Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι για φέτος άξιζαν μόνο τα Horizon και GoW. Στο μεν είχε περίπλοκη φιγούρα, και αρκετά μπιχλιμπίδια, στο δε όποιος ήθελε το σφυρί ήταν αρκετά καλής ποιότητας και βαρύ. Η regalla είναι op πάντως που πηρα. 

• Like 1
  • Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα στο 2022 άξιζαν οι Elden Ring premium collector's edition και  God of War Jotnar edition. Γενικά πάντως συμφωνώ ότι έχουν ξεφύγει οι συλλεκτικές από άποψη τιμής.

To κράνος της Malenia πολύ ποιοτικό και γενικά η συλλεκτική του Elden Ring είχε μέσα όσα θα περίμενες από μία συλλεκτική ακόμα και αν δεν αγόραζες την premium. Η απλή συλλεκτική ήταν πλήρης.

Για το God of War η Jotnar για μένα ήταν η μόνη ας πούμε πλήρης συλλεκτική. Η απλή collector's ένιωθα σαν να είχαν αφαιρέσει από μέσα πράγματα .Επίσης βάζεις ψηφιακό artbook ρε Sony και δίνεις φυσικό για προπαραγγελίες της απλής έκδοσης. Επίσης να μην μιλήσουμε για την απουσία physical disc...

Κρίμα που ακολουθεί τέτοιου είδους αντικαταναλωτικές τακτικές η Sony. Πολύ λίγδες. 

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

Δεν αξίζουν πια οι κολέκτορες και με αυτά που προσφέρουν σε παράλογες τιμές. Καλύτερα να το πάρεις το game το απλό και να μαζέψεις μετά δεξιά αριστερά ότι θέλεις από τα artbook. Τώρα για τις φιγούρες οι τιμες έχουν πάει πλέον από 250 ευρώ όταν μιλάμε για τέτοιους κολέκτορες.

Η συγκεκριμένη για τα 100 ευρώ δεν προσφέρει τίποτα. Ενα comic και ένα steelbook 

Γιατί, του diablo αξίζει? Κεριά κ ένα χαρτί σεμεδακι δίνει. Κ χωρίς παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ήρθε και αυτό σήμερα αλλά ακόμα το σκέφτομαι αν θα την ανοίξω ή αν θα την επιστρέψω. 

IMG_20230113_161258.jpg

Γιατί να την επιστρέψεις?

Δημοσ.
1 minute ago, Charismo said:

Γιατί να την επιστρέψεις?

Κυρίως επειδή είμαι άνεργος αυτή την περίοδο! :P

Δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο αξίζει τα αρκετά λεφτά που έχει. Θα τελειώσω και το demo και θα αποφασίσω. Σίγουρα το ότι είμαι fan του One Piece είναι πλεονέκτημα. 

Δεν ξέρω και κατά πόσο θα είναι δυνατό να βρω την έκδοση αυτή σε μελλοντικό χρόνο σε φυσιολογική τιμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Κυρίως επειδή είμαι άνεργος αυτή την περίοδο! :P

Δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο αξίζει τα αρκετά λεφτά που έχει. Θα τελειώσω και το demo και θα αποφασίσω. Σίγουρα το ότι είμαι fan του One Piece είναι πλεονέκτημα. 

Δεν ξέρω και κατά πόσο θα είναι δυνατό να βρω την έκδοση αυτή σε μελλοντικό χρόνο σε φυσιολογική τιμή. 

Το πιο πιθανό είναι να μην την βρεις. 

Αφού σου ήρθε κ την έχεις ήδη πληρώσει, κράτα την. Δεν είσαι στη φάση ότι θα την αγοράσεις τώρα. Γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται overvalued η συγκεκριμένη? 
Δηλαδή έχει μέσα μια φιγούρα pvc - steelbook - artbook και κάτι μπιχλιμπίδια αδιάφορα...
Η σωστή τιμή της θα ήταν max στα 200€ .... Αν ήταν κάποιο άλλο franchise τόσο θα πήγαινε....

Αλλά όχι.... 305€ γιατί resident evil είσαι !  ......
Milk that shiiiiieeeet  😕 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Yobaby είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται overvalued η συγκεκριμένη? 
Δηλαδή έχει μέσα μια φιγούρα pvc - steelbook - artbook και κάτι μπιχλιμπίδια αδιάφορα...
Η σωστή τιμή της θα ήταν max στα 200€ .... Αν ήταν κάποιο άλλο franchise τόσο θα πήγαινε....

Αλλά όχι.... 305€ γιατί resident evil είσαι !  ......
Milk that shiiiiieeeet  😕 

Είναι σίγουρα υπερτιμημένη.

Επίσης μετά την συλλεκτική του RE2 remake όλες οι συλλεκτικές τους είναι "τεμπέλικες". Μια κακή αντιγραφή της RE2 remake.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει μαγαζί με διαθέσιμη για προπαραγγελια Hogwarts legacy deluxe edition για ps5; Δε βρίσκω πουθενά. Ή αν έχει κλείσει και δεν τη θέλει ίσως να κανονίσουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...