marius.t Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 διαθέσιμη ξανά στο πλαισιο η συλλεκτική του re 4 για ps5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XYNOGAGE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, marius.t είπε διαθέσιμη ξανά στο πλαισιο η συλλεκτική του re 4 για ps5 Μάλλον είναι αυτή που ακύρωσα εγώ χθες!😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Horizon Forbidden West Collector`s Edition €110.00 https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/paixnidia-ps5/237682-horizon-forbidden-west-collector`s-edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, pictorino είπε Horizon Forbidden West Collector`s Edition €110.00 https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/paixnidia-ps5/237682-horizon-forbidden-west-collector`s-edition Ωπ. Γενναία έκπτωση και καλή περίπτωση για όσους δεν την έχουν ήδη αποκτήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Ε τώρα που πήραμε και την αύξηση του κατώτατου ευκαιρία είναι. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Ίδια τιμή και από public https://www.public.gr/product/gaming/playstation/games/ps5/horizon-forbidden-west-collectors-edition--ps5/1639550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μπορούν να την ξεφορτωθούν με τίποτα τη συλλεκτική του Horizon!!😂 Πιο πολύ γελάω όμως με κάποιους που την αγοράζουν για να τη σκαλπάρουν!🤣 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fincharos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Είδατε και εσείς αυτόν με μηδέν αξιολογήσεις που τη δίνει σφραγισμένη 180; 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Και η συλλεκτική του God of War Ragnarok στα 169€. https://www.public.gr/product/gaming/playstation/games/ps5/god-of-war-ragnarok-collectors-edition--ps5/1711684 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μαζί με ένα κουπόνι βγήκε στα 8.5€ περίπου. Καλή τιμή θα έλεγα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στα 110 είναι μια χαρά, αλλά σίγουρα η regalla είναι αρκετά πιο όμορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στα 110 είναι μια χαρά, αλλά σίγουρα η regalla είναι αρκετά πιο όμορφη. Μόνο που δεν υπάρχει πλέον. 😛 Μακάρι και η CE να έδινε κάτι παραπάνω, π.χ χάρτη ή focus replica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μόνο που δεν υπάρχει πλέον. 😛 Μακάρι και η CE να έδινε κάτι παραπάνω, π.χ χάρτη ή focus replica. Ναι απλα τις συγκρινω μιας και τις εχω και τις 2, και χαιρομαι που τελικα βρηκα και την regalla. Πχ στο GoW δεν με χαλαει που δεν εχω την jotnar, το main αντικειμενο παραμενει ιδιο και στις 2 εκδοσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, NickTG είπε Μαζί με ένα κουπόνι βγήκε στα 8.5€ περίπου. Καλή τιμή θα έλεγα. Δεν μας δίνεις και εμάς το κουπόνι αυτό χεχε καλοριζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι απλα τις συγκρινω μιας και τις εχω και τις 2, και χαιρομαι που τελικα βρηκα και την regalla. Πχ στο GoW δεν με χαλαει που δεν εχω την jotnar, το main αντικειμενο παραμενει ιδιο και στις 2 εκδοσεις. Την ήθελα και εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι σε θέση να δώσω τόσα χρήματα, έχω άλλα έξοδα να καλύψω. Πιθανόν πάντως ούτε τώρα να πάρω την CE μιας και το μόνο που θα κερδίσω σε σχέση με την limited edition είναι το αγαλματίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα