Charismo Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, manos_777 είπε χθες έσκασε μύτη και η collectors του νέου Mortal Kombat στα 250€... Μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξαν και το steelbook είναι φοβερό!
crownless Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Collectors του TotK υπαρχει ακόμα στο gameexplorers σε σχετικα λογικη τιμή
manos_777 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Μου αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξαν και το steelbook είναι φοβερό! το στενάχωρο είναι ότι το steelbook θα το έχει μόνο η Collectors... και το 250άρι βλέπω καθιερώνεται σιγά σιγά
cubilone Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2023 στις 3:42 ΜΜ, cubilone είπε Για TotK παρέλαβα από Πλαίσιο χτες, για την ιστορία. Σήμερα άνοιξα το πακετό για να το δω, και τo κουτί ήταν ανοιγμένο (TotK Collector's), δηλαδή δεν ήταν sealed πλέον. Τα περιεχόμενα ήταν sealed, και δεν με νοιάζει αφού θα το άνοιγα ούτως ή άλλως, αλλά τι φάση; Έχει συμβεί σε κανέναν σας να λάβει μη-sealed collector's γενικότερα, και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από cubilone
crownless Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, cubilone είπε Σήμερα άνοιξα το πακετό για να το δω, και τo κουτί ήταν ανοιγμένο (TotK Collector's), δηλαδή δεν ήταν sealed πλέον. Τα περιεχόμενα ήταν sealed, και δεν με νοιάζει αφού θα το άνοιγα ούτως ή άλλως, αλλά τι φάση; Έχει συμβεί σε κανέναν σας να λάβει μη-sealed collector's γενικότερα, και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; γενικά δεν ηταν τυλιγμένο σε μεμβρανη αν εννοείς αυτό. Είχε μόνο 2 μαυρα αυτοκολλητα για να κρατησουν το κουτί κλειστό
Charismo Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, cubilone είπε Σήμερα άνοιξα το πακετό για να το δω, και τo κουτί ήταν ανοιγμένο (TotK Collector's), δηλαδή δεν ήταν sealed πλέον. Τα περιεχόμενα ήταν sealed, και δεν με νοιάζει αφού θα το άνοιγα ούτως ή άλλως, αλλά τι φάση; Έχει συμβεί σε κανέναν σας να λάβει μη-sealed collector's γενικότερα, και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Οι collector's δεν έρχονται σε διάφανη seal μεμβράνη. Η συγκεκριμένη είχε μόνο δύο μαύρα αυτοκόλλητα μπροστά κάτω και πίσω επάνω αν θυμάμαι καλά. (Ή το αντίστροφο μπροστά επάνω και πίσω κάτω)
cubilone Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, Charismo είπε Οι collector's δεν έρχονται σε διάφανη seal μεμβράνη. Η συγκεκριμένη είχε μόνο δύο μαύρα αυτοκόλλητα μπροστά κάτω και πίσω επάνω αν θυμάμαι καλά. (Ή το αντίστροφο μπροστά επάνω και πίσω κάτω) 45 λεπτά πριν, crownless είπε γενικά δεν ηταν τυλιγμένο σε μεμβρανη αν εννοείς αυτό. Είχε μόνο 2 μαυρα αυτοκολλητα για να κρατησουν το κουτί κλειστό Το ένα αυτοκόλλητο ήταν κομμένο και το χάρτινο περίβλημα είχε ξεκολλήσει στο σημείο που έχει κόλλα.
Charismo Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, cubilone είπε Το ένα αυτοκόλλητο ήταν κομμένο και το χάρτινο περίβλημα είχε ξεκολλήσει στο σημείο που έχει κόλλα. Ναι, τότε φαίνεται να ανοίχτηκε ή να επιχείρησε κάποιος να την ανοίξει. Περίεργο, αλλά αν τα περιεχόμενα είναι άθικτα δεν έχεις πρόβλημα. Κι εμένα θα μου "την έδινε" πάντως. Αγοράζω καινούρια συλλεκτική και θέλω να την ανοίξω όπως επιθυμώ εγώ.
shodan Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Και εμένα από το Πλαίσιο που ήρθε το ένα αυτοκόλλητο ήταν σχεδόν κομμένο. Δεν έδωσα καθόλου σημασία γιατί το εσωτερικό κουτί είναι πολύ βαρύ οπότε προφανώς απλά κόπηκε από το βάρος. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από shodan
manos_777 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μόλις αποκαλύφθηκε και η Collector's του Lords of the Fallen... στα 260€!!! 1
Fincharos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 250 η στάνταρ τιμή πλέον στις συλλεκτικές. Θέλω να δω τι θα ζητήσει η Σόνυ για συλλεκτική Spider-Man 2 και αν θα ακολουθήσει το μοντέλο με τις δύο συλλεκτικές απλή premium όπως με horizon forbidden west, gow Ragnarok
crownless Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Οποιος ψάχνει ακομα collectors για tears of the kingdom εβαλε το you.gr 2 1
ison Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 4:23 ΜΜ, Fincharos είπε 250 η στάνταρ τιμή πλέον στις συλλεκτικές. Θέλω να δω τι θα ζητήσει η Σόνυ για συλλεκτική Spider-Man 2 και αν θα ακολουθήσει το μοντέλο με τις δύο συλλεκτικές απλή premium όπως με horizon forbidden west, gow Ragnarok εκτος απο την τιμη...πλεον ειναι και το μεγεθος...που θα τα βαλουμε? αναμένω και εγω συλλεκτικη spiderman σε λογικη τιμη ...του 1 ηταν λιγο underwelming θα ελεγα
Fincharos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, ison είπε εκτος απο την τιμη...πλεον ειναι και το μεγεθος...που θα τα βαλουμε? αναμένω και εγω συλλεκτικη spiderman σε λογικη τιμη ...του 1 ηταν λιγο underwelming θα ελεγα Λογική τιμή θεωρώ μαξ τα 270 για την premium με άγαλμα Venom. Οποιοδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για μένα προσωπικά. Μέγεθος εντάξει να είναι ανάλογο της τιμής, να έχει περιεχόμενο μην πληρώσουμε για το αγαλμα και το steelbook μόνο. Η πρώτη δεν άξιζε τα λεφτά της.
ison Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Fincharos είπε Λογική τιμή θεωρώ μαξ τα 270 για την premium με άγαλμα Venom. Οποιοδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για μένα προσωπικά. Μέγεθος εντάξει να είναι ανάλογο της τιμής, να έχει περιεχόμενο μην πληρώσουμε για το αγαλμα και το steelbook μόνο. Η πρώτη δεν άξιζε τα λεφτά της. Venom λογικά ναι αλλά αν είναι σαν την πρώτη... Μπιχλιμπιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα