Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Γιατί μπορούν ,και σου λένε ''απο το να πουλήσω 1-2 συλλεκτικές στην κανονική τους τιμή, ας τις βάλω στα ύψη μπας και πιάσω κανένα κοροιδο'' Με την ιδια ΄''λογική'' που πουλάνε ακόμα και τα ίδια τα παιχνίδια σε τιμές πάνω απο τις επίσημες Το ξαναλέω, μιλάμε για προπαραγγελίες, δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι. Κοινώς σκόπιμα δεν πουλάνε σε κανονική τιμή τις προπαραγγελίες, για να το παίξουν scalpers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Από πλαίσιο έχει παραγγείλει κάνεις την collectors ; Δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε έχει αλλάξει το status στην παραγγελία .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, morgoth_gr είπε Από πλαίσιο έχει παραγγείλει κάνεις την collectors ; Δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε έχει αλλάξει το status στην παραγγελία .. Το controller παντως απο εκει ειναι ακομα σε κατασταση "προπαραγγελιας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το controller το είχα ξεχάσει. Κι εμένα δεν έχει αλλάξει το status του Ragnarok Controller από Πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ υπαρχει. Οποιος εκανε παραγγελια, εκανε. 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Βάζω και το λινκ για όποιον το θέλει. Φαντάζομαι ισχύει. https://sonycenters.gr/playstation/paixnidia/sony-god-of-war-ragnarok-collectors-edition/ Ισχυει τελικα, επικοινωνησα για να εχω 2η επιλογη αν χρειαζοταν. Μαλλον εφαγαν πολλα ακυρα με τις προκαταβολες. Οταν ειχαν επικοινωνησει μαζι μου, αφησε να εννοηθει οτι δεν θα παραλαβουν καν ολοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 απο public ηρθε και σε εμενα μηνυμα για την collectors 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Charismo είπε Το controller το είχα ξεχάσει. Κι εμένα δεν έχει αλλάξει το status του Ragnarok Controller από Πλαίσιο. Έλεος. Το έστειλαν με την διακίνησης οι μαλάκες. Όντως τόσο θα κάνει, αντε να παραλάβω 12. Τι το στέλνουν με μεταφορική. Καλύτερα με το box αν είχε επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Γι' αυτό το λόγο ακριβώς πήρα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και τους άλλαξα τρόπο αποστολής, από αντικαταβολή στο χώρο μου το έδωσα για παραλαβή στο κοντινότερο κατάστημα. 😤 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Έλεος. Το έστειλαν με την διακίνησης οι μαλάκες. Όντως τόσο θα κάνει, αντε να παραλάβω 12. Τι το στέλνουν με μεταφορική. Καλύτερα με το box αν είχε επιλογή Εμένα το στέλνουν με το Πλαίσιο live tracking και θα έρθει με το Βασίλη αύριο 9:30 - 11:30. 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έφυγε και η δική μου jotnar. 😁 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Πάντως από Public, το tracking της acs δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Συνήθως μετά τις 9 βγάζει την παραλαβή από πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ανεβάσετε φωτo σήμερα από συλλεκτικές Ragnarok. Μην ντραπείτε! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πως να ανεβάσουμε; Πήγα πριν λίγο να παραλάβω τη Jotnar (να βάλω μέσω app να κατεβαίνει στο PS5 το παιχνίδι για να καω μετά τη δουλειά) και βλέπω το κουριερ ανοίγει 9 γαμώ την τύχη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, shodan είπε Πως να ανεβάσουμε; Πήγα πριν λίγο να παραλάβω τη Jotnar (να βάλω μέσω app να κατεβαίνει στο PS5 το παιχνίδι για να καω μετά τη δουλειά) και βλέπω το κουριερ ανοίγει 9 γαμώ την τύχη μου.. Ε εντάξει. Τις βάζεις απόγευμα. Από ποιο μαγαζί εξασφάλισες κομμάτι; Προς το παρόν έχουμε, Malthador από Κωτσόβολο, Charismo από Public και εγώ από Γερμανό. Τί στο καλό! Από ένα κομμάτι τους έδωσαν; Edit: Παραπάνω από ένα κομμάτι σίγουρα γιατί βλέπω 2 κομμάτια και στις αγγελίες. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Εγώ θα ανεβάσω το απόγευμα γιατί θα παραλάβω επιστρέφοντας από τη δουλειά. 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πάντως από Public, το tracking της acs δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Συνήθως μετά τις 9 βγάζει την παραλαβή από πελάτη. Κι εμένα μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε καμμία ενημέρωση και σήμερα ξαφνικά ενημερώθηκε όλη η πορεία μέχρι Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται ήδη στην ACS της περιοχής μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα