Προς το περιεχόμενο

Συλλεκτικές εκδόσεις

pictorino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Εγώ παραλαμβάνω αύριο το controller από το Πλαίσιο, αλλά τα plates από Media Markt ακόμα τίποτα. Κάλεσα το Public για να ρωτήσω τι γίνεται με την παραγγελία τώρα μετά τη συγχώνευση και λέει θα αργήσουν λίγο παραπάνω.

Αν έρθουν δεν με νοιάζει η καθυστέρηση, για plates μιλάμε, αλλά μυρίζομαι πιστόλι.

Πιστόλι ίσως όχι αλλά πλέον μιας και στην ουσία δεν υπάρχει η Media ίσως περιμένεις λίγο παραπάνω μέχρι να εκτελεστούν οι παραγγελίες από Public.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 minute ago, shodan said:

Πιστόλι ίσως όχι αλλά πλέον μιας και στην ουσία δεν υπάρχει η Media ίσως περιμένεις λίγο παραπάνω μέχρι να εκτελεστούν οι παραγγελίες από Public.

Αυτό μου είπαν κι αυτοί ουσιαστικά.

8 λεπτά πριν, shodan είπε

Αυτο δεν πολυ ισχυει.Δουλευα παλια στα public δεν τους ειναι τιποτα να αναδρομολογησουν την παραγγελια σου. Μπορει μονο να εχουν βαλει σαν προτεραιοτητα τις παραγγελιες του public. Αλλα και παλι ποσες παραγγελιες θα ειναι?

28 λεπτά πριν, Ντινος21 είπε

Αυτο δεν πολυ ισχυει.Δουλευα παλια στα public δεν τους ειναι τιποτα να αναδρομολογησουν την παραγγελια σου. Μπορει μονο να εχουν βαλει σαν προτεραιοτητα τις παραγγελιες του public. Αλλα και παλι ποσες παραγγελιες θα ειναι?

Προφανώς και θα είναι πάρα πολλές (όχι τόσο ως προς τα προϊόντα που συζητάμε εδώ μεταξύ μας - όσο γενικώς). 

4 λεπτά πριν, Gulik είπε

Προφανώς και θα είναι πάρα πολλές (όχι τόσο ως προς τα προϊόντα που συζητάμε εδώ μεταξύ μας - όσο γενικώς). 

Αμα ημουνα στο συστημα θα μπορουσα να σου πω. Αλλα και 300 προιοντα δεν ειναι πολλα για να τα εξυπηρετησουν

45 λεπτά πριν, Charismo είπε

Γενικά τα plates της Dbrand με εκείνους τους αεραγωγούς στο πλάι και τις στρογγυλεμένες γωνιές δεν μου άρεσαν από την αρχή.

Για τις γωνίες....blame sony. Έβγαλε κανονικα plates αλλά τα μάζεψε επειδή έβγαλε και η sony. Βέβαια πλέον τα πχ μαύρα ή φουξ που θέλει φίλη δύσκολα τα βρίσκεις, ή και καθόλου.... 

Το συγκεκριμένο νομίζω θα το τιμήσω. 

14 minutes ago, Fincharos said:

Ότι δε θα έβρισκα lies of p deluxe edition δεν το περίμενα. Στην Ελλάδα πότε ανέβηκε πότε εξαφανίστηκε ιδέα δεν έχω. 

Γενικά πρέπει να έβγαλαν πολύ λίγα κομμάτια παγκοσμίως. Το παιχνίδι είναι νέα IP από studio που δεν μπορεί να πουλήσει μόνο με το όνομα (Όπως π.χ. η Rockstar), οπότε είναι λογικό να κάνουν συγκρατημένες κινήσεις.

Εγώ ελπίζω να είναι αξιόλογο και να πετύχει, μήπως κάνουν restock στο μέλλον.

5 λεπτά πριν, Charismo είπε

Γενικά πρέπει να έβγαλαν πολύ λίγα κομμάτια παγκοσμίως. Το παιχνίδι είναι νέα IP από studio που δεν μπορεί να πουλήσει μόνο με το όνομα (Όπως π.χ. η Rockstar), οπότε είναι λογικό να κάνουν συγκρατημένες κινήσεις.

Εγώ ελπίζω να είναι αξιόλογο και να πετύχει, μήπως κάνουν restock στο μέλλον.

Console, gaming galaxy, game explorers έβαλαν όμως πρέπει να ήταν μικρές ποσότητες. Ελπίζω σε κάποια ακύρωση της τελευταίας στιγμής μήπως και. 

5 minutes ago, Fincharos said:

Console, gaming galaxy, game explorers έβαλαν όμως πρέπει να ήταν μικρές ποσότητες. Ελπίζω σε κάποια ακύρωση της τελευταίας στιγμής μήπως και. 

Ναι, παίζει να έφεραν 2-3 κομμάτια ο καθένας και αν.

Αποκλείεται να έφεραν τόσα λίγα κομμάτια. Πρόκειται για τίτλο που έχει γενικότερα συζητηθεί, δεν είναι ότι είναι και άγνωστος... Απίστευτο μου φαίνεται. 

15 λεπτά πριν, Gulik είπε

Αποκλείεται να έφεραν τόσα λίγα κομμάτια. Πρόκειται για τίτλο που έχει γενικότερα συζητηθεί, δεν είναι ότι είναι και άγνωστος... Απίστευτο μου φαίνεται. 

Αλυσίδες σίγουρα δεν μπήκε, τώρα για τα σκρουτζομαγαζα την είδα σε όσα ανέφερα. Αν υπήρχε και σε άλλα πάσο. Πάντως από όσους ρώτησα μόνο ένας κατάφερε να κλείσει κομμάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...