CarbonFibre Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, rovgio είπε Παιδια σε πληρωμη με καρτα γνωριζετε αν χρεωνει αμεσως το ποσο ή οταν κυκλοφορησει? Public αν βάλεις παραλαβή από κατάστημα όχι. Αν βάλεις κάρτα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, ziggywas said: Thanks, εννοουσα το 30th (δεν το διευκρινησα) Το κατάλαβα, απλά έκανα λάθος στο copy & paste 🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Το pro μοντέλο θα έρθει σε anniversary εδώ Ελλάδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Just now, nikosspeed said: Το pro μοντέλο θα έρθει σε anniversary εδώ Ελλάδα ; Όχι δυστυχώς.... Δείτε και εδώ... https://www.kotsovolos.gr/collection/p4318488-ps5-anniversary?itm_source=promo&itm_medium=banner&itm_content=homepage-middle&itm_campaign=4318488 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Επειδη δεν βλεπω φως με το προ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Προ πιστεύω μόνο Αγγλία Γερμανία Γαλλία Ισπανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicklivas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Έχει κανείς spider-man controller σφραγισμένο για ανταλλαγή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου έτσι από περιέργεια, μάθαμε ποτέ τιμή για το bundle;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, nicklivas είπε Έχει κανείς spider-man controller σφραγισμένο για ανταλλαγή; Το spider man παιζει να ειναι πιο δυσευρετο για την ωρα. Εχω εγω μη σφαγισμενο +50 ευρω απο μερια σου (προφανως δεν δινω ) 1 λεπτό πριν, manos_777 είπε έτσι από περιέργεια, μάθαμε ποτέ τιμή για το bundle;; Το slim ειναι στα 500 ευρω , +50 ευρω δλδ. Οπως ειπα, αν παρουμε καθε αξεσουαρ αθροιστικα (περα απο το βασικο controller) +50-100 ευρω, οποτε γυρω στα 1200-1300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicklivas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, SabotazNic said: Το spider man παιζει να ειναι πιο δυσευρετο για την ωρα. Εχω εγω μη σφαγισμενο +50 ευρω απο μερια σου (προφανως δεν δινω ) Δε θα φτάσει ίσα νερά πιστεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το spider man παιζει να ειναι πιο δυσευρετο για την ωρα. Εχω εγω μη σφαγισμενο +50 ευρω απο μερια σου (προφανως δεν δινω ) Το slim ειναι στα 500 ευρω , +50 ευρω δλδ. Οπως ειπα, αν παρουμε καθε αξεσουαρ αθροιστικα (περα απο το βασικο controller) +50-100 ευρω, οποτε γυρω στα 1200-1300 Εγώ πιστεύω 1100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, katsapoli είπε Εγώ πιστεύω 1100 μπα, μονο το edge και οι βασεις ειναι στα 320 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, nicklivas said: Έχει κανείς spider-man controller σφραγισμένο για ανταλλαγή; Έχω χωρίς να έχω PS5 🤣🤣🤣 Και έφυγε παραγγελία για το DualSense Wireless Controller 30th Anniversary Limited Edition στα €79,99 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από IcemanGr71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, manos_777 said: έτσι από περιέργεια, μάθαμε ποτέ τιμή για το bundle;; Στην Αυστραλία. Σε ευρώ είναι στα 1.016. Το απλό PS5 Pro για αναφορά εκεί έχει 1.200 δολλάρια δηλαδή 739 ευρώ. Δεν ξέρω αν αυτά περιέχουν φόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1099,99€ έχει Ευρώπη το Ps5Pro anniversary bundle Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από CarbonFibre 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα