manos_777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Είσαστε έτοιμοι για spiderman 2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, manos_777 είπε Είσαστε έτοιμοι για spiderman 2;; Αν εννοείς για τη συλλεκτική προσωπικά μου φάνηκε πολύ φτωχή. Ωραίο το figure αλλά αυτό και ένα άδειο steelbook δεν μου λένε κάτι. Δεν θα πω όχι σε μερικές φωτογραφίες- unboxing από όσους την τιμήσουνε βέβαια!😁 Αν εννοείς για το παιχνίδι φυσικά! Bring it on!! 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μόλις επικοινώνησαν από Πλαίσιο για collectors + disc. Λέει θα τα στείλουν και τα 2 την Παρασκευή. Ελπίζω απλά να έλεγε έτσι το παιδί και όντως φύγουν αρκετά αύριο κιόλας. Δεν ήθελα να παραλάβω αυτήν που έχω από Public μετά την τραγική αντιμετώπιση με την χρεωμένο collectors ragnarok ως jotnar και 3 μήνες να πάρω τα χρήματα πίσω, αλλά αν το στείλουν αύριο και παραλάβω Παρασκευή ως συνήθως, ε θα παραλάβω εκείνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Διαθέσιμη για προπαραγγελία η collectors του Spiderman 2 στο Γερμανό. https://www.germanos.gr/product/gaming/pre-orders-gaming/ps5-pre-orders/marvels-spider-man-2-collectors-edition-ps5/?productId=20424396&fname=&fvalue= 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Τιμολογήθηκαν και είναι έτοιμες προς αποστολή και από Public και από Πλαίσιο. Το πλαίσιο έχει κανείς εικόνα αν τα στέλνει 1 μέρα πριν? Public τις έχω λάβει όλες day 1. Το πλαίσιο με ανησυχεί γτ στο τηλ είπαν ότι θα φύγουν από αυτούς αύριο, αλλά τις βλέπω έτοιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τιμολογήθηκαν και είναι έτοιμες προς αποστολή και από Public και από Πλαίσιο. Το πλαίσιο έχει κανείς εικόνα αν τα στέλνει 1 μέρα πριν? Public τις έχω λάβει όλες day 1. Το πλαίσιο με ανησυχεί γτ στο τηλ είπαν ότι θα φύγουν από αυτούς αύριο, αλλά τις βλέπω έτοιμες Πλαίσιο συνήθως μια μέρα νωρίτερα στέλνουν αλλά και εγώ από όσα άκουσα παντού λένε ότι από αύριο θα φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Έχω μια καβατζα spiderman όσοι πιστοί pm (προφανώς χωρίς καπέλο).. Σας δίνω κωδικό παραγγελίας και πάτε για παραλαβή αύριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Να κάνω την αρχή με όλο το σετ 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rovgio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να κάνω την αρχή με όλο το σετ Εντυπωσεις απο το αγαλμα? Ποιοτητα, βαρος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, rovgio είπε Εντυπωσεις απο το αγαλμα? Ποιοτητα, βαρος? Θα το φτιαξω το απογευμα. Εβαλα να κατεβαινει και εφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα το φτιαξω το απογευμα. Εβαλα να κατεβαινει και εφυγα Και φωτογραφίες θέλουμε να το απολαύσουμε λίγο κι εμείς 😏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Η φιγούρα πάντως όντως τα σπάει. Την είδα σε κάτι unboxing στο YouTube κ είναι φανταστικη. Οπως επίσης κ το steelbook. Κρίμα που αλλαξαν την πολιτική τους με τους κωδικούς για το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, ilias78 είπε Κρίμα που αλλαξαν την πολιτική τους με τους κωδικούς για το παιχνίδι. Σε τι αναφέρεσαι? Η sony έχει σταματήσει καιρό να βγάζει deluxe φυσικές εκδόσεις (έβγαλε καθόλου σε αυτήν την γενιά? Δεν έχω παρατηρήσει). Τα pre order bonus τα λάμβανα με email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε τι αναφέρεσαι? Η sony έχει σταματήσει καιρό να βγάζει deluxe φυσικές εκδόσεις (έβγαλε καθόλου σε αυτήν την γενιά? Δεν έχω παρατηρήσει). Τα pre order bonus τα λάμβανα με email. Εννοώ που στις συλλεκτικές βάζουν ψηφιακά τα games ( κωδικους) κ όχι κανονικό δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σε τι αναφέρεσαι? Η sony έχει σταματήσει καιρό να βγάζει deluxe φυσικές εκδόσεις (έβγαλε καθόλου σε αυτήν την γενιά? Δεν έχω παρατηρήσει). Τα pre order bonus τα λάμβανα με email. Το Horizon και το Gran Turismo 7 είχαν special edition πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα