Προς το περιεχόμενο

Συλλεκτικές εκδόσεις

pictorino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 λεπτά πριν, ison είπε

zelda συλλεκτικη μονο scalper απο οτι φαινεται ε? δεν την προλαβα πουθενα

Ναι εξαντλούνταν σε χρόνο ρεκόρ όπου ανέβαινε. Εγώ πρόλαβα το Φεβρουάριο ακόμα από Ozon στα 136 €, αλλά δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί και δεν ξέρω τι να περιμένω κι αν πρέπει να περιμένω κάτι. 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, Choronzoon είπε

μπορείς να πάρεις την απλή από paly Asia απλά θα αργήσει αρκετά αν παραγγηλεις τώρα .προσωπιοα περιμένω να γίνει shipped η δικιά μου ( αύριο λογικά ) και εύχομαι πρώτον να φτάσει Ελλάδα και δεύτερον να ξεφύγει από το τελώνιο ( διάλεξα απλό κουτί και απλό ταχυδρομείο μήπως και γλιτώσω το τελωνείο ) . Για μένα αυτά τα παιχνίδια έστω για λόγους game preservance αξίζουν σε φυσική μορφή .

Όπως είχα γράψει και προηγουμένως, δεν έχω την κονσόλα Switch για να το πάρω οπότε δεν υπάρχει λόγος για μένα να το πάρω και προτιμώ την PS4 έκδοση. Αν είχα, τότε ασφαλώς θα το έπαιρνα. Όσο για το τελωνείο δυο-τρεις φορές που έχω αγοράσει κάτω από 150 ευρώ δεν πέρασαν από τη στιγμή που είχα πληρώσει VAT. Για κούριερ δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει γιατί είναι πανάκριβη και ήδη η Play Asia πουλάει σε υπερβολική τιμή με το vat μαζί. Καλή διασκέδαση όταν με το καλό το παραλάβεις. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Square Enix πουλάει κυρίως Switch εκδόσεις και όχι και PS4; Εκτός και αν η Nintendo την πληρώνει για να μην βγάζει άλλο. Αν επρόκειτο ότι το physical είναι ακριβό δεν υπάρχει λογική πάνω σε αυτό, από τη στιγμή που βγάζει για Switch και όχι και σε άλλες κονσόλες. Βλέπε παράδειγμα το Chrono Cross ενώ έβγαλε τα Saga.

52 λεπτά πριν, pictorino είπε

https://www.amazon.com/Art-God-War-Ragnarök-Deluxe/dp/1506735258

Έχει έκπτωση αλλά δε γνωρίζω από που στέλνει το διεθνές Amazon και ενδεχομένως να έχει τελωνείο (;). 

Δεν έχει τελωνείο μιας και το στέλνουν από Amazon. Το γράφει άλλωστε ότι δεν υπάρχουν import charges. Αν συμβεί κάτι, στέλνεις στο support και θα σε εξυπηρετήσουν.

• Like 1

Στις 25/4/2023 στις 9:53 ΜΜ, NickTG είπε

Και δεν άρεσε σε κανέναν η έκδοση όταν την έδειξαν και τρέχουν να μας της πάρουν από τα χέρια μόλις βγαίνει για παραγγελία. 

Χάθηκε η καταναλωτική συνείδηση! 

Ήρθε και το Final Fantasy από τη Square Enix. 

IMG_20230425_215010.jpg

Καλησπέρα φίλε μου μια ερώτηση. ΠΛήρωσες τελωνείο?Αν ναι πόσο?Ρωταω γιατι εχω παραγγείλει του 16 για να ξερω τι να περιμενω

1 ώρα πριν, L-Griever είπε

Όπως είχα γράψει και προηγουμένως, δεν έχω την κονσόλα Switch για να το πάρω οπότε δεν υπάρχει λόγος για μένα να το πάρω και προτιμώ την PS4 έκδοση. Αν είχα, τότε ασφαλώς θα το έπαιρνα. Όσο για το τελωνείο δυο-τρεις φορές που έχω αγοράσει κάτω από 150 ευρώ δεν πέρασαν από τη στιγμή που είχα πληρώσει VAT. Για κούριερ δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει γιατί είναι πανάκριβη και ήδη η Play Asia πουλάει σε υπερβολική τιμή με το vat μαζί. Καλή διασκέδαση όταν με το καλό το παραλάβεις. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Square Enix πουλάει κυρίως Switch εκδόσεις και όχι και PS4; Εκτός και αν η Nintendo την πληρώνει για να μην βγάζει άλλο. Αν επρόκειτο ότι το physical είναι ακριβό δεν υπάρχει λογική πάνω σε αυτό, από τη στιγμή που βγάζει για Switch και όχι και σε άλλες κονσόλες. Βλέπε παράδειγμα το Chrono Cross ενώ έβγαλε τα Saga.

Δεν έχει τελωνείο μιας και το στέλνουν από Amazon. Το γράφει άλλωστε ότι δεν υπάρχουν import charges. Αν συμβεί κάτι, στέλνεις στο support και θα σε εξυπηρετήσουν.

δε νομίζω ότι πληρώνει η νιτεντο , νομίζω ότι είναι θέμα demographics  της κάθε κονσόλας , projections και άλλα τέτοια,τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι .Στο θέμα ειδικά του FF νομίζω τα κάναν μαντάρα , το θεωρώ εντελώς μη λογική κίνηση να βγάζουν πχ τη συλλογή αυτή σε limited κομμάτια και να βρίσκεις το harvestella και το diofeld στο περίπτερο .Η ώρα επίσης που ενεργοποιήθηκε το preorder στο ευρωπαικο μαγαζί της SE , δειχνει ότι την Ευρώπη την είχαν γραμμένη στα ... έτσι και αλλιώς . Επίσης δε μπροσω να καταλάβω που απευθύνεται η collectors που έχει μέσα το βινύλιο ? τι έγινε, ξαφνικά όσοι γουστάρουν jrpg έγιναν και audiophiles ?

Και στο κομμάτι αυτό βλέπωντας και την πανάκριβη συλλεκτική του Armoured core που αναφέρθηκε ποιο πάνω αλλά και προσφατρς όπως πχ του Ragnarok ,του elden ring , του hogwarts legacy με το ραβδί ,του re 4 , νομίζω ότι κάπου έχουν ξεφύγει και το τι προσφέρουν και στο ποσό το προσφέρουν . Για μένα φταίει και ο κόσμος βέβαια που δέχετε να δώσει 400 ευρώ για ένα γκειμ αλλά και οι πρακτικές εταιριών όπως η limited run πχ που κυκλοφορούν σκουπίδια του 5 εύρους  με δέκα μκλιες έξτρα και τα τιμολογουν στο θεό , βασιζόμενοι κυρίως στην ψυχοπαθολογία ορισμένων ανθρώπων και στο coverage των σχετικών μιντια .

Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες για το play Asia , ελπίζω να φτάσει τελικά . 

1 hour ago, Ντινος21 said:

Καλησπέρα φίλε μου μια ερώτηση. ΠΛήρωσες τελωνείο?Αν ναι πόσο?Ρωταω γιατι εχω παραγγείλει του 16 για να ξερω τι να περιμενω

Όχι. Στέλνει από Ευρώπη εφόσον έκανες την παραγγελία από το ευρωπαϊκό τους site. 

1 hour ago, Choronzoon said:

Για μένα φταίει και ο κόσμος βέβαια που δέχετε να δώσει 400 ευρώ για ένα γκειμ αλλά και οι πρακτικές εταιριών όπως η limited run πχ που κυκλοφορούν σκουπίδια του 5 εύρους  με δέκα μκλιες έξτρα και τα τιμολογουν στο θεό , βασιζόμενοι κυρίως στην ψυχοπαθολογία ορισμένων ανθρώπων και στο coverage των σχετικών μιντια

Μπορείς να πάρεις και την απλή έκδοση που είναι φθηνότερη. 

Επίσης μπορείς να μην πάρεις τίποτα αν το παιχνίδι δεν είναι καλό. Δεν είναι ότι σε αναγκάζουν. 

Οι τιμές είναι αυτές λόγω και της μικρής παραγωγής. 

Δεν θα έλεγα πάντως ότι έχω δει ιδιαίτερη κάλυψη αυτών των μαγαζιών από οποιοδήποτε σχετικό media. 

• Like 1

5 ώρες πριν, Choronzoon είπε

δε νομίζω ότι πληρώνει η νιτεντο , νομίζω ότι είναι θέμα demographics  της κάθε κονσόλας , projections και άλλα τέτοια,τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι .Στο θέμα ειδικά του FF νομίζω τα κάναν μαντάρα , το θεωρώ εντελώς μη λογική κίνηση να βγάζουν πχ τη συλλογή αυτή σε limited κομμάτια και να βρίσκεις το harvestella και το diofeld στο περίπτερο .Η ώρα επίσης που ενεργοποιήθηκε το preorder στο ευρωπαικο μαγαζί της SE , δειχνει ότι την Ευρώπη την είχαν γραμμένη στα ... έτσι και αλλιώς . Επίσης δε μπροσω να καταλάβω που απευθύνεται η collectors που έχει μέσα το βινύλιο ? τι έγινε, ξαφνικά όσοι γουστάρουν jrpg έγιναν και audiophiles ?

Και στο κομμάτι αυτό βλέπωντας και την πανάκριβη συλλεκτική του Armoured core που αναφέρθηκε ποιο πάνω αλλά και προσφατρς όπως πχ του Ragnarok ,του elden ring , του hogwarts legacy με το ραβδί ,του re 4 , νομίζω ότι κάπου έχουν ξεφύγει και το τι προσφέρουν και στο ποσό το προσφέρουν . Για μένα φταίει και ο κόσμος βέβαια που δέχετε να δώσει 400 ευρώ για ένα γκειμ αλλά και οι πρακτικές εταιριών όπως η limited run πχ που κυκλοφορούν σκουπίδια του 5 εύρους  με δέκα μκλιες έξτρα και τα τιμολογουν στο θεό , βασιζόμενοι κυρίως στην ψυχοπαθολογία ορισμένων ανθρώπων και στο coverage των σχετικών μιντια .

Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες για το play Asia , ελπίζω να φτάσει τελικά . 

Όπως και να έχει, είναι πολύ απαράδεκτη κίνηση... Που να δεις για το FFXVI... τόσα διαθέσιμα συλλεκτικά έχει ενώ το Pixel όχι..

H Collector's edition απευθύνεται κυρίως στους hardcore αλλά βέβαια έχει ξεφύγει η τιμή και δεν δικαιολογεί για αυτά που έχει. Για το βινύλιο είναι της μόδας γι'αυτό και βγάλανε αυτά που βγάλανε αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει βινύλιο ενώ χαλάει σιγά σιγά μετά από αρκετές χρήσεις πέρα από το πόσο καλά ακούγεται η μουσική; Για να μην πω ότι βγάζουν σε κάποια μόνο βινύλιο και όχι cd... -_-

Για τα υπόλοιπα άστα να πάνε... Ουδέν σχόλιο. Πουλάνε περισσότερο για το όνομα και πλέον έχουν γίνει όλοι greedy. Μπορεί να φταίει και ότι επειδή οι εταιρείες βλέπουν πόσα βγάζουν οι scalpers, είπαν να αυξήσουν και αυτοί για να κερδίσουν; Ποιος ξέρει...

Υπολόγισε κάπου 1 μήνα και κάτι και ανάλογα με την περιοχή... Κάποιες φορές αν υπάρχει στο amazon jp συμφέρει εκεί μιας και είναι γρηγορότερα και λιγότερα έξοδα χωρίς πάλι τελωνείο. Για παράδειγμα πήρα πολλά cd soundtracks και πλήρωσα λιγότερα και σε καλύτερη τιμή σε σχέση με play asia.

Αυτά.

• Like 1

Είχε κάποιος που να έχει παραγγείλει τη Zelda Tears of the Kingdom Collector's edition κάποιο νεότερο?

Έχει αποσταλεί από κανένα κατάστημα ή υπάρχει σχετική ενημέρωση?

παιδια κοιταξτε τα σκαλπάκια για το ζελντα στις αγγελιες πρωι πρωι. οι τιμιοι 200 οι πιο μαγκες 280. αχαχαχα καλα καμια ντροπη πλεον νταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...