Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fincharos είπε

Καλά εκεί και να κλείσεις μετά είναι εντελώς στην τύχη αν θα πάρεις ή όχι. Δεν τους εμπιστεύομαι προσωπικά 

Μωρε ναι συμφωνώ αλλά έχω πιστωτικό γι αυτό καίγομαι :P

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

Μπηκε πλάισιο . Καταφερα να κανω παραγγελια !!!

Ευχαριστώ πρόλαβα και εγώ μια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ison είπε

Ευχαριστώ πρόλαβα και εγώ μια

Πρόλαβα και γω για την ωρα. Αν δεν φαμε ακυρωση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OBIWAN είπε

Πρόλαβα και γω για την ωρα. Αν δεν φαμε ακυρωση

δεν νμζω σε αυτα θεωρουνται οι πιο τυπικοι ξερουν ποσα θα φερουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Public πηρα τηλεφωνο και ειπαν τους φαίνεται στο σύστημα αλλα δεν εχει ανοιξει οποτε αναμενετε θα μπει λογικα αμεσα

Επεξ/σία από blasterdark86
  • Like 2
Δημοσ.

Τα ποσά πλέον μου φαίνονται υπέρογκα παιδιά! Εδώ πριν 13 χρόνια η Legendary του Reach είχε 130€ και μας φαίνονταν πολύ, ενώ τώρα βαράνε 250€ σε μόνιμη βάση...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε

Τα ποσά πλέον μου φαίνονται υπέρογκα παιδιά! Εδώ πριν 13 χρόνια η Legendary του Reach είχε 130€ και μας φαίνονταν πολύ, ενώ τώρα βαράνε 250€ σε μόνιμη βάση...

Με το πληθωρισμό μια ή άλλη είναι που λέει ο λόγος.. Ποιο πολύ με χαλάει που δεν υπάρχει δίσκος πλέον.. Από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει η μόδα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ison είπε

Με το πληθωρισμό μια ή άλλη είναι που λέει ο λόγος.. Ποιο πολύ με χαλάει που δεν υπάρχει δίσκος πλέον.. Από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει η μόδα. 

αν ειχε δισκο θα ηταν οκ γιατι 50 εκατοστα αγαλμα δεν το λες και μικρο . Αλλα ρε ολοκληρος spider- man αντι για ενα ψευτοsteelbook δεν βαζανε μεσα ενα custom comic. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντελώς ανέλπιστα το you μου έστειλε την collectors του ΤοΤΚ, ύστερα από τηλεφωνική παραγγελία η οποία δεν είχε έρθει καν επιβεβαιωτικό στο μειλ, όταν την έκανα - ήταν όταν το You έδωσε κάποια αδιάθετα κομμάτια και φαίνονταν εξαντλημένο.

Ευτυχώς που δεν είχα κάνει ήδη αγορά το παιχνίδι γιατι θα έτρεχα να το πουλήσω στις αγγελίες.

2 ώρες πριν, MrZeroGR είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Εδώ τα 150 για το zelda μου φάνηκαν πολλά και είχε και το game.

Επεξ/σία από gust

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...