Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το άγαλμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, μακάρι να έρθει και στην Ελλάδα αυτή η έκδοση! Αναφέρθηκε και πιο πάνω: "For those countries that do not have PlayStation Direct, be on the lookout for more information on how you can secure a Collector’s Edition in your region. "

Επεξ/σία από pictorino
  • Like 1
  • Απαντ. 989
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pictorino είπε

Το άγαλμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, μακάρι να έρθει και στην Ελλάδα αυτή η έκδοση! Αναφέρθηκε και πιο πάνω: "For those countries that do not have PlayStation Direct, be on the lookout for more information on how you can secure a Collector’s Edition in your region. "

Στο twitter γράφτηκε το εξής από τον community director της insomniac. Θα γίνει σφαγή έτσι και συμβεί αυτό. 

Screenshot_2023-06-09-00-13-03-429-edit_com.twitter.android.jpg

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Special θα κυκλοφορήσει?

Απ' ότι φαίνεται όχι.

H Sony τρώει άκυρο από μένα για συλλεκτικές μέχρι να ξαναβάλει δισκάκι. Απλά απαράδεκτοι. Ουτε καν artbook. Σχεδόν τίποτα δεν έχει η συλλεκτική του Spiderman 2. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Απ' ότι φαίνεται όχι.

H Sony τρώει άκυρο από μένα για συλλεκτικές μέχρι να ξαναβάλει δισκάκι. Απλά απαράδεκτοι. Ουτε καν artbook. Σχεδόν τίποτα δεν έχει η συλλεκτική του Spiderman 2. 

Μετά τη μη κυκλοφορία special στο ragnarok, δεν βγάζει ούτε στο spiderman. Από το ένα φάουλ στο άλλο.

Κ για τη συλλεκτική, 250€ για ένα άγαλμα στην ουσία κ ένα ΚΕΝΟ steelbook. Θα το φάει το κεφάλι του ο Ryan στο τέλος.

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε η συλλεκτική του Spiderman 2.

Οι φιγούρες πλέον με τόσο κορεσμό που έχουν προκαλέσει τόσα χρόνια, πρέπει να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για να μου τραβήξει την προσοχή.

Το Mjolnir του Ragnarok για παράδειγμα ήταν εξαιρετικό. Επίσης, καλόγουστη θεώρησα και του Zelda Tears of the Kingdom σε χαμηλότερη τιμή με τα καλούδια και τη μαγνητική αφίσα.

Αλλά ακόμα μια φιγούρα με έναν superhero κτλ. δεν μου φαίνεται ότι προσφέρει κάτι το ξεχωριστό. Και συμφωνώ πως όσο επιμένουν να μην βάζουν το δισκάκι, τόσο λιγότερο θα με τραβάνε οι collector's εκδόσεις τους για μια μέτριας ποιότητας φιγούρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Δεν βλέπω να έχουμε special editions πλέον, τουλάχιστον στα 1st party.

Η ειδική έκδοση ήταν μία λογική (ως προς το κόστος και όσα περιλάμβανε) μέση λύση.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pictorino είπε

Η ειδική έκδοση ήταν μία λογική (ως προς το κόστος και όσα περιλάμβανε) μέση λύση.

Ναι, αλλά δυστυχώς και αυτές πλέον τις κάνουν ψηφιακές.

Σου βάζω λέει τρεις digital εκδόσεις, standard, deluxe και ultimate ή κάποια άλλη χαζή ονομασία, σου δίνουν και δύο σάπιες digital στολές με την κάθε μια ή και digital currency και τις πουλάνε έτσι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο τα αγοράζει ο κόσμος αυτό θα κάνουν.

Από τότε που ανέβηκε ο Ryan έχει κάνει πολλές αντικαταναλωτικές κινήσεις.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει το dead island 2 από public σε "συλλεκτική" έκδοση για pc από public 3 4 μήνες πριν τη κυκλοφορία του, το είχα πληρώσει κιόλας. Μου το έστειλαν την ίδια μέρα της κυκλοφορίας του και μένω και επαρχία κιόλας. 

Όλο θέλω να ανοίξω και ένα τοπικ για να συζητήσουμε το ζήτημα της παροχής χειροπιαστου υλικού πλέον στα παιχνίδια πλην ενός απλού κωδικού (έχω παιχνίδια από τότε που ερχόντουσαν σε χάρτινο μεγάλο κουτί με ένα σωρό πράγματα μέσα) αλλά δεν έχω χρόνο. Πονεμένη ιστορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manos_777 είπε

Ανακοινώθηκε και η special edition του Lies of P... τίμιο content αλλά κάτσε να δούμε και τιμή...

20230609_203355.jpg

Λογικά 80-90

Edit. Απξ ότι βλέπω, η απλή έχει 50€. Δεν αποκλείεται να παίξεις στο 60-70 η special

Επεξ/σία από ilias78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...