Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Την είχα βρει στην comicdom κάνα χρόνο αργότερα στα 50€ και δεν είχαν POS για πληρωμή με κάρτα και δεν υπήρχε ΑΤΜ της alpha εκεί κοντά. :(

Την είχα βρει αργότερα σε black friday του Γερμανού (όπως και την Libertalia από Uncharted 4) αλλά δυστυχώς δεν δούλευα και δεν ήθελα να ξοδέψω χρήματα.

Είσαι σίγουρος/η; Διότι ποτέ δεν λανσαρίστηκε αυτή η έκδοση. Μονό καμιά δεκαριά πρωτότυπα υπήρχαν στην Αμερική.

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ManosKalt είπε

Είσαι σίγουρος/η; Διότι ποτέ δεν λανσαρίστηκε αυτή η έκδοση. Μονό καμιά δεκαριά πρωτότυπα υπήρχαν στην Αμερική.

Γράψε λάθος, νόμιζα ήταν η κλασσική collector's edition με αγαλματίδιο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Γράψε λάθος, νόμιζα ήταν η κλασσική collector's edition με αγαλματίδιο.

Το είχα πάρει αυτό, αλλά απογοήτευση η ποιότητα, μόνο το artbook άξιζε. Έχω και φωτογραφία για σύγκριση μεγέθους με τη συλλεκτική του πρώτου Spider-Man για το PS4.

IMG20231028195151.jpg

IMG20231028195213.jpg

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Την είχα βρει στην comicdom κάνα χρόνο αργότερα στα 50€ και δεν είχαν POS για πληρωμή με κάρτα και δεν υπήρχε ΑΤΜ της alpha εκεί κοντά. :(

Την είχα βρει αργότερα σε black friday του Γερμανού (όπως και την Libertalia από Uncharted 4) αλλά δυστυχώς δεν δούλευα και δεν ήθελα να ξοδέψω χρήματα.

Μάλλον θα λες κάτι άλλο γιατί νομίζω η batmobile ποτέ δεν βγήκε τελικά. Εσύ θα λες αυτή που βγήκε η οποία δεν ήταν και τπτ φοβερό. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ison είπε

Μάλλον θα λες κάτι άλλο γιατί νομίζω η batmobile ποτέ δεν βγήκε τελικά. Εσύ θα λες αυτή που βγήκε η οποία δεν ήταν και τπτ φοβερό. 

Ναι, το ξέρω. Απάντησα πιο πάνω...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ilias78 είπε

Θεωρώ πως εδώ θα είναι καλύτερο να ρωτήσω.

Υπάρχει κατάστημα εδώ Ελλάδα που να πουλάει artbooks από games?

Παλαιότερα (πολύ) αν θυμάμαι καλά έφερνε διαφορά ο παπά σωτηρίου στουρναρη. Έχω να πάω χρόνια βέβαια αλλά δεν χάνεις τπτ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Βρήκα το συγκεκριμένο βίντεο από ελληνικό κανάλι το οποίο παρακολουθώ. Θυμάμαι παιδιά εδώ (αν δεν κάνω λάθος) είχαν ζητήσει κοντινότερα πλάνα. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά και δεν έχω δει άλλο ελληνικό μέσο να την δημοσιεύει και να την αναλύει ως βίντεο. Οπότε ιδού! Enjoy!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 28/10/2023 at 22:50, ilias78 said:

Θεωρώ πως εδώ θα είναι καλύτερο να ρωτήσω.

Υπάρχει κατάστημα εδώ Ελλάδα που να πουλάει artbooks από games?

Ηλία πέρα από το Public κλπ που κατά καιρούς έχω δει, αυτό το κατάστημα έχει

https://ggalaxy.gr/

Μια φορά που είχα περάσει από εκεί, είχαν μπόλικα στο κατάστημα (στο σάιτ έχουν λίγα). Πάρε ένα τηλέφωνο αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένα θα έλεγα μήπως και σε εξυπηρετήσουν

Επεξ/σία από tonypapadovic
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manos_777 είπε

Γνωρίζει κανένας τι ισχύει άμα παραγγείλουμε από ebay/amazon Αγγλίας;; 

Amazon Αγγλίας το ποσό που πληρώνεις στο τέλος είναι το τελικό συμπεριλαμβανομένου τελωνείου κλπ και θα έρθει στο σπίτι σου όπως αν αγοράσεις από άλλο amazon. Αρκεί να είναι προϊόν του έχει το amazon και όχι κάποιου άλλου πωλητή. Για ebay δεν γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...