Fincharos Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, christos_75 είπε not bad at all GameStop exclusive. Περίεργη απόφαση.
Darthvader Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Fincharos είπε GameStop exclusive. Περίεργη απόφαση. Με 280 δολάρια = 350 ευρώ στη πλούσια ευρώπη, δεν είναι και περίεργη η απόφαση τους. Οκ, για όλα υπάρχει κοινό αλλά πλέον πιο περιορισμένο. Σε λίγο ότι δεν είναι αέρας κοπανιστός, θα θεωρείται luxury item! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από Darthvader
Fincharos Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, Darthvader είπε Με 280 δολάρια = 350 ευρώ στη πλούσια ευρώπη, δεν είναι και περίεργη η απόφαση τους. Οκ, για όλα υπάρχει κοινό αλλά πλέον πιο περιορισμένο. Σε λίγο ότι δεν είναι αέρας κοπανιστός, θα θεωρείται luxury item! Θα μπορούσαν να φέρουν λίγα κομμάτια. Σκέψου και η συλλεκτική του Resident evil 4 remake κάπου τόσα έκανε αν δε με απατά η μνήμη μου. Υπερβολική τιμή προφανώς.
Darthvader Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Fincharos είπε Θα μπορούσαν να φέρουν λίγα κομμάτια. Σκέψου και η συλλεκτική του Resident evil 4 remake κάπου τόσα έκανε αν δε με απατά η μνήμη μου. Υπερβολική τιμή προφανώς. Έχω την εντύπωση ότι έχουν κόψει τις συλλεκτικές από την Ευρώπη. Η τελευταία που είχα πάρει ήταν το Odyssey Pantheon Editon και νομίζω μετά δεν ξαναέστειλαν (τουλάχιστον επίσημα από ubi store σε Ελλάδα).
firepc Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, Darthvader είπε Έχω την εντύπωση ότι έχουν κόψει τις συλλεκτικές από την Ευρώπη. Η τελευταία που είχα πάρει ήταν το Odyssey Pantheon Editon και νομίζω μετά δεν ξαναέστειλαν (τουλάχιστον επίσημα από ubi store σε Ελλάδα). https://www.amazon.de/-/en/dp/B0D47X7R8Q/ 1
marius.t Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Darthvader είπε Έχω την εντύπωση ότι έχουν κόψει τις συλλεκτικές από την Ευρώπη. Η τελευταία που είχα πάρει ήταν το Odyssey Pantheon Editon και νομίζω μετά δεν ξαναέστειλαν (τουλάχιστον επίσημα από ubi store σε Ελλάδα). από το store έχουν σταματήσει, στα αμαζον κλπ φέρνουν κανονικά. και το mirage είχε. 1
Fincharos Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 You & public είχαν κανονικά του Mirage. Του Valhalla όχι όμως. 1
jessejames Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Τα ευρωπαικά amazon την έχουν φέρει την συλλεκτική του assassin's creed για preorder. Βεβαια βγαίνει στα 330 με μεταφορικά. Απαγορευτική τιμή αλλά πήρα ενα κομμάτι για ps5 αν και το πιθανότερο είναι να την ακυρώσω μεχρι τον Νοέμβριο. Θυμάμαι παλιά παίρναμε με 170 την top συλλεκτική του assassin's απο ubi store και κολλάγαμε και 200 ubi points για 20% έκπτωση και έβγαιναν στα 140 ευρώ. Double price πλεον.... 1
CarbonFibre Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Αν δεν σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει δεν θα ρίξουν τις τιμές. 3 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εριξα και εγω την παραγγελια. Για πειτε, στελνουν αρκετα νωριτερα? Απο που και ποια εταιρεια αναλαμβανει εδω? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2024 από SabotazNic 1
Charismo Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 16 minutes ago, SabotazNic said: Εριξα και εγω την παραγγελια. Για πειτε, στελνουν αρκετα νωριτερα? Απο που και ποια εταιρεια αναλαμβανει εδω? Η Bandai εμένα πάντα με Chronopost τα στέλνει και εδώ αναλαμβάνει η ACS. Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ γρήγοροι. Τη συλλεκτική του Sand Land την παρέλαβα την επόμενη ημέρα της κυκλοφορίας αν και την είχαν στείλει μερικές ημέρες πριν. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 5 λεπτά πριν, Charismo είπε Η Bandai εμένα πάντα με Chronopost τα στέλνει και εδώ αναλαμβάνει η ACS. Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ γρήγοροι. Τη συλλεκτική του Sand Land την παρέλαβα την επόμενη ημέρα της κυκλοφορίας αν και την είχαν στείλει μερικές ημέρες πριν. ε καλα, 1-2 μερες δεν εχω θεμα, αρκει να μην το ξεφτιλισουν btw αφου εκανα την αγορα απο το eu, ειμαι οκ απο τελωνειο, ε?
Charismo Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 13 minutes ago, SabotazNic said: ε καλα, 1-2 μερες δεν εχω θεμα, αρκει να μην το ξεφτιλισουν btw αφου εκανα την αγορα απο το eu, ειμαι οκ απο τελωνειο, ε? Ναι από Γαλλία στέλνουν. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Οπότε πρώτα θα έρθει η collector, και μετά θα κάνουμε διαδικασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα