ison Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε Jotnar δεν έχει παίξει Ελλάδα. Τα public είχαν βάλει πριν ένα μήνα και μετά έριξαν άκυρο. Εχω μια στα public ...προς το παρων δεν εχει ακυρωθει. Ιδωμεν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Εμένα ο Κώτσος σε διάστημα 10 ημερών για τη Jotnar μου έχει στείλει 2 μηνύματα στο viber. Το πρώτο 24/09 γράφει πως θα καθυστερήσει λόγω αναβολής παραλαβής από τον προμηθευτή. Το δεύτερο σήμερα αναφέρει απλά πως το προϊόν είναι ακόμη μη διαθέσιμο. Μωρέ λες να παραλάβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Το Πλαίσιο έχει ανεβάσει προπαραγγελίες για το χειριστήριο Ragnarok. Sony DualSense Wireless Controller God Of War Ragnarok | Plaisio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Το Πλαίσιο έχει ανεβάσει προπαραγγελίες για το χειριστήριο Ragnarok. Sony DualSense Wireless Controller God Of War Ragnarok | Plaisio Πολύ ωραίο, αλλά για εμένα κρατήστε τα λεφτά σας για το edge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Το τσίμπησα. Θα πάρουμε και το Edge 🥴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 οταν λετε Edge; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, dimidi είπε οταν λετε Edge; DualSense Edge™ wireless controller | Pro controller for PS5 | PlayStation (Greece) Το νέο premium controller της Sony. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Απλά ενημερώνω ότι να έχετε το νου σας για το πλαίσιο γιατί δεν είναι αξιόπιστοι στις προπαραγγελίες όσον αφορά σε συλλεκτικά είδη. Είχα κάνει μια προπαραγγελία για το Valkyrie Elysium PS4 με steelbook από Αύγουστο και η κυκλοφορία του ήταν τέλη Σεπτεμβρίου και τελευταία στιγμή μου λένε ότι δεν θα παραλάβουν τελικά και αυτό το έμαθα αφού πήρα εγώ τηλέφωνο. Κρίμα. Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου και από δω και πέρα δεν θα προτιμήσω αυτούς ξανά στο μέλλον. Απλά ενημερώνω για να έχετε επιφυλάξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, L-Griever είπε Καλησπέρα σας. Απλά ενημερώνω ότι να έχετε το νου σας για το πλαίσιο γιατί δεν είναι αξιόπιστοι στις προπαραγγελίες όσον αφορά σε συλλεκτικά είδη. Είχα κάνει μια προπαραγγελία για το Valkyrie Elysium PS4 με steelbook από Αύγουστο και η κυκλοφορία του ήταν τέλη Σεπτεμβρίου και τελευταία στιγμή μου λένε ότι δεν θα παραλάβουν τελικά και αυτό το έμαθα αφού πήρα εγώ τηλέφωνο. Κρίμα. Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου και από δω και πέρα δεν θα προτιμήσω αυτούς ξανά στο μέλλον. Απλά ενημερώνω για να έχετε επιφυλάξεις... Φιλικά πάντα αλλά κανενα κατάστημα δεν ειναι 100% εμπιστο, μην πιάσουμε σκρουτζομάγαζα που φέρνουν ελάχιστα που εξαντλούνται πριν καν ανέβουν στις σελίδες τους. Και για Πλαισιο έχουν ακουστει παρατράγουδα,και για Public,και για Κώτσο και για media. Μόνο απο εξωτερικο ειναι καλύτερα τα πράγματα επειδή απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερες αγορές/κόσμο και άρα κάνουν καλύτερη διαχείρηση στις παραγγελίες σε συλλεκτικές εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Φιλικά πάντα αλλά κανενα κατάστημα δεν ειναι 100% εμπιστο, μην πιάσουμε σκρουτζομάγαζα που φέρνουν ελάχιστα που εξαντλούνται πριν καν ανέβουν στις σελίδες τους. Και για Πλαισιο έχουν ακουστει παρατράγουδα,και για Public,και για Κώτσο και για media. Μόνο απο εξωτερικο ειναι καλύτερα τα πράγματα επειδή απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερες αγορές/κόσμο και άρα κάνουν καλύτερη διαχείρηση στις παραγγελίες σε συλλεκτικές εκδόσεις. Δεν διαφωνώ αλλά το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν μπορούν να εκτελέσουν τις παραγγελίες, τι τις βάζουν τότε; Ποιος ο λόγος να το ανεβάζουν και στο τέλος να τρώμε άκυρο; Πίστευα ότι από τη στιγμή που μου φέρανε κανονικά τότε το Stranger of Paradise με το steelbook, υπέθεσα ότι θα το κάνουν και στο Valkyrie. Έλα που αποδείχτηκε το αντίθετο. Όπως και να έχει αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να παίρνω από Square Enix.. Απλά το θέμα είναι ότι θέλω να το αποφύγω αν γίνεται γιατί από εξυπηρέτηση αργούν πάρα πολύ. Στο Amazon co uk δεν ανεβάζουν εύκολα τέτοια συλλεκτικά από τη στιγμή που τα παίρνει η Game UK για να μην πω ότι δεν μας αφήνει να πάρουμε κιόλας. Όπως και να έχει θα συμφωνήσω μαζί σου για το ότι κανένα δεν είναι έμπιστο εδώ πέρα.. Από περιέργεια, μπήκα στο ebay για το steelbook Valkyrie Elysium και όπως φυσικά ένας Έλληνας πουλάει σκέτο στα 60 ευρώ χωρίς το παιχνίδι και μάλιστα έχει απόθεμα κιόλας και άλλα κομμάτια. Που έφτασε η Ελλάδα.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από L-Griever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Γιατι πιθανώς περιμένουν τελευταία στιγμή να τους ενημερώσει ο προμηθευτής τους τι θα τους δώσει, και γενικά γιατί σαν οργάνωση στην Ελλάδα σε τέτοια πράγματα και τα εδώ καταστήματα και οι εδώ μεγάλοι προμηθευτές υστερούν σε σχέση με τις άλλες μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού. Τα βλέπουμε αυτά και σε άλλα πράγματα βλέπε iphones που τις πρώτες ημέρες που έχουν ζήτηση απο μεγάλες αλυσίδες, ειναι πόσος κόσμος στο περίμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 4:15 ΜΜ, Charismo είπε DualSense Edge™ wireless controller | Pro controller for PS5 | PlayStation (Greece) Το νέο premium controller της Sony. πότε βγαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, chek2fire είπε πότε βγαίνει? Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, ούτε τιμή. Μόνο την παρουσίαση έχουν κάνει μέχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μολις εφαγα ακυρο απο Κωτσο για JOTNAR...μενει να δουμε Public τι μελλει γενεσθαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Και εγώ άκυρο για Jotnar από Κώτσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα