Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Unboxing της συλλεκτικής έκδοσης του Final Fantasy XVI.

Θεωρώ ότι τα χρήματα που ζητάνε (350€) είναι υπερβολικά.

• Like 2
Δημοσ.
14 minutes ago, pictorino said:

Συμφωνώ. Ακόμα και τα 105€ που παρήγγειλα την Deluxe μου φαίνονται πολλά, αλλά έχω κόλλημα με τα steelbooks. 😅

Και σαν έξτρα δεν με χαλάει και ο χάρτης.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, pictorino είπε

Νιώθω χαρούμενος που έφτασα μόνο μέχρι το προσθήκη στο καλάθι και όχι ολοκλήρωση παραγγελίας. Γιατί το κεφάλι του Ifrit έχει μέγεθος φυστικιού; 😂 Το steelbook τέλειο. Pins όμορφες. Χάρτης μια χαρά αλλά όχι 350 + 24 μεταφορικά είπαμε. Μια χαρά είναι και η deluxe edition. Ελπίζω στου rebirth να κάνουν καλύτερη δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρετε για steelbook FF16 και δεν θέλει να δώσει τα χρήματα για deluxe στο Amazon γαλλίας δίνουν steelbook με την απλη έκδοση. Υπάρχει και ένα κουπόνι 5€ για αμαζον γαλλίας. Επίσης με φόρτιση 70€ σας δίνει ένα ακόμα κουπόνι 6€. Amazon γαλλίας όλα αυτά. 

I know. I'm cheap! :P

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, manos_777 said:

Εν τω μεταξύ, Ελλάδα την έφερε κανένας;; η μόνο μέσω του store της Square Enix;;

Την Deluxe την έφεραν αρκετά καταστήματα. Την Collector’s δεν την πέτυχα κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Deluxe υπάρχει πουθενά διαθέσιμη ή έχει εξαντληθεί από παντού?

PS: Το Ozon είναι αξιόπιστο? Επίσης, στέλνει κωδικούς με pre-order περιεχόμενο?

Επεξ/σία από LordNodens
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

https://www.public.gr/cat/gaming/playstation/games/ps5?ob=priceDesc

Το 1ο προιον ειναι (απο κινητο δειχνει κιολας 20-10/2023). Τους το εχω πει αλλα δεν θελουν να το φτιαξουν

Κλαίω.. Το είχα δει αυτό θεωρούσα ότι είναι placeholder... Όχι χαλασμένη καταχώρηση (?).. Λείπει ο αρμόδιος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2023 στις 1:35 ΜΜ, LordNodens είπε

Η Deluxe υπάρχει πουθενά διαθέσιμη ή έχει εξαντληθεί από παντού?

PS: Το Ozon είναι αξιόπιστο? Επίσης, στέλνει κωδικούς με pre-order περιεχόμενο?

Για όποιον τον ενδιαφέρει η deluxe από Ελλάδα. Δεν ξέρω για πόσο θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία. Μετά το demo έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον γενικά για FF16

https://www.theconsoleclub.gr/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=74038&Itemid=0&skr_prm=WyI2MWY4ZDgwYy00YzA1LTQ1OTgtYTE5YS04MTU2ZGY1Y2UyOGQiLDE2ODcyNTEzNDA4NjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Για όποιον τον ενδιαφέρει η deluxe από Ελλάδα. Δεν ξέρω για πόσο θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία. Μετά το demo έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον γενικά για FF16

https://www.theconsoleclub.gr/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=74038&Itemid=0&skr_prm=WyI2MWY4ZDgwYy00YzA1LTQ1OTgtYTE5YS04MTU2ZGY1Y2UyOGQiLDE2ODcyNTEzNDA4NjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...