Ντινος21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Φανταζομαι ο Γερμανος ακομα δεν ανοιξε για covers, σωστα? Αλλιως θα το ειχε βγαλει/ελεγε out of stock. Απο την εμπειρια σας, η εγγραφη για ειδοποιησεις δουλευει στελνοντας αμεσα mail οταν γινει διαθεσιμο? Τα ειχε στο release εγω απο εκει τα παραγγειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 τσιμπημενα...κανα 50αρι νομιζα θα εχουν. Τοσο πανε και εξωτερικο η εχουμε τα γνωστα καπελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε τσιμπημενα...κανα 50αρι νομιζα θα εχουν. Τοσο πανε και εξωτερικο η εχουμε τα γνωστα καπελα? Τόσο πάνω-κάτω τα βρίσκεις και στο εξωτερικό, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Tekken 8 Premium Collector's Edition (280€, ισχύει το -20% με 1000 πόντους CLUB) The Premium Collector's Edition Includes: TEKKEN 8 Playable Character Year 1 Pass - 4 additional playable characters - Avatar Skin: Kinjin Character Costume: Gold Suit Pack - 1 costume per each playable character (32 total) Avatar Costume: Classic TEKKEN T-Shirt Set - 32 designs Burning chain metal plate Corporation stickers Premium Box Special Face-Off Steelboox 8 x Glossy Collectible Cards Leroy Smith Metal Ring With Velvet Pouch Arcade Token (5cm) Exclusive Jin Electrified Figurine (25cm) Αποκλειστικά στο Bandai Namco store. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από pictorino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το Electrified figurine τι ακριβώς σημαίνει? Μπαίνει στο ρεύμα και φωτίζεται? Εντυπωσιακή collector's πάντως. Φοβερό steelbook, καρτούλες, δαχτυλίδι, αλλά εμένα με κέρδισαν περισσότερο τα arcade tokens. 😋 Ιαπωνίλα, respect. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από Charismo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Για να είμαι ειλικρινής, το άγαλμα της συλλεκτικής του Tekken 7 μου αρέσει περισσότερο και εκείνη η έκδοση κόστιζε 130€ λιγότερα (αν και στερούνταν άλλων αντικειμένων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, Charismo είπε Το Electified figurine τι ακριβώς σημαίνει? Μπαίνει στο ρεύμα και φωτίζεται? Εντυπωσιακή collector's πάντως. Φοβερό steelbook, καρτούλες, δαχτυλίδι, αλλά εμένα με κέρδισαν περισσότερο τα arcade tokens. 😋 Ιαπωνίλα, respect. Ναι. Υπάρχει LED μέσα της. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, θα υπάρξει και έκδοση ΧΩΡΙΣ να είναι "φωτισμένη" σε πιο φθηνή τιμή, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ακόμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, pictorino είπε Για να είμαι ειλικρινής, το άγαλμα της συλλεκτικής του Tekken 7 μου αρέσει περισσότερο και εκείνη η έκδοση κόστιζε 130€ λιγότερα (αν και στερούνταν άλλων αντικειμένων). Όντως και εγώ κάτοχος της εν λόγω έκδοσης και μάλιστα dayone μου την έδωσε που έβγαζε σχεδόν κάθε χρόνο seasons pass και μάλιστα με τιμές στο Θεό και ολα αυτά για 3-4 χαρακτήρες την κάθε φορά που μπορούσε να τους ειχε τους περισσότερους εξ αρχής. Επίσης με εκνεύρισε που δεν πρόσθεσε ποτε team battle και ουτε upgrade patch για κανα ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBIWAN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, Gulik είπε Ναι. Υπάρχει LED μέσα της. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, θα υπάρξει και έκδοση ΧΩΡΙΣ να είναι "φωτισμένη" σε πιο φθηνή τιμή, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ακόμη. Την είχα βρει χθες στο store της Bandai. Την αναφέρει ως απλή Collector's Edition αλλά όταν πάτησα για να μπω εντός να δω τιμές και διαφορές μου έγραψε ότι είναι unavailable και μετά εξαφανίστηκε από το site. 23 ώρες πριν, pictorino είπε Για να είμαι ειλικρινής, το άγαλμα της συλλεκτικής του Tekken 7 μου αρέσει περισσότερο και εκείνη η έκδοση κόστιζε 130€ λιγότερα (αν και στερούνταν άλλων αντικειμένων). Δυστυχώς αυτές οι τιμές πλέον δεν θα ξαναέρθουν για τέτοιες συλλεκτικές εκδόσεις ή για να το πω καλύτερα ΑΑΑ τίτλους. Το 200αρι πλέον είναι το minimum που θα μπορούμε να έχουμε. Όσο θυμάμαι 150€ God of War (2018) και Marvel's Spider-Man με άγαλμα, Steelbook, artbook αλλά και Season Pass και πλέον δίνεις 250+ είναι κάτι που πρέπει να χωνέψουμε δυστυχώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Και με άδεια steelbooks όμως;; δώστε τουλάχιστον το παιχνίδι σε cd κι όχι σε κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Όταν ο κάθε scalper μπορούσε να πουλάει τις συλλεκτικές εκδόσεις διπλή τιμή με το που κυκλοφορούσαν, θα ήταν χαζές οι εταιρείες να μην αυξήσουν τις τιμές και να πάρουν εκείνες την υπεραξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 On 24/08/2023 at 09:44, Charismo said: Το Electrified figurine τι ακριβώς σημαίνει? Μπαίνει στο ρεύμα και φωτίζεται? On 24/08/2023 at 16:53, Gulik said: Ναι. Υπάρχει LED μέσα της. Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, θα υπάρξει και έκδοση ΧΩΡΙΣ να είναι "φωτισμένη" σε πιο φθηνή τιμή, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ακόμη. 16 hours ago, OBIWAN said: Την είχα βρει χθες στο store της Bandai. Την αναφέρει ως απλή Collector's Edition αλλά όταν πάτησα για να μπω εντός να δω τιμές και διαφορές μου έγραψε ότι είναι unavailable και μετά εξαφανίστηκε από το site. Πράγματι, με μία αναζήτηση στο google εμφάνισε τις παρακάτω εικόνες. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n3a Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα είδα την συλλεκτική του GoW: Ragnarok στο Public στην Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη), τιμή 149 ευρώ. Είχε ένα μικρό χτύπημα το κουτί στο μπροστινό μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Πήρε κανείς την armored core premium;; άμα την έχει κανείς και δεν την θέλει, ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, manos_777 είπε Πήρε κανείς την armored core premium;; άμα την έχει κανείς και δεν την θέλει, ενδιαφέρομαι... Κάποιος έγραψε ότι την είχε παραγγείλει ήδη (προφανώς για τον ίδιο άρα δύσκολα να μην την θέλει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα