Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dim_plo said:

Δεν είναι εξαιρετικά νοσταλγικό το κίτρινο χρώμα στα πλαϊνά της συσκευασίας; Έξυπνο touch.

Καλοπαίχνιδο!

'Όπως και η usb που μπαίνει στη κονσόλα, το έβαλαν σαν να είναι το βύσμα του χειριστηρίου 

27 minutes ago, SabotazNic said:

Ναι, βασικά το αδικεί η φωτογραφία που έβγαλα 

Επεξ/σία από nicklivas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The DualSense wireless controller – HELLDIVERS 2 Limited Edition will be available in limited quantities and will launch on February 06. Pre-orders open from December 20.

Επεξ/σία από pictorino
  • Like 3
Δημοσ.

Ανυπομονώ την στιγμή που θα μας δώσουν την δυνατότητα όπως έγινε στο Xbox, να φτιάχνουμε τα δικά μας Dualsense. Απόλυτος σχεδιασμός σε ότι χρώμα θέλουμε , σε όποιο κομμάτι του χειριστηρίου θέλουμε, με υπογραφή. Θα είμαι από τους πρώτους που θα φτιάξω σίγουρα. 

1 ώρα πριν, pictorino είπε

The DualSense wireless controller – HELLDIVERS 2 Limited Edition will be available in limited quantities and will launch on February 06. Pre-orders open from December 20.

Τα συγκεκριμένα χρώματα , αν και είναι ταιριαστά με τα χρώματα του παιχνιδιού, μου βγάζουν ένα από τα πιο αδιάφορα χειριστήρια μαζί με το dualsense του God of War και τους Astrobot! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2024 στις 8:46 ΠΜ, Tifa_LockHeart είπε

Τα συγκεκριμένα χρώματα , αν και είναι ταιριαστά με τα χρώματα του παιχνιδιού, μου βγάζουν ένα από τα πιο αδιάφορα χειριστήρια μαζί με το dualsense του God of War και τους Astrobot! 

Αυτό ειναι εντελώς υποκειμενικό. Για μένα ειναι απο τα ποιο ωραια dualsense

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αυτό ειναι εντελώς υποκειμενικό. Για μένα ειναι απο τα ποιο ωραια dualsense

Ε ναι υποκειμενικό είναι για μένα λέω. Όπως ότι το πιο όμορφο απολα είναι το επετειακό για τα 30 χρόνια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tifa_LockHeart είπε

Όπως ότι το πιο όμορφο απολα είναι το επετειακό για τα 30 χρόνια.

Σιγουρα, μακαρι στο μελλον να το βγαλουν κανονικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε

Σιγουρα, μακαρι στο μελλον να το βγαλουν κανονικα

Άσε εγώ που το βρήκα δεν το πίστευα με τίποτα. Τώρα τα πουλάνε σε πολύ μεγάλες τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...