NickTG Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 minutes ago, L-Griever said: Έστω την απλή έκδοση δεν την βγάζουν ξανά.. Την απλή την έχουν και εδώ αλλά δεν ξέρω από τελωνεία και λοιπά τι παίζει: https://www.play-asia.com/final-fantasy-i-vi-pixel-remaster-collection-multi-language/13/70g0qp 1
L-Griever Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Την απλή την έχουν και εδώ αλλά δεν ξέρω από τελωνεία και λοιπά τι παίζει: https://www.play-asia.com/final-fantasy-i-vi-pixel-remaster-collection-multi-language/13/70g0qp Δεν έχω Switch και θα προτιμούσα την έκδοση PS4. Όσο για τελωνεία κτλ μέχρι στιγμής που αγόρασα από αυτούς 2-3 φορές κάτω από 150 ευρώ δεν πέρασαν. Μάλιστα τώρα βάλανε δωρεάν μεταφορικά για πάνω από 100 ευρώ για απλά δέματα και όχι πολύ ογκώδη. Βέβαια το κακό με αυτούς είναι ότι προσθέτουν επιπλέον έξοδα λόγω vat. Δηλαδή δεν είναι τελική τιμή αυτό που βλέπουμε στο store ενώ σε άλλα μαγαζιά όπως amazon τα προσθέτουν έτσι και αλλιώς και έτσι δεν βλέπουμε παραπάνω. Όσο για την συλλεκτική πώς σου φάνηκε; Γιατί είδα ότι είχε υπερβολική τιμή για αυτά που περιέχει.. Εγώ θα περιμένω την FFXVI.
NickTG Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 8 hours ago, L-Griever said: Όσο για την συλλεκτική πώς σου φάνηκε; Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω ανοίξει ακόμα.
pictorino Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON COLLECTOR'S EDITION 249.99€ https://store.bandainamcoent.eu/armored-core-vi-fires-of-rubicon-physical-full-game-ps5-collectors-edition-eu/ ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON PREMIUM COLLECTOR'S EDITION 449.99€ https://store.bandainamcoent.eu/armored-core-vi-fires-of-rubicon-physical-full-game-ps5-premium-collectors-edition-eu/ Εξωφρενικές τιμές, ειδικά αυτή της δεύτερης έκδοσης. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από pictorino 1
Fincharos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εντάξει ας το παρατήσουμε το άθλημα αν είναι. Εντωμεταξυ να έβαζε τέτοιες τιμές στο Elden ring που ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια να πω ναι έχει μια λογική, άπληστη μεν αλλά βγάζει νόημα. Τώρα το armored core έχει τόσο μα τόσο φανατικό κοινό ή απλώς πατάνε στην υπογραφή της fromsoftware;
pictorino Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Fincharos είπε Εντάξει ας το παρατήσουμε το άθλημα αν είναι. Εντωμεταξυ να έβαζε τέτοιες τιμές στο Elden ring που ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια να πω ναι έχει μια λογική, άπληστη μεν αλλά βγάζει νόημα. Τώρα το armored core έχει τόσο μα τόσο φανατικό κοινό ή απλώς πατάνε στην υπογραφή της fromsoftware; Αυτό σκέφτηκα, αν έβγαζε κάποια συλλεκτικά αντικείμενα για το Elden Ring σε αυτές τι τιμές θα είχαν ήδη εξαφανιστεί! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 On 27/04/2023 at 17:42, pictorino said: ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON PREMIUM COLLECTOR'S EDITION 449.99€ Πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα θα συμπεριλαμβάνεται αληθινό mecha για να μπαίνεις μέσα ολόκληρος.
NickTG Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εγώ πάντως δεν θα πω ψέματα. Αν έχω βρει δουλειά και υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η δεύτερη θα την πάρω. 🤐😶 1
Charismo Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Σε λίγο έτσι όπως πάει με τις αυξήσεις των collector’s editions, οι scalpers θα μεταπουλάνε σε τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
gust Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Αυτή με το garage τα σπάει. Αν έχει η βάση και αρθρωσεις, led και ήχους θα είναι απίθανη.
manos_777 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Πήγα να μπω σήμερα να την προπαραγγείλω αλλά δεν υπάρχει τίποτα... ετοιμαστείτε για άλλη μια φορά να κάνουν πάρτυ οι scalpers
Choronzoon Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στις 26/4/2023 στις 1:52 ΜΜ, L-Griever είπε Πω πρέπει να ήσουν πολύ τυχερός για να το πήρες. Θυμάμαι που ήθελα να το πάρω αλλά ήταν πολύ αργά αφού ξεπούλησε αμέσως βραδιάτικα. Έστω την απλή έκδοση δεν την βγάζουν ξανά.. Καλή διασκέδαση με αυτό.. Μάλλον θα πάρω το digital bundle κάποια στιγμή σε προσφορά αν τύχει.. Στο ebay τα πουλάνε σε εξωφρενική τιμή.... μπορείς να πάρεις την απλή από paly Asia απλά θα αργήσει αρκετά αν παραγγηλεις τώρα .προσωπιοα περιμένω να γίνει shipped η δικιά μου ( αύριο λογικά ) και εύχομαι πρώτον να φτάσει Ελλάδα και δεύτερον να ξεφύγει από το τελώνιο ( διάλεξα απλό κουτί και απλό ταχυδρομείο μήπως και γλιτώσω το τελωνείο ) . Για μένα αυτά τα παιχνίδια έστω για λόγους game preservance αξίζουν σε φυσική μορφή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα