Προς το περιεχόμενο

Συλλεκτικές εκδόσεις

pictorino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-god-of-war-ragnarok-collector-s-ps4-ps5_4037138?qId=ec4f1cb1fb91592f48ef063527e1c19a&qIx=products

Και σε πλαίσιο. Το είχα πει ότι η collectors θα είναι ίδια φάση με HFW. Παίζει σε 1-2 μήνες να πέσει κιόλας η τιμή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 951
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, morgoth_gr είπε

Δίνουν και artbook σαν preorder bonus σε όλες τις εκδόσεις ;

Και καλά μόνο στην launch, αλλά έφαγα άκυρο από Public. Αν πήρε κάποιος, ας αναφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο. Εχει κανείς Ευρωπαϊκή Resident Evil 2 Remake Collectors PS4 ή PC πλήρη σε τέλεια κατάσταση και να ενδιαφέρετε να την ανταλλάξει με σφραγισμένη God of War Ragnarok Jotnar Edition; Θα πληρώσει και μια διαφορά προφανώς επειδή θα πάρει και το παιχνίδι με σφραγισμένη έκδοση.

Υπάρχει ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να μου στείλει και ο Κωτσόβολος Jotnar. Παίζει όντως να τη στείλει ή είναι μούφα γιατί ακόμα αναμονή διαθεσιμότητας λέει.

Επεξ/σία από CarbonFibre

Παίδες ειναι κανένας από εδώ για jotnar από public που ΔΕΝ την έχει πάρει ακόμα? Ακόμα σε επεξεργασία είναι και στην εξυπηρέτηση μου λενε ότι θα την στείλουν αλλά νομίζω δεν ξέρουν τι τους γίνετε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι προσφορά αλλά αν την ψάχνει κάποιος αξίζει με δεδομένο ότι πωλείται σχεδόν msrp.

https://www.skroutz.gr/s/35340977/Horizon-Forbidden-West-Regalla-Edition-PS5-Game.html

Επεξ/σία από pictorino
  • Sad 1

5 ώρες πριν, pictorino είπε

Δεν είναι προσφορά αλλά αν την ψάχνει κάποιος αξίζει με δεδομένο ότι πωλείται σχεδόν msrp.

https://www.skroutz.gr/s/35340977/Horizon-Forbidden-West-Regalla-Edition-PS5-Game.html

Την πηρα καλοκαιρι απο ebay και μου κανει εντυπωση γιατι στο ιστορικο φαινεται απο αρχες Ιουνιου, πραγμα που δεν ισχυει. Ειχα μπει και κανενας δεν το ειχε διαθεσιμο. Τωρα, μετα το ποστ σου το προλαβε καποιος? Καταλαβαν οτι ειχαν ξεχασμενο listing? (γτ δεν φαινεται η διαθεσιμοτητα στο ιστορικο) 🤷‍♂️

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Την πηρα καλοκαιρι απο ebay και μου κανει εντυπωση γιατι στο ιστορικο φαινεται απο αρχες Ιουνιου, πραγμα που δεν ισχυει. Ειχα μπει και κανενας δεν το ειχε διαθεσιμο. Τωρα, μετα το ποστ σου το προλαβε καποιος? Καταλαβαν οτι ειχαν ξεχασμενο listing? (γτ δεν φαινεται η διαθεσιμοτητα στο ιστορικο) 🤷‍♂️

Το είδα τυχαία το πρωί που έψαχνα για το παιχνίδι, μάλλον είδε κάποιος το post και το πήρε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...