OBIWAN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Προσωπικά περιμένω 2 ημέρες ήδη με το αν θα μου ακυρώσουν την παραγγελία (Lies of P Deluxe PS5) ή όχι και αναγκάστηκα να καλέσω σήμερα να δω τι γίνεται. Μου είπαν ότι περιμένουν να την φέρουν από τον προμηθευτή τους αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα χρόνο καθώς πάει κατά προτεραιότητα. Anyway αναμένουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά από ημέρες αναμονής, μου ήρθε mail από Media Markt / Public + Home πώς τους λένε, ότι έστειλαν τα plates του Spiderman. Αύριο λογικά παραλαμβάνω. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν βέβαιος πως θα πέσει άκυρο και εξεπλάγην θετικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Καμία lies o P deluxe έμεινε ρε παιδιά για εμάς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντινος21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, manos_777 είπε Καμία lies o P deluxe έμεινε ρε παιδιά για εμάς;; Ουτε για δειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εξαιρετική deluxe, αλλά έφαγα δυο πανηγυρικά άκυρα. (Καλά για το δεύτερο δεν είχα ελπίδες, απλά για την τρολιά το έβαλα επειδή δεν το είχε κατεβάσει ακόμα το Public) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δεύτερο sold out της deluxe του Lies of P για playstation από το GameStop μέσα σε 2 ημέρες, μετά το νέο στοκάρισμα της. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε αφού μέχρι σήμερα το μεσημέρι που έλεγξα υπήρχε διαθεσιμότητα, όχι όμως πλέον. Πέραν της πλάκας βεβαίως εννοείται πως έχουν προμηθευτεί κομμάτια και έμποροι από Ελλάδα, οπότε είναι πιθανό σε μερικές ημέρες να υπάρχει διαθεσιμότητα, κάτι για το οποίο υπήρξα αυτήκοος μάρτυς σήμερα σε γνωστό gaming μαγαζί και φυσικά το ίδιο θα συμβεί σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί επίσης τυχόν ακυρώσεις να σταθούν τυχεροί. Μην απελπίζεστε αδέρφια λοιπόν και μην πέφτετε θύματα των επιτήδειων. Λίγη υπομονή και φυσικά να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Η τιμή ήταν ίδια με πριν, δηλαδή γύρω στα 70€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντινος21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, BadIndian είπε Δεύτερο sold out της deluxe του Lies of P για playstation από το GameStop μέσα σε 2 ημέρες, μετά το νέο στοκάρισμα της. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε αφού μέχρι σήμερα το μεσημέρι που έλεγξα υπήρχε διαθεσιμότητα, όχι όμως πλέον. Πέραν της πλάκας βεβαίως εννοείται πως έχουν προμηθευτεί κομμάτια και έμποροι από Ελλάδα, οπότε είναι πιθανό σε μερικές ημέρες να υπάρχει διαθεσιμότητα, κάτι για το οποίο υπήρξα αυτήκοος μάρτυς σήμερα σε γνωστό gaming μαγαζί και φυσικά το ίδιο θα συμβεί σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί επίσης τυχόν ακυρώσεις να σταθούν τυχεροί. Μην απελπίζεστε αδέρφια λοιπόν και μην πέφτετε θύματα των επιτήδειων. Λίγη υπομονή και φυσικά να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Η τιμή ήταν ίδια με πριν, δηλαδή γύρω στα 70€. Οταν λες γνωστο gaming μαγαζι? 👀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, Ντινος21 said: Οταν λες γνωστο gaming μαγαζι? 👀 Την έβγαλε το Astron gameclub αλλά σε τιμή scalping στα 150 ευρώ. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι. Δεν αναφερόμουν σε αυτό το μαγαζί (150€??????). Όμως δεν επιθυμώ να το αποκαλύψω για ευνόητους λόγους. Όπως είπα θα βγούνε κι άλλα στην πορεία και ας ελπίσουμε οι σκάλπερς να "μείνουν με το P στο χέρι...", όπως έγινε και με άλλα games στο παρελθόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifa_LockHeart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά θα κάνουμε όλοι εμείς που αγοράζουμε γιατί απλά αγαπάμε το χόμπι μας , να έχουμε την λίστα μαγαζιών που φέρονται έτσι ανήθικα σε τέτοιες καταστάσεις και να το σκεφτόμαστε την επόμενη που θα αγοράσουμε. Τους είχα προτιμήσει πολλές φορές, κρίμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rovgio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε Καλά θα κάνουμε όλοι εμείς που αγοράζουμε γιατί απλά αγαπάμε το χόμπι μας , να έχουμε την λίστα μαγαζιών που φέρονται έτσι ανήθικα σε τέτοιες καταστάσεις και να το σκεφτόμαστε την επόμενη που θα αγοράσουμε. Τους είχα προτιμήσει πολλές φορές, κρίμα. Το συγκεκριμενο μαγαζι το κανει χρονια τωρα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν τα βγαζουν καν για preorder κ περιμενουν να τα ανεβασουν σε τιμες scalper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XYNOGAGE Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, rovgio είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι το κανει χρονια τωρα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν τα βγαζουν καν για preorder κ περιμενουν να τα ανεβασουν σε τιμες scalper. Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο μαγαζί που εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Φορέσαμε τα καλά μας κι εμείς. 😁 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AhsokaTano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα και από μένα, ξέρει κανείς τι παίζει με την collector's του Mirage? Αν θα έρθει και πότε θα έρθει Ελλάδα, γιατί στα περισσότερα μαγαζιά που βλέπω και την έχουν την δείχνουν και καλά εξαντλημένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, AhsokaTano είπε Καλησπέρα και από μένα, ξέρει κανείς τι παίζει με την collector's του Mirage? Αν θα έρθει και πότε θα έρθει Ελλάδα, γιατί στα περισσότερα μαγαζιά που βλέπω και την έχουν την δείχνουν και καλά εξαντλημένη Έτσι νομίζω το δείχνει από τότε που ανακοινώθηκε. Τουλάχιστον όσο κ εγώ κοίταζα στις αρχές. Επίσης δεν ειχα καταλάβει αν το παιχνίδι στην συλλεκτικη θα ήταν ψηφιακό ή όχι. Οπότε αφού δεν ήμουν σίγουρος, σταμάτησα να ασχολούμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα