OBIWAN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Fincharos είπε Καλά εκεί και να κλείσεις μετά είναι εντελώς στην τύχη αν θα πάρεις ή όχι. Δεν τους εμπιστεύομαι προσωπικά Μωρε ναι συμφωνώ αλλά έχω πιστωτικό γι αυτό καίγομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-marvel-s-spider-man-2-collector-s-edition-playstation-5_4272374?qId=a0bf9b657b489298ff3d221d3075f4dc&qIx=products 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε Μπηκε πλάισιο . Καταφερα να κανω παραγγελια !!! Ευχαριστώ πρόλαβα και εγώ μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBIWAN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, ison είπε Ευχαριστώ πρόλαβα και εγώ μια Πρόλαβα και γω για την ωρα. Αν δεν φαμε ακυρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, OBIWAN είπε Πρόλαβα και γω για την ωρα. Αν δεν φαμε ακυρωση δεν νμζω σε αυτα θεωρουνται οι πιο τυπικοι ξερουν ποσα θα φερουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Πλαίσιο δεν ακυρώνει εύκολα. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Public πηρα τηλεφωνο και ειπαν τους φαίνεται στο σύστημα αλλα δεν εχει ανοιξει οποτε αναμενετε θα μπει λογικα αμεσα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από blasterdark86 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Τα ποσά πλέον μου φαίνονται υπέρογκα παιδιά! Εδώ πριν 13 χρόνια η Legendary του Reach είχε 130€ και μας φαίνονταν πολύ, ενώ τώρα βαράνε 250€ σε μόνιμη βάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Τα ποσά πλέον μου φαίνονται υπέρογκα παιδιά! Εδώ πριν 13 χρόνια η Legendary του Reach είχε 130€ και μας φαίνονταν πολύ, ενώ τώρα βαράνε 250€ σε μόνιμη βάση... Με το πληθωρισμό μια ή άλλη είναι που λέει ο λόγος.. Ποιο πολύ με χαλάει που δεν υπάρχει δίσκος πλέον.. Από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει η μόδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, ison είπε Με το πληθωρισμό μια ή άλλη είναι που λέει ο λόγος.. Ποιο πολύ με χαλάει που δεν υπάρχει δίσκος πλέον.. Από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει η μόδα. αν ειχε δισκο θα ηταν οκ γιατι 50 εκατοστα αγαλμα δεν το λες και μικρο . Αλλα ρε ολοκληρος spider- man αντι για ενα ψευτοsteelbook δεν βαζανε μεσα ενα custom comic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντελώς ανέλπιστα το you μου έστειλε την collectors του ΤοΤΚ, ύστερα από τηλεφωνική παραγγελία η οποία δεν είχε έρθει καν επιβεβαιωτικό στο μειλ, όταν την έκανα - ήταν όταν το You έδωσε κάποια αδιάθετα κομμάτια και φαίνονταν εξαντλημένο. Ευτυχώς που δεν είχα κάνει ήδη αγορά το παιχνίδι γιατι θα έτρεχα να το πουλήσω στις αγγελίες. 2 ώρες πριν, MrZeroGR είπε Τα ποσά πλέον μου φαίνονται υπέρογκα παιδιά! Εδώ πριν 13 χρόνια η Legendary του Reach είχε 130€ και μας φαίνονταν πολύ, ενώ τώρα βαράνε 250€ σε μόνιμη βάση... Θα συμφωνήσω απόλυτα. Εδώ τα 150 για το zelda μου φάνηκαν πολλά και είχε και το game. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από gust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για το steelbook και το χάρτη, το You φαίνεται να έχει ενεργές προπαραγγελίες για Deluxe FFXVI. https://www.you.gr/gaming/games/ola-ta-games/final-fantasy-xvi-deluxe-edition-ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, gust είπε την collectors του BotW, του ΤοΤΚ θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 42 λεπτά πριν, christos_75 είπε του ΤοΤΚ θες να πεις. Σορυ έχεις δίκιο!!😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Ετοιμαστείτε για το public. Ανεβαίνει όπου να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα