Charismo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Νομίζω μας δουλεύει το Public με τις Jotnar. Τί να πω. Κρατάμε την ελπίδα. Πρέπει να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και η κακή επικοινωνία της Sony Hellas. Δεν μπορεί να έλεγε το Public αρχικά πως δεν θα φέρει καθόλου και να ξαναανεβάζει Jotnar. Όπως και να έχει ο ενθουσιασμός μας είναι συγκρατημένος. Τα έχουμε δει όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι τυχαίο ότι έγιναν ξανά διαθέσιμες την ίδια μέρα οι συλλεκτικες του stalker 2, bayonetta, Gow ragnarok, gotham knights; Μήπως είναι κάποιο συστημικό λάθος; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Fincharos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Too good to be true. Εριξε πάλι άκυρα το public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν μπορεί να έλεγε το Public αρχικά πως δεν θα φέρει καθόλου και να ξαναανεβάζει Jotnar. Καλά να μη φερει καθόλου το θεωρώ αδύνατο. Υπάρχουν παραγγελίες όπως η δική σου κι άλλων ατόμων που από τον Ιούλιο δεν έχουν ακυρωθεί. Εδώ προχθές που μίλησα με console club μου είπαν ότι θα φέρουν 4 jotnar 6 συλλεκτικές. Δε γίνεται να φέρουν αυτοί και το public καμία. Τουλάχιστον την προηγούμενη φορά μας είχαν αφήσει να χαρούμε 5-6 μέρες τώρα σε λίγες ώρες επεσε άκυρο Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Fincharos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Οχι ρε γμτ πάλι δεν πρόλαβα Bayonetta.... Οποιος βρει πάλι ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 amazon de ac mirage και χωρίς παιχνίδι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Socratis_g είπε Too good to be true. Εριξε πάλι άκυρα το public. 4 ώρες πριν, Fincharos είπε Τουλάχιστον την προηγούμενη φορά μας είχαν αφήσει να χαρούμε 5-6 μέρες τώρα σε λίγες ώρες επεσε άκυρο Ειναι ομως κανενας αλλος με 2 παραγγελιες στο Public για την collectors? Μου την αλλαξαν τον Αυγουστο απο jotnar, και δεν ξερω αν θα στειλουν οντως 2 collectors ή για καποιο λογο εχει σπασει η παραγγελια (?). Δεν νομιζω οτι στελνεται κατι χωρια γενικα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω όποια παραγγελία έχω κάνει για συλλεκτική god of war και να πάνε να πνιγούνε. Εχει καταντήσει αηδία πλέον το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω όποια παραγγελία έχω κάνει για συλλεκτική god of war και να πάνε να πνιγούνε. Εχει καταντήσει αηδία πλέον το θέμα. Βασικά κι εγώ το έχω πάρει απόφαση πως αν δεν έρθει η Jotnar από Public, δεν θα προχωρήσω άμεσα στην απόκτηση συλλεκτικής (Πιθανότατα και καθόλου). Θα παίξω κανένα Xenoblade Chronicles 3 από backlog και θα αγοράσω δισκάκι όταν πέσει η τιμή. Τραγική η διαχείριση τους. Θέλεις της Sony? Θέλει των resellers? Όπως και να έχει δεν θα σκάσω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Εχει καταντήσει αηδία πλέον το θέμα. 1 ώρα πριν, Charismo είπε Τραγική η διαχείριση τους. Θέλεις της Sony? Θέλει των resellers? Όπως και να έχει δεν θα σκάσω κιόλας. Γενικά είναι άσχημη εποχή για συλλέκτες αυτή η γενιά. Και με regalla τα ίδια χάλια, firefly edition δε μας ήρθε ποτέ. Τέρμα anti consumer αντιμετώπιση από τη Sony που είτε σε αναγκάζει να είσαι από Αμερική είτε να πληρώνεις scalpers. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι για ένα παιχνίδι που βγαίνει σε λιγότερο από μήνα. Παρακαλάμε να τους δώσουμε λεφτά και μας λένε όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ειναι ομως κανενας αλλος με 2 παραγγελιες στο Public για την collectors? Μου την αλλαξαν τον Αυγουστο απο jotnar, και δεν ξερω αν θα στειλουν οντως 2 collectors ή για καποιο λογο εχει σπασει η παραγγελια (?). Δεν νομιζω οτι στελνεται κατι χωρια γενικα. Δεν πανε καλα ευτυχως δεν ειναι no reply το mail τους Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Ξανά διαθέσιμη στο public η συλλεκτική του Bayonetta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Πάλι δεν το πρόλαβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, gust είπε Πάλι δεν το πρόλαβα..... Ενεργοποίησε την ειδοποίηση όποτε γίνεται post στο θέμα και έχε ένα tab συνεχεια ανοιχτό με insomnia. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Για ακόμα μια φορά το Public έστειλε μέιλ ότι «φάνηκε κατά λάθος διαθέσιμο» και ακύρωσε την παραγγελία. Θα το τραβήξω αυτή την φορά γιατί υπάρχει και ένα όριο κάπου. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα