Προς το περιεχόμενο

Συλλεκτικές εκδόσεις

pictorino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 hours ago, Eddy_Gordo said:

Ωραία συλλεκτική με μεγάλο άγαλμα αλλά η Square Enix έχει καθιερώσει τα 350€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Eddy_Gordo said:

Εντυπωσιακή, αλλά 48cm statue?

Ο Χριστός και η Παναγία. Είναι όχι από εμένα, σε λίγο θα βγω εγώ από το σπίτι για να μπουν οι συλλεκτικές. 😆

Την Deluxe με το steelbook πάντως θα την τιμήσω.

Επεξ/σία από Charismo

18 λεπτά πριν, pictorino είπε

Ωραία συλλεκτική με μεγάλο άγαλμα αλλά η Square Enix έχει καθιερώσει τα 350€.

380€ 

https://eu.store.square-enix-games.com/final-fantasy-vii-rebirth

11 λεπτά πριν, pictorino είπε

Ακόμα χειρότερα, υπέθεσα ότι 350$ = 350€.

Είχες καλή πρόθεση. Tο FF16 collector's 350€ είχε.

Φέτος δεν με έπεισε κάποια συλλεκτική. Έμεινα εκτός παιχνιδιού.

Η συλλεκτική μαζί με φόρο και μεταφορικά βγαίνει κοντά στα 400 ευρώ για το FF VII Rebirth CE. Έχουμε ξεφύγει παντελώς ενώ παλιότερα δεν ήταν τόσο έτσι. Ακόμα και τις deluxe εκδόσεις τις έπαιρνες κάπου 80 ευρώ και τώρα 120+.. Πάμε καλά;

Πέρα από αυτό όσοι αγοράσετε από την SE απλά προσοχή γιατί τελευταία έχουνε χειροτερέψει και μόνο προβλήματα μου έχουν τύχει όπως χτυπημένα steelbooks, να λείπουν τα preorder bonuses και πάει λέγοντας. Για να μην πω ότι κλέβουν κιόλας.. και δεν σε αποζημιώνουν.

Και ναι μίλησα με το support και με έχουν κρατήσει πάνω από 2+ μήνες και ακόμα δεν με βοήθησαν και ούτε λύθηκαν πλήρως τα cases. Στο ένα με χτυπημένα και το άλλο να λείπουν κομμάτια και ενώ είναι δικό τους φταίξιμο αρνούνται να σε βοηθήσουν και απλά λένε να σε δώσουν vouchers αντί να στα επιστρέψουν και σε υποχρεώνουν να τα πάρεις από το store και που μόνο επιπλέον προβλήματα δημιουργούν κτλ κτλ.

Anyway, απλά ενημερώνω για το κάθε ενδεχόμενο και για να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε για να μην την πατήσετε. Αν αγοράσετε κάτι κάντε το με paypal αν και δεν ξέρω πόσο θα προστατέψει σε preorder...

Άλλη σημαντική σημείωση είναι ότι πλέον στο καινούριο store η χρέωση γίνεται κατευθείαν ενώ παλιότερα απλά στο κρατούσαν και όταν ήταν να κυκλοφορήσει το πλήρωνες εκείνη τη στιγμή.

• Like 3

49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παρέλαβα σήμερα και εγώ τα plates. Να ευχαριστήσω τον συμφορουμιτη (ονόματα δεν λέμε, φιλίες να μην θίξουμε 😅

20230915_125428.jpg

Καλοπαίχνιδα να είναι. Τα άνοιξες, έτσι; 

Η αίσθηση στο χειριστήριο είναι διαφορετική από το κανονικό; Ίσως στο φινίρισμά του..; 

1 ώρα πριν, Gulik είπε

Καλοπαίχνιδα να είναι. Τα άνοιξες, έτσι; 

Η αίσθηση στο χειριστήριο είναι διαφορετική από το κανονικό; Ίσως στο φινίρισμά του..; 

Η αισθηση δεν πρεπει να αλλαζει. Θα κανω μετα unboxing

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Ντινος21 said:

Άρχοντας.

Εν τω μεταξύ πόσο εκτιμώ publishers που βγάζουν τέτοιες εκδόσεις σε αυτές τις τιμές. Καλοδεχούμενη αλλαγή σε σχέση με τα 80άρια για μια απλή θήκη και ένα μέτριο παιχνίδι. Τουλάχιστον αν το Lies of P δεν είναι καλό, σου μένει το steelbook και το artbook. 😆

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 3

Ευκαιρία η deluxe του p αλλά δυστυχώς δεν είναι του στυλ μου τέτοια παιχνίδια. Πολύ κρίμα που δεν είδαμε τέτοιες εκδόσεις σε spiderman 2 κ ragnarok 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...