Fincharos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Από Κωτσόβολο, στις 14/9 έβαλα προπαραγγελία που τις ξανάνοιξε. Δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για την ώρα. Τυχερός και μακάρι να μην επικοινωνήσουν παρά μονο για το ότι στάλθηκε. Πάντως είναι και για ps4 και για ps5 ο κωδικός. Θα τον περάσεις και θα μπορείς να κατεβάσεις από τη βιβλιοθήκη σου όποτε θέλεις την έκδοση του 5, όταν με το καλό το αγοράσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο amazon fr η συλλεκτική του harry potter hogwarts legacy για ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Συλλεκτική του Octopath Traveler 2 από το Ευρωπαικό κατάστημα της Square Enix. Προπαραγγελία για ps4, ps5 και switch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Συλλεκτική του Octopath Traveler 2 από το Ευρωπαικό κατάστημα της Square Enix. Προπαραγγελία για ps4, ps5 και switch. Μου άρεσε η ιδέα με τα busts. Πρωτότυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 άνοιξαν οι προπαραγγελίες για fire emblem engage στο amazon it. βγαίνει στα 105 ενώ του uk στα 120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μίλησα με Γερμανό για collector's του GoW μου είπαν πως όποιος έχει πληρώσει μέχρι στιγμής θα έχει το τεμάχιο του την ημέρα λανσαρισματος. Μου είπαν μάλιστα θα ξεκινήσουν να τις δρομολογούν από τις 7/11 για να φτάσουν όλες στην ώρα τους . Δεν έχω ιδέα αν όντως θα γίνουν όλα αυτά αν κάποιος έχει επικοινωνεί περαιτέρω ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Είχα κάνει προπαραγγελία GOW απο sonycenter με αντικαταβολή στο κατάστημα. Μετά απο τηλεφώνημα τους, πήγα το σαββατο και τους έδωσα 50άρικο για επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Είχα κάνει προπαραγγελία GOW απο sonycenter με αντικαταβολή στο κατάστημα. Μετά απο τηλεφώνημα τους, πήγα το σαββατο και τους έδωσα 50άρικο για επιβεβαίωση. Απλή συλλεκτική ή Jotnar; Βασικά έβαλαν ποτέ Jotnar; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 9 minutes ago, Fincharos said: Απλή συλλεκτική ή Jotnar; Βασικά έβαλαν ποτέ Jotnar; Jotnar δεν έχει παίξει Ελλάδα. Τα public είχαν βάλει πριν ένα μήνα και μετά έριξαν άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 minutes ago, Socratis_g said: Jotnar δεν έχει παίξει Ελλάδα. Τα public είχαν βάλει πριν ένα μήνα και μετά έριξαν άκυρο. Υποτίθεται έβαλε και ο κωτσοβολος αλλά δεν πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Jotnar δεν έχει παίξει Ελλάδα. Τα public είχαν βάλει πριν ένα μήνα και μετά έριξαν άκυρο. jotnar επαιξε ελλαδα, ακομα και στο sony center. 2-3 τεμαχια περιμενουν μονο, ομως. collectors, ~30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε jotnar επαιξε ελλαδα, ακομα και στο sony center. 2-3 τεμαχια περιμενουν μονο, ομως. collectors, ~30 Είχε ανέβει στο site τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Fincharos είπε Είχε ανέβει στο site τους; Μου το ειπανσ το τηλ. Τωρα το πως τις διεθεσαν, δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μου το ειπανσ το τηλ. Τωρα το πως τις διεθεσαν, δεν ξερω Εσύ έχεις κλείσει από κάπου Jotnar; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Άφησα κι εγώ μήνυμα στον Κωτσόβολο να με καλέσουν για την Jotnar που έχω σε εκκρεμότητα, να δω αν θα παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα