Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Πάντως η συσκευασία των dualsence αν δεν ξέρεις να το ανοίξεις έχεις σκίσει πολύ εύκολα το χαρτόνι.Εννοω στο σημείο που πας να το ανοίξεις.το δεύτερο κομμάτι είναι έτσι χωμένο που αν το τραβήξεις με δύναμη δεν φεύγει από την θέση του αλλά σκιζεται 

Ναι ελπίζω στο 6 να μην είναι τα "αυτιά" ενωμένα με το καπάκι στα κουτιά. Ειδικά στις συλλεκτικές παιχνιδιών όταν πας να το ξανά βάλεις μέσα, είναι λίγο δύσκολο. 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gdal73 είπε

Για όποιον ενδιαφέρετε το συλλεκτικό dualsense Last of us, για προπαραγγελία στο Γερμανό:

https://www.germanos.gr/product/gaming/pre-orders-gaming/asurmato-xeiristirio-sony-dualsense-ps5-the-last-of-us-2-limited-edition/?productId=20439666

Περίμενα να δω κονσόλα στα χρώματα του παιχνιδιού, μας έδωσαν μια αδιάφορη ps4 pro κονσόλα με μια φτέρη απλά. Μετά μας έδωσαν άλλο ένα μονόχρωμο μαύρο dualshock 4 κ τώρα αυτό... Δεν βρήκα τίποτα στα γούστα σε ότι και να έκαναν δυστυχώς και είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε

Περίμενα να δω κονσόλα στα χρώματα του παιχνιδιού, μας έδωσαν μια αδιάφορη ps4 pro κονσόλα με μια φτέρη απλά. Μετά μας έδωσαν άλλο ένα μονόχρωμο μαύρο dualshock 4 κ τώρα αυτό... Δεν βρήκα τίποτα στα γούστα σε ότι και να έκαναν δυστυχώς και είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Το έβγαζε διαθέσιμο? 

Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 10:57 ΠΜ, June είπε

Ακυρώθηκε λόγω "μη διαθεσιμότητας του προϊόντος".

Τους έκραξα που ακόμα και μέχρι χθες δεν είχα ειδοποίηση ακύρωσης, και απλά έστειλαν ένα κουπόνι 5 ευρώ... 

Θα προχωρήσω σε μια καταγγελία για ψευδή διαθεσιμότητα, έλλειψη ενημέρωσης να υπάρχει... 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manos_777 είπε

Έχει κανείς καμιά παραγγελία από την collectors του shadows που δεν την θέλει;;

Υπομονή για από εβδομάδα. Δεν νομίζω να ξεπούλησε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...