gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Παιδιά sos ψάχνω την deluxe έκδοση του Lies Of P για Playatation 5. Υπάρχει κανένα μαγαζί για να το προ παραγγείλω από Ελλάδα η site από εξωτερικό χωρίς να μου πιάσουν τον ποπό από το τελωνείο; Ευχαριστώ!
XYNOGAGE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, gherudos είπε Παιδιά sos ψάχνω την deluxe έκδοση του Lies Of P για Playatation 5. Υπάρχει κανένα μαγαζί για να το προ παραγγείλω από Ελλάδα η site από εξωτερικό χωρίς να μου πιάσουν τον ποπό από το τελωνείο; Ευχαριστώ! Ελλάδα όπου πήρα τηλέφωνο (και πήρα σε όλα!!😀 ) έφαγα άκυρο. Στην Αγγλία είναι game.co.uk exclusive, οπότε σκούρα τα πράματα. Πλαίσιο και public ωστόσο δεν έχουν ακόμα ενημέρωση αποτι μου είπαν οπότε ίσως να ανεβεί αργότερα εκεί. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από XYNOGAGE
Charismo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Λογικά επειδή το studio είναι μικρό και το game είναι σε κάποιο βαθμό ρίσκο δεν θα βγάλουν πολλά αντίτυπα, ειδικά από τη Deluxe. Πάντως τώρα την είδα τη Deluxe πρώτη φορά και είναι πανέμορφη.
XYNOGAGE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Και πανέμορφη και οικονομική. Σε κατάστημα στην Ελλάδα που ανέβασε για προπαραγγελία ( την οποία προφανώς και έχασα 😭 ) είχε 72€!
L-Griever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Για όσους ψάχνουν το Lies of P, υπάρχει μια έκδοση που είναι Collector's Edition [Deluxe Edition λογικά] στο Play-Asia αλλά βέβαια δεν ξέρω αν περιλαμβάνει και άλλες γλώσσες.
Charismo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Λέγε ρε. Δεν ήξερα καν ότι βγαίνει Tin Tin game. 😅
gherudos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, L-Griever είπε Για όσους ψάχνουν το Lies of P, υπάρχει μια έκδοση που είναι Collector's Edition [Deluxe Edition λογικά] στο Play-Asia αλλά βέβαια δεν ξέρω αν περιλαμβάνει και άλλες γλώσσες. Θα περάσει από τελωνείο όμως; Τι Ποσο θα πληρώσω;
L-Griever Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, gherudos είπε Θα περάσει από τελωνείο όμως; Τι Ποσο θα πληρώσω; Μέχρι στιγμής το 2022 που είχα κάνει 4 παραγγελίες, δεν πέρασε καμία τελωνείο δηλαδή έξτρα χρέωση από ΕΛΤΑ. Οπότε μάλλον είναι ασφαλές να πω ότι μπορείς να προχωρήσεις κανονικά με αγορές κάτω από 150 Ευρώ και ΦΠΑ. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάλι στο 2023 από τα ΕΛΤΑ γιατί είναι να τα περιμένεις όλα. Πρόσφατα έβαλα δυο παραγγελίες και περιμένω. Όσο για το Lies of P έτσι πως το έβαλα για αγορά μου έβγαλε τιμή περίπου 131.33 Ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και ΦΠΑ. Μπορεί να πάρει 1 μήνα και για να φτάσει Ελλάδα. Τώρα αν επιλέξεις express courier δεν ξέρω τι γίνεται εκεί γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ και από ότι έχω δει , το φπα μπαίνει και στα μεταφορικά κάτι που δεν συμφέρει πλέον αφού άνετα ξεπερνάει τα 150 ευρώ και παρά είναι πανάκριβα. Οπότε για αγορές πάνω από 95+ Ευρώ έχεις δωρεάν μεταφορικά αν επιλέξεις Economy και είναι ανάλογα με το βάρος. Θα το δεις όταν θα πας να αγοράσεις όπου εκεί πάνω θα γράφει Free. Όταν πας στο τελικό στάδιο, σου εμφανίζει και το VAT που προσθέτουν οπότε αν αγοράσεις κάτω των 150 Ευρώ συνολικά με το ΦΠΑ θα είσαι οκ πιστεύω. Επίσης, να σημειώσω ότι για το Lies of P έτσι πως είδα στο Play-Asia αν κάνεις αγορά, λίγο δύσκολο να το ακυρώσεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν αλλάξεις γνώμη κάποια στιγμή οπότε έχε το νου σου. Δεν το κάνει σε όλα παρά μόνο σε αυτά που έχουν bold σημείωση. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να βοήθησα λιγάκι.. Αν έχεις κάποιες άλλες ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω μου λες. 1 1
gherudos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς έχω φίλο στην Αγγλία και μου το προπαρηγγειλε το Lies of P Deluxe edition από game.co.uk στα 80€ με τα μεταφορικά. Θα μου το Φέρει τον Σεπτέμβριο όταν θα επιστρέψει! Δυστυχώς είναι η έκδοση PS4 και δεν μπορώ πουθενά να βρω αν έχει δωρεάν ή έστω paid upgrade για ps5. Γνωρίζει κανένας σας; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από gherudos
gregsakellariou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε Ελλάδα από game.co.uk;
OBIWAN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, gregsakellariou είπε Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε Ελλάδα από game.co.uk; Παλιά μπορούσαμε. Πλέον όχι. 1
ison Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregsakellariou είπε Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε Ελλάδα από game.co.uk; Μονο μεσω εταιρειας που αναλαμβανει να στο κανει forward ελλαδα. πχ https://www.colisexpat.com/en/ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από ison 2
marius.t Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 διαθέσιμη στο nintendo store η συλλεκτική του bayonetta 3 (90 ευρώ) με δώρο steelbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα