Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απλή συλλεκτική έκδοση έκανε την εμφάνισή της (ή τώρα την είδα εγώ). Για κάποιον λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, πωλείται στην ίδια τιμή με την premium έκδοση (η οποία ενδέχεται να είναι και πιο σπάνια;)! Αν συνυπολογίσουμε τη δυνατότητα για έκπτωση -20% με τους πόντους του καταστήματος της Bandai, η αγορά της απλής έκδοσης κρίνεται τελείως ασύμφορη. 

spacer.png

Επεξ/σία από pictorino
  • Απαντ. 989
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pictorino είπε

Η απλή συλλεκτική έκδοση έκανε την εμφάνισή της (ή τώρα την είδα εγώ). Για κάποιον λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, πωλείται στην ίδια τιμή με την premium έκδοση (η οποία ενδέχεται να είναι και πιο σπάνια;)! Αν συνυπολογίσουμε τη δυνατότητα για έκπτωση -20% με τους πόντους του καταστήματος της Bandai, η αγορά της απλής έκδοσης κρίνεται τελείως ασύμφορη. 

spacer.png

Νομιζω ειναι η ιδια εκδοση απο την εικονα. Απλα collectos = premium. Δεν θα βγει φθηνοτερη

Δημοσ.
32 minutes ago, pictorino said:

spacer.png

Έτσι όπως τα έχουν κάνει μας έχουν μπερδέψει με τις συλλεκτικές.

Η Tekken είναι μια και την ονομάζουν Premium Collector's Edition. Δεν υπάρχει απλή, απλά σε κάποιες φωτό λέει απλά Collector's.

Δημοσ.
20 minutes ago, pictorino said:

Αν παρατηρήσετε, δίπλα στο άγαλμα γράφει με μικρά γράμματα *not electrified.

Ναι, όντως έχεις δίκιο.

Μήπως είναι η μόνη διαφορά για κάποιον που δεν θέλει φωτιζόμενο και σου λέει γιατί να βάλουμε διαφορετική τιμή για δύο λαμπάκια? Δεν ξέρω, άβυσσος η ψυχή όσων κοστολογούν τις Collector's τελευταία.

Δημοσ.

Υποψιν οτι λογικα απο αυριο θα αρχισουν να στελνουν τα SM2 controller/plates.

Μιας και δεν προλαβα τα plates, το ψιλο σκεφτομαι να παω κατευθειαν για την κονσολα και να πουλησω την παλια. Θα δω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μιας και δεν προλαβα τα plates, το ψιλο σκεφτομαι να παω κατευθειαν για την κονσολα και να πουλησω την παλια. Θα δω

*Insert L.a Noire doubt meme*. Όταν μίλησα με το μαγαζί, από το οποίο έχω παραγγείλει, μου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την ίδια τη Σόνυ για το πότε θα τα παραλάβουν οπότε στην καλύτερη των περιπτώσεων πάμε για Παρασκευή. Tο console club ξέρω ότι έριξε μερικά άκυρα χθες. Επίσης πρόσεξε γιατί οι καινούργιες κονσόλες έχουν αρκετά θέματα λόγω κατασκευής από φτηνότερα υλικα. Από τις τελευταίες 500 που πούλησαν οι 50-60 ήταν προβληματικές. 

Επεξ/σία από Fincharos
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Προτείνω να συγκρατηθείς.

Προς το τέλος του επόμενου χρόνου θα έχουμε PS5 pro. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Προτείνω να συγκρατηθείς.

Προς το τέλος του επόμενου χρόνου θα έχουμε PS5 pro. 

Μην πεσω και θυμα scalping για να μην αλλαζω τωρα κονσολα 😛 

Θα κανω υπομονη μεχρι μεθαυριο μηπως βρω κανενα, με ρισκο ισως να χασω μια καλη τιμη που εχω βρει

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μην πεσω και θυμα scalping για να μην αλλαζω τωρα κονσολα 😛 

Θα κανω υπομονη μεχρι μεθαυριο μηπως βρω κανενα, με ρισκο ισως να χασω μια καλη τιμη που εχω βρει

Καλή τιμή λέγοντας; Γιατί κάτω από 120 δεν έχω δει; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε σε σχεση με καποια που ειναι στα 180, καλα δεν ειναι? :P

Στο release προβλέπω και 200 από διάφορους μερακλήδες. Αλλά αν βρεθούν 5 αγγελίες μαζί, θα κατεβαίνει η τιμή πιο γρήγορα και από ο,τι όταν πέφτει o Spider-Man από κάπου ψηλά στο παιχνίδι 😛 Πάντως μη χάνεις ελπίδες είμαστε πολλοί εδώ μέσα. Προσωπικά έχω ένα δεύτερο κλεισμένο. Αν δε δοθεί σε φίλο που δεν έχει κάτι σίγουρο μιλάμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...