Charismo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, manos_777 είπε Πολύ ωραία συλλεκτική του starfield.. Πρωτότυπη συλλεκτική. Φοβερό το steelbook. Επίσης μου άρεσαν το controller και τα ακουστικά που έδειξαν! 40 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Και αυτοί digital code ε; Ήρθε για να μείνει. Θα γεμίσουμε άδεια steelbooks. 😅
ilias78 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, Charismo είπε Ήρθε για να μείνει. Θα γεμίσουμε άδεια steelbooks. 😅 Κοροϊδία πάντως αυτό με το steelbook. Βάλε κάτι άλλο. Αλλά πως θα σε ψήσει να πάρεις κ την απλή..
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Κοροϊδία πάντως αυτό με το steelbook. Βάλε κάτι άλλο. Αλλά πως θα σε ψήσει να πάρεις κ την απλή.. Υπάρχει μέθοδος στην κουτοπονηριά τους. Σου λένε κρίμα να έχεις αυτό το άδειο steelbook. Δώσε άλλα 80€ να το πάρεις και physical να το γεμίσεις.
CarbonFibre Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Avatar: Frontiers of Pandora Collector's Edition Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από CarbonFibre 1
Fincharos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Βγάλτε μωρέ μια steelbook έκδοση να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας χωρίς να δίνουμε 200+ κάθε φορά. Και το steelbook είδος πολυτελείας πλέον.
manos_777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Ωραία η CE του Avatar... η Ubisoft έβγαλε καμία άλλη στο store της; Δυστυχώς σταμάτησε να υποστηρίζει την Ελλάδα και δεν στέλνει...
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Περιλαμβάνει το Game? Στην παραπάνω εικόνα τουλάχιστον, δεν έχει κάποια αναφορά σε physical/digital
Darthvader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Περιλαμβάνει το Game? Στην παραπάνω εικόνα τουλάχιστον, δεν έχει κάποια αναφορά σε physical/digital Μάλλον digital.
CarbonFibre Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Περιλαμβάνει το Game? Στην παραπάνω εικόνα τουλάχιστον, δεν έχει κάποια αναφορά σε physical/digital Γράφει στην εικόνα "Premium Steelbook with Full game" Υποθέτω εννοεί physical αλλα σίγουρος δεν είμαι.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Γράφει στην εικόνα "Premium Steelbook with Full game" Υποθέτω εννοεί physical αλλα σίγουρος δεν είμαι. Α σωστά, λογικά θα έρχεται κατευθείαν με το CD μέσα όπως το death stranding πχ, και όχι σε χώρια πλαστική θήκη
Fincharos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μου απάντησε η Insomniac στο ερώτημα ποια ελληνικά καταστήματα θα φέρουν συλλεκτική Spider-Man 2. Καλη μας τύχη! 2
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, Fincharos είπε Μου απάντησε η Insomniac στο ερώτημα ποια ελληνικά καταστήματα θα φέρουν συλλεκτική Spider-Man 2. Καλη μας τύχη! Αφού έχεις ίδιο username, τι το σβήνεις? 🤪 Οπότε 10 το πρωί και εμείς?
Fincharos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αφού έχεις ίδιο username, τι το σβήνεις? 🤪 Οπότε 10 το πρωί και εμείς? Τουιτερας; 😛 Λογικά ναι, αν αποφασίσουν να τηρήσουν όσα έχει πει η Insomniac. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από Fincharos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα