marius.t Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 διαθέσιμη για προπαραγγελία στο amazon de η Fire Emblem Engage: Divine Edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, marius.t είπε διαθέσιμη για προπαραγγελία στο amazon de η Fire Emblem Engage: Divine Edition Εξαφανίστηκε. Ευτυχώς το είχα προλάβει από το Ιταλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Charismo είπε Εξαφανίστηκε. Ευτυχώς το είχα προλάβει από το Ιταλικό. Όντως. Και καλύτερα που το πρόλαβες απο εκεί γιατί αυτό χωρίς μεταφορικά ήταν στα 120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Το θέμα είναι με την Γερμανία ότι όλο το box γράφει Γερμανικά και εμένα προσωπικά με χαλάει..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μόλις δέχθηκα κλήση από Κωτσόβολο, μου είπαν ότι θα μου στείλουν κανονικά την Jötnar, αλλά θα παραλάβω μετά τις 9 Νοεμβρίου (θα ξέρουν εκείνη την μέρα πότε ακριβώς). Για να δούμε, κρατάω μικρό καλάθι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Μόλις δέχθηκα κλήση από Κωτσόβολο, μου είπαν ότι θα μου στείλουν κανονικά την Jötnar, αλλά θα παραλάβω μετά τις 9 Νοεμβρίου (θα ξέρουν εκείνη την μέρα πότε ακριβώς). Για να δούμε, κρατάω μικρό καλάθι. Εφόσον σου την επιβεβαίωσαν, πρέπει να ειναι πολύ τρομπες για να μη τη στείλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε Μόλις δέχθηκα κλήση από Κωτσόβολο, μου είπαν ότι θα μου στείλουν κανονικά την Jötnar, αλλά θα παραλάβω μετά τις 9 Νοεμβρίου (θα ξέρουν εκείνη την μέρα πότε ακριβώς). Για να δούμε, κρατάω μικρό καλάθι. Ποτε την εκανες την παραγγελια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 10 minutes ago, ison said: Ποτε την εκανες την παραγγελια ? Το είπα και πιο πίσω, 14/09. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το είπα και πιο πίσω, 14/09. 14/09 12.34 την εκανα προφανως θα ησουν πιο νωρις...καλοριζικη (αν δεν την χρειαστεις μας το λες αν και ελπιζω οτι θα την παρω απο Public) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) XBOX Series X Game - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Ultimate Edition https://www.public.gr/product/gaming/games/xbox-series/xbox-series-x-game--stalker-2-heart-of-chernobyl-ultimate-edition/1656961 PC Game - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Ultimate Edition https://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/pc-game--stalker-2-heart-of-chernobyl-ultimate-edition/1656957 349,99 (!) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από pictorino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Με κάθε συλλεκτική που θα πουλάνε οι Ουκρανοί άνετα θα αγοράζουν και ένα αντιαρματικό RPG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Jotnar στο public Και bayonetta Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από marius.t 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, marius.t είπε Η Jotnar στο public thx την τσιμπησα Κατι θα παραλαβω, δεν μπορει να ειμαι τοσο unlucky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η προπαραγγελία μου από την πρώτη φορά που την ανέβασε το Public είναι ακόμα ενεργή. Ελπίζω το γεγονός πως την ανεβάζουν ξανά να σημαίνει πως θα έρθουν περισσότερες, όποτε θα έχω ελπίδες. Θα δείξει, μας έχουν μπλέξει τα τελευταία χρόνια. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Charismo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Νομίζω μας δουλεύει το Public με τις Jotnar. Τί να πω. Κρατάμε την ελπίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα