastic Four & X-Men σε ενοποιημένο universe… αργει… 1
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου της Fox ηταν οι F4/X-Men, η Sony εχει μονο τον Spider-Man το leaked video που δειξανε στο F4 πανελ το ειδατε; μου αρεσε αρκετα με το ολο 60s ρετροφουτουριστκο στυλ και την μεγαλη εμφανιση στο τελος. λογικα θα το ανεβσαουν οταν ληξει η Comicon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα