SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ 59 λεπτά πριν, ManLag είπε Για την κονσόλα σιγή ιχθύος και το πλαίσιο δεν το συνηθίζει... Έχει παραλάβει κανείς κονσόλα ή μας καθυστέρησε όλους η μαμά σόνυ? Κωτσο μου λέει προετοιμασία. Μέχρι χθες έλεγε αναμονή για την ημερομηνία κυκλοφορίας
dim_plo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 1 hour ago, ManLag said: Σήμερα παρέλαβα από πλαίσιο το controller και το portal 30th anniversary. Για την κονσόλα σιγή ιχθύος και το πλαίσιο δεν το συνηθίζει... Έχει παραλάβει κανείς κονσόλα ή μας καθυστέρησε όλους η μαμά σόνυ? Αρχικά, φαινόταν ότι η παράδοση θα γινόταν σήμερα. Έπειτα, πήγαμε σε αυριανή παράδοση και εν τέλει καταλήξαμε σε αυτό: Υ.Γ.: Κατάστημα αγοράς ο Κωτσόβολος.
ManLag Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) Ε άρα μάλλον τους καθυστέρησε η σονυ ελλάς, τι πρωτότυπο.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:42 μμ από ManLag
giannis!!! Δημοσ. Πέμπτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:45 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ..Από public παραγγελία ps5 30th slim και μου ρθε σήμερα να παραλάβω από το κατάστημα Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:45 μμ από giannis!!!
Archantwn Δημοσ. Πέμπτη στις 03:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:57 μμ Και εμένα από Κωτσο μου το άλλαξαν για 23/11. Μέχρι χθες έλεγε ότι παραλαμβάνω σήμερα.
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:00 μμ (επεξεργασμένο) Καλά, και εμένα αν το παραδώσουν το 22 σε κουριερ, αύριο δλδ, πολύ πιθανών το Σάββατο να το έχω. Αλλά έλεος. Το Public χθες έστειλε το χειριστήριο και ήδη παρέλαβα Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:01 μμ από SabotazNic
john9 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ (επεξεργασμένο) εχουμε γεμισει scalpers εδω μεσα dual sense επετειακα ο αλλος ο μαυραγοριτης το εφτασε 140 ελεος καπου εχουν καταντησει ποιο γραφικοι και απο το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:45 μμ από john9 1
Archantwn Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 μμ Με πήρε τηλ ο Κωτσο ότι θα παραδόσει σήμερα. Βάλανε δρομολόγια. Μόλις ήρθε. 1
dim_plo Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:28 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, dim_plo said: Αρχικά, φαινόταν ότι η παράδοση θα γινόταν σήμερα. Έπειτα, πήγαμε σε αυριανή παράδοση και εν τέλει καταλήξαμε σε αυτό: Υ.Γ.: Κατάστημα αγοράς ο Κωτσόβολος. Bump. Με κάλεσε σε εντελώς ανύποπτη στιγμή διανομέας, παρέλαβα την κονσόλα πριν από 15'. Εξυπακούεται ότι το σύστημα παραγγελιοληψίας του Κωτσόβολου δεν ενημερώθηκε ποτέ, εξακολουθεί να δείχνει ότι θα παραλάβω μεθαύριο. 🤪 Ελλείψει χρόνου, αύριο το unboxing. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπολοιποι. ✌ Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:29 μμ από dim_plo 1
John_Fistikis Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 μμ Τελικά με πήραν τηλέφωνο 21/11 στις 21:00 για παράδοση στις 21:50, μιλάμε για τσίρκο....
Vasilis 07 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 πμ Παρέλαβα σήμερα από Γερμανό αλλά η συσκευασία έχει τρύπα 😔. Λέτε να κάνω μανούρα ?
dim_plo Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ 2 hours ago, SabotazNic said: Δεν είναι εξαιρετικά νοσταλγικό το κίτρινο χρώμα στα πλαϊνά της συσκευασίας; Έξυπνο touch. Καλοπαίχνιδο!
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 μμ 41 λεπτά πριν, dim_plo είπε Δεν είναι εξαιρετικά νοσταλγικό το κίτρινο χρώμα στα πλαϊνά της συσκευασίας; Έξυπνο touch. Καλοπαίχνιδο! Ναι, βασικά το αδικεί η φωτογραφία που έβγαλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα