Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, babality είπε

παιδια κοιταξτε τα σκαλπάκια για το ζελντα στις αγγελιες πρωι πρωι. οι τιμιοι 200 οι πιο μαγκες 280. αχαχαχα καλα καμια ντροπη πλεον νταξει

Αυτό δυστυχώς γίνεται εδώ και καιρό. Απλά αγνοείς. 

Οι πιο προκλητικοί γράφουν και κάτι στο στυλ «Δεν δέχομαι παζάρια, τα αγνοώ» 😆

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξυ εβαλε παλι το πρωι το πλαισιο κομματια για παραγγελια οποτε παιζει αν εμφανιστει stock και απο βδομαδα απο ακυρωσεις απο αλλα μαγαζια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τιμή βάλανε οι σκαλπερς, στο amazon βλέπω 400€, 570€ κλπ.

Πλάκα κάνω προφανώς..

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ.

Πηρα τηλ Παρασκευη πλαισιο και ειχα 2 κομματια στην αποθηκη...τσιμπησα το ενα και μολις παραδοθηκε...δεν το περιμενα να πω την αληθεια!

Δημοσ.
Στις 12/5/2023 στις 11:24 ΠΜ, crownless είπε

Εντωμεταξυ εβαλε παλι το πρωι το πλαισιο κομματια για παραγγελια οποτε παιζει αν εμφανιστει stock και απο βδομαδα απο ακυρωσεις απο αλλα μαγαζια

Παρελαβες; Εμένα μου στέλνουν ΣΜΣ ότι τάχα έχει έλλειψη, ενώ μίλησα και με υπάλληλο που μου επιβεβαίωσε την παραγγελία.

Δημοσ.

Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν έχουν μόνο εμένα τα public στο "διαβάστηκε" σχετικά με την ΤοtK CE...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, axelacos είπε

Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν έχουν μόνο εμένα τα public στο "διαβάστηκε" σχετικά με την ΤοtK CE...

προλαβες να στειλεις παραγγελια και δεν την εχουν στειλει ακομα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, crownless είπε

προλαβες να στειλεις παραγγελια και δεν την εχουν στειλει ακομα;

Yep... μίλησα και με υπάλληλο το Σάββατο, μου είπε ότι φαίνεται να είναι καθ' οδον, αλλά τπτ μέχρι στιγμής 

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει από Public το Pro controller TotK και ενώ έλεγε Δευτέρα παράδοση, το μήνυμα μου ήρθε σήμερα. 

Επειδή είχα παραλαβή από κατάστημα· όταν έφτασα εκεί ακόμα δεν είχαν ξεφορτώσει καν τις νέες παραλαβές.

Οπότε είχαν καθυστερήσεις προφανώς.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έλαβα ειδοποίηση από public, ότι η backup παραγγελία για TotK collector's που είχα κάνει έχει έρθει στο κατάστημα.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Αθήνα ας μου στείλει μήνυμα να του την δώσω με 10 ευρώ καπέλο για τον κόπο μου😁

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...