Προς το περιεχόμενο

Συλλεκτικές εκδόσεις

pictorino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/9/2023 στις 12:02 ΠΜ, Charismo είπε

Άρχοντας.

Εν τω μεταξύ πόσο εκτιμώ publishers που βγάζουν τέτοιες εκδόσεις σε αυτές τις τιμές. Καλοδεχούμενη αλλαγή σε σχέση με τα 80άρια για μια απλή θήκη και ένα μέτριο παιχνίδι. Τουλάχιστον αν το Lies of P δεν είναι καλό, σου μένει το steelbook και το artbook. 😆

Σκέψου όμως ότι η απλη έκδοση έχει κάπου στα 50. Οπότε 75 για special είναι μια λογική τιμή. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 15/9/2023 στις 8:19 ΠΜ, Charismo είπε

Εντυπωσιακή, αλλά 48cm statue?

Ο Χριστός και η Παναγία. Είναι όχι από εμένα, σε λίγο θα βγω εγώ από το σπίτι για να μπουν οι συλλεκτικές. 😆

Την Deluxe με το steelbook πάντως θα την τιμήσω.

Εμ Σεφιροθ είναι αυτος όχι αστεία!

• Like 1

Καλημέρα,

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν σε πώληση σε κάποιο κατάστημα τα Spiderman 2 faceplates (Disc Drive) του PS5 ή έχουν καθαρίσει όλα;

Το χειριστήριο το πρόλαβα όλα καλά, αλλά θα ήθελα να ντύσω και την κονσόλα... Μπορεί να πάρω κόκκινα I guess έτσι για την αλλαγή...

27 minutes ago, Boored said:

Καλημέρα,

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν σε πώληση σε κάποιο κατάστημα τα Spiderman 2 faceplates (Disc Drive) του PS5 ή έχουν καθαρίσει όλα;

Το χειριστήριο το πρόλαβα όλα καλά, αλλά θα ήθελα να ντύσω και την κονσόλα... Μπορεί να πάρω κόκκινα I guess έτσι για την αλλαγή...

Plates για κάποιο λόγο βγήκαν πολύ λιγότερα και εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες. Δεν πήρε το μάτι μου να τα ξαναέβγαλαν πουθενά. Εγώ σκέψου προπαρήγγειλα από Media Markt και ακόμα περιμένω. (Τώρα τα ανέλαβε το Public)

Μόλις τώρα, Charismo είπε

Plates για κάποιο λόγο βγήκαν πολύ λιγότερα και εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες. Δεν πήρε το μάτι μου να τα ξαναέβγαλαν πουθενά. Εγώ σκέψου προπαρήγγειλα από Media Markt και ακόμα περιμένω. (Τώρα τα ανέλαβε το Public)

Mάλιστα, κατάλαβα! Κρίμα... Ναι, από ότι βλέπω δεν υπάρχουν άλλο, είπα να ρωτήσω μπας και μου έχει ξεφύγει κανένα μικρό κατάστημα.

Καλή τύχη, εύχομαι να τα παραλάβεις! ;)

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Ξέρουμε γενικά τον ακριβή αριθμό? Μπορεί να μην ήταν λίγα. Θεωρώ ότι απλά έχει ανέβει κάθετα η ζήτηση των συλλεκτικων, είτε παιχνιδιών είτε αξεσουάρ. 

Πάντως, αν όντως δεν έβγαλε πολλά ίσως προς το καλύτερο. Να κρατήσει μια συλλεκτική αξία σαν αντικείμενο. Έχουμε φτάσει όλοι να έχουμε όλες τις εκδόσεις :P

3 minutes ago, SabotazNic said:

Ξέρουμε γενικά τον ακριβή αριθμό? Μπορεί να μην ήταν λίγα. Θεωρώ ότι απλά έχει ανέβει κάθετα η ζήτηση των συλλεκτικων, είτε παιχνιδιών είτε αξεσουάρ. 

Πάντως, αν όντως δεν έβγαλε πολλά ίσως προς το καλύτερο. Να κρατήσει μια συλλεκτική αξία σαν αντικείμενο. Έχουμε φτάσει όλοι να έχουμε όλες τις εκδόσεις :P

Δεν γνωρίζω ακριβή αριθμό, αλλά σκέψου τα controllers σε καταστήματα τα βρίσκεις ακόμα χύμα. Εκτός κι αν τα plates είχαν δραματικά περισσότερη ζήτηση, σημαίνει πως έβγαλαν πολύ λιγότερα απ΄ότι χειριστήρια.

Ίσως δεν βγάζουν πολλά μιας κ το κόστος τους (60€) ειναι μάλλον απαγορευτικό. Με αυτά τα λεφτά ο άλλος παίρνει χειριστήριο ή παιχνίδι. Οπότε εκεί που θα τους μείνουν, βγάζουν λίγα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για το ps5? Να περιμένω και εγώ δλδ μάλλον, αν και έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα. Ίσως το φάω από κοντά το άκυρο. 

Και εγώ παραλαβή από κατάστημα είχα αλλά μου έχει έρθει ήδη η ακύρωση. Παίζει να είσαι τυχερός εσυ!

Υ.Γ. Ps5

Επεξ/σία από XYNOGAGE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...