SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Το Horizon και το Gran Turismo 7 είχαν special edition πάντως. Σωστά, μου αρέσει που έχω κιόλας και το μικρό κουτί από Horizon 😅 8 ώρες πριν, Gulik είπε Και φωτογραφίες θέλουμε να το απολαύσουμε λίγο κι εμείς 😏 9 ώρες πριν, rovgio είπε Εντυπωσεις απο το αγαλμα? Ποιοτητα, βαρος? Δεν βγάζω φώτο, γιατι θα το αδικήσω. Ότι έβλεπα σε καλά unboxing, αυτό έπιασα και στα χέρια μου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μια ερώτηση : αν και δε συμπαθώ καθόλου τη limited run , σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω τα persona 3 και 4 για το σουιτς . Ήθελα να ρωτήσω από όσους έχουν παραγγείλει συνήθως τι αναμονή παίζει και τι γίνεται με μεταφορά και τελωνείο . Δεν έχω πάρει κατι άλλο από αυτούς .Ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George kostoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Υπάρχει διαθέσιμη collector's του spiderman 2 σε κατάστημα στην περιοχή του Κορυδαλλού. Όποιος την θέλει μου λέει... Εννοείται πως η τιμή είναι η ίδια με την πώληση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBIWAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Ξεκινήσαμε ε; Άργησαν κιόλας. Ας το έβαζαν 400 να ναι στρόγγυλο μωρέ μωρέ. Η αλήθεια είναι πως Marketplace κτλ δεν μου χε πετάξει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Έχω μία Spiderman 2 CE διαθέσιμη... άμα ενδιαφέρεται κανείς, ας μου στείλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Πήγα σήμερα να δω κάτι από iam8bit και δυστυχώς είδα πως έχουν ανέβει και τα έξοδα αποστολής και οι φόροι καθώς για κάτι που είχε 199$ η τελική τιμή έφτανε 322$. Αντίστοιχα και σε limited run που κοίταξα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosKalt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω τη Deluxe Edition του Lies Of P για PS5 και που, σε λογική τιμή και όχι με 190αρια που έχουν βάλει όλοι οι scalpers σε ebay κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBIWAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, ManosKalt είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω τη Deluxe Edition του Lies Of P για PS5 και που, σε λογική τιμή και όχι με 190αρια που έχουν βάλει όλοι οι scalpers σε ebay κτλ; Δύσκολο να την βρεις. Έχει εξαντληθεί καιρό τώρα και ήρθαν ελάχιστα κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα. Εγώ από ακύρωση μέσω γνωστού την παρέλαβα φαντάσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δισθέσιμη η συλλεκτική του ac mirage ps5 στο Public 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifa_LockHeart Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, ManosKalt είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω τη Deluxe Edition του Lies Of P για PS5 και που, σε λογική τιμή και όχι με 190αρια που έχουν βάλει όλοι οι scalpers σε ebay κτλ; Φίλος μου το βρήκε πρόσφατα από Ιάπωνα πολύ καλή εξυπηρέτηση eBay αλλά είναι Ιαπωνική έκδοση από έξω. Αν θες στείλε προσωπικό μήνυμα να σου πω ποιος είναι. Στα 140€ μέσα σε 11 μέρες το έφερε Θεσσαλονίκη άψογη κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ας ανοίξουμε λίγο γενική συζήτηση. Γενικά ποια συλλεκτική δεν πήρατε την οποία θέλατε πάρα πολύ και θα την αγοράζατε αν τη βρίσκατε; Προσωπικά την ευρωπαϊκή Resident Evil 2 remake collector's 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XYNOGAGE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ωραίο θέμα!!! Αν είναι να διαλέξω μια θα πήγαινα για την Bloodborne nightmare edition νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosKalt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, OBIWAN είπε Δύσκολο να την βρεις. Έχει εξαντληθεί καιρό τώρα και ήρθαν ελάχιστα κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα. Εγώ από ακύρωση μέσω γνωστού την παρέλαβα φαντάσου. Ναι το ξέρω, δυστυχώς το πήρα αργά απόφαση να την πάρω. 7 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Ας ανοίξουμε λίγο γενική συζήτηση. Γενικά ποια συλλεκτική δεν πήρατε την οποία θέλατε πάρα πολύ και θα την αγοράζατε αν τη βρίσκατε; Προσωπικά την ευρωπαϊκή Resident Evil 2 remake collector's Λίγο ουτοπικό και μη πραγματοποιήσιμο αυτό που θα πω, αλλά όντως δεν πρόκειται να ξεχάσω την ακύρωση τελευταίας στιγμής αυτής της συλλεκτικής. Τη Batmobile Collector's Edition του Batman Arkham Knight! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, ManosKalt είπε Ναι το ξέρω, δυστυχώς το πήρα αργά απόφαση να την πάρω. Λίγο ουτοπικό και μη πραγματοποιήσιμο αυτό που θα πω, αλλά όντως δεν πρόκειται να ξεχάσω την ακύρωση τελευταίας στιγμής αυτής της συλλεκτικής. Τη Batmobile Collector's Edition του Batman Arkham Knight! Την είχα βρει στην comicdom κάνα χρόνο αργότερα στα 50€ και δεν είχαν POS για πληρωμή με κάρτα και δεν υπήρχε ΑΤΜ της alpha εκεί κοντά. Την είχα βρει αργότερα σε black friday του Γερμανού (όπως και την Libertalia από Uncharted 4) αλλά δυστυχώς δεν δούλευα και δεν ήθελα να ξοδέψω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα