Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manos_777 είπε

χθες έσκασε μύτη  και η collectors του νέου Mortal Kombat στα 250€... 

MK-KEEE.jpg

Μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξαν και το steelbook είναι φοβερό!

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξαν και το steelbook είναι φοβερό!

το στενάχωρο είναι ότι το steelbook θα το έχει μόνο η Collectors... και το 250άρι βλέπω καθιερώνεται σιγά σιγά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2023 στις 3:42 ΜΜ, cubilone είπε

Για TotK παρέλαβα από Πλαίσιο χτες, για την ιστορία.

Σήμερα άνοιξα το πακετό για να το δω, και τo κουτί ήταν ανοιγμένο (TotK Collector's), δηλαδή δεν ήταν sealed πλέον. Τα περιεχόμενα ήταν sealed, και δεν με νοιάζει αφού θα το άνοιγα ούτως ή άλλως, αλλά τι φάση; Έχει συμβεί σε κανέναν σας να λάβει μη-sealed collector's γενικότερα, και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Επεξ/σία από cubilone
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cubilone είπε

Σήμερα άνοιξα το πακετό για να το δω, και τo κουτί ήταν ανοιγμένο (TotK Collector's), δηλαδή δεν ήταν sealed πλέον. Τα περιεχόμενα ήταν sealed, και δεν με νοιάζει αφού θα το άνοιγα ούτως ή άλλως, αλλά τι φάση; Έχει συμβεί σε κανέναν σας να λάβει μη-sealed collector's γενικότερα, και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

γενικά δεν ηταν τυλιγμένο σε μεμβρανη αν εννοείς αυτό. Είχε μόνο 2 μαυρα αυτοκολλητα για να κρατησουν το κουτί κλειστό

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cubilone είπε

Οι collector's δεν έρχονται σε διάφανη seal μεμβράνη. Η συγκεκριμένη είχε μόνο δύο μαύρα αυτοκόλλητα μπροστά κάτω και πίσω επάνω αν θυμάμαι καλά. (Ή το αντίστροφο μπροστά επάνω και πίσω κάτω)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Charismo είπε

Οι collector's δεν έρχονται σε διάφανη seal μεμβράνη. Η συγκεκριμένη είχε μόνο δύο μαύρα αυτοκόλλητα μπροστά κάτω και πίσω επάνω αν θυμάμαι καλά. (Ή το αντίστροφο μπροστά επάνω και πίσω κάτω)

45 λεπτά πριν, crownless είπε

γενικά δεν ηταν τυλιγμένο σε μεμβρανη αν εννοείς αυτό. Είχε μόνο 2 μαυρα αυτοκολλητα για να κρατησουν το κουτί κλειστό

Το ένα αυτοκόλλητο ήταν κομμένο και το χάρτινο περίβλημα είχε ξεκολλήσει στο σημείο που έχει κόλλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cubilone είπε

Το ένα αυτοκόλλητο ήταν κομμένο και το χάρτινο περίβλημα είχε ξεκολλήσει στο σημείο που έχει κόλλα.

Ναι, τότε φαίνεται να ανοίχτηκε ή να επιχείρησε κάποιος να την ανοίξει.

Περίεργο, αλλά αν τα περιεχόμενα είναι άθικτα δεν έχεις πρόβλημα. Κι εμένα θα μου "την έδινε" πάντως. Αγοράζω καινούρια συλλεκτική και θέλω να την ανοίξω όπως επιθυμώ εγώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα από το Πλαίσιο που ήρθε το ένα αυτοκόλλητο ήταν σχεδόν κομμένο. Δεν έδωσα καθόλου σημασία γιατί το εσωτερικό κουτί είναι πολύ βαρύ οπότε προφανώς απλά κόπηκε από το βάρος.

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ.

250 η στάνταρ τιμή πλέον στις συλλεκτικές. Θέλω να δω τι θα ζητήσει η Σόνυ για συλλεκτική Spider-Man 2 και αν θα ακολουθήσει το μοντέλο με τις δύο συλλεκτικές απλή premium όπως με horizon forbidden west, gow Ragnarok 

Δημοσ.
Στις 19/5/2023 στις 4:23 ΜΜ, Fincharos είπε

250 η στάνταρ τιμή πλέον στις συλλεκτικές. Θέλω να δω τι θα ζητήσει η Σόνυ για συλλεκτική Spider-Man 2 και αν θα ακολουθήσει το μοντέλο με τις δύο συλλεκτικές απλή premium όπως με horizon forbidden west, gow Ragnarok 

εκτος απο την τιμη...πλεον ειναι και το μεγεθος...που θα τα βαλουμε? αναμένω και εγω συλλεκτικη spiderman σε λογικη τιμη ...του 1 ηταν λιγο underwelming θα ελεγα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ison είπε

εκτος απο την τιμη...πλεον ειναι και το μεγεθος...που θα τα βαλουμε? αναμένω και εγω συλλεκτικη spiderman σε λογικη τιμη ...του 1 ηταν λιγο underwelming θα ελεγα

Λογική τιμή θεωρώ μαξ τα 270 για την premium με άγαλμα Venom. Οποιοδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για μένα προσωπικά. Μέγεθος εντάξει να είναι ανάλογο της τιμής, να έχει περιεχόμενο μην πληρώσουμε για το αγαλμα και το steelbook μόνο. Η πρώτη δεν άξιζε τα λεφτά της. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fincharos είπε

Λογική τιμή θεωρώ μαξ τα 270 για την premium με άγαλμα Venom. Οποιοδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για μένα προσωπικά. Μέγεθος εντάξει να είναι ανάλογο της τιμής, να έχει περιεχόμενο μην πληρώσουμε για το αγαλμα και το steelbook μόνο. Η πρώτη δεν άξιζε τα λεφτά της. 

Venom λογικά ναι αλλά αν είναι σαν την πρώτη... Μπιχλιμπιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...