Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, CarbonFibre said:

Εκεί που θα πας Κωτσόβολο πάρε και ένα PS5.Problem solved!😁

Έχω πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης Series X, PS4, dock για Switch, dock για Steam Deck και σταντάκι για να ακουμπάω τα gamepads.

Αν είναι να πάρω και PS5 θα πρέπει να επιλέξω αναγκαστικά ανάμεσα στη γυναίκα μου ή σε μία ακόμα συσκευή. :P

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχω πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης Series X, PS4, dock για Switch, dock για Steam Deck και σταντάκι για να ακουμπάω τα gamepads.

Αν είναι να πάρω και PS5 θα πρέπει να επιλέξω αναγκαστικά ανάμεσα στη γυναίκα μου ή σε μία ακόμα συσκευή. :P

Ε δεν είπαμε να έχεις και το ps4 και το 5. Μεταξύ μας, θα το καταλάβει νομίζεις? Εκτός αν παίζει και αυτή :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πες της ότι το κέρδισες από διαγωνισμό και αγόρασέ το από τα μυστικά κονδύλια. Απλά! :D

Θα φτιάξω εγώ ενα fake email και θα σου στείλω ότι κέρδισες! :D

Πως και δεν πουλησες τουλάχιστον το ps4 να δικαιολογίσεις κάπως την αγορά ps5;

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θα αντικαταστήσεις το PS4 με το PS5 και θα πεις πως άλλαξες το skin του. Δεν καταλαβαίνουν. 😂

Ή ότι στις νέες κονσόλες μπορείς να βάλεις το καπάκι ανάποδα και από μέσα είναι λευκό.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

10 το πρωί μου ήρθε μαιλ και μου ακύρωσαν την μία collectors από τις 2 που είχα. Θέλω να ελπίζω ότι κατάλαβαν απλά το λάθος τους (από ακύρωση jotnar μου έβαλαν 2 παραγγελίες collectors) 

Δημοσ.

Σε εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δεν μου ακύρωσαν, αλλά προφανώς δεν έστειλαν και κάτι. Τόσο εκτεταμένα που αναζητούν την παραγγελία μου τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα βρουν, αλλά η Jotnar μου ακόμα άφαντη θα είναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Σε εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δεν μου ακύρωσαν, αλλά προφανώς δεν έστειλαν και κάτι. Τόσο εκτεταμένα που αναζητούν την παραγγελία μου τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα βρουν, αλλά η Jotnar μου ακόμα άφαντη θα είναι.

Για τα disc των HFW/ER τα email αποστολής παραγγελίας ήρθαν 11:50/17:50 αντίστοιχα, οπότε έχουμε ακόμα για σήμερα... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Παρακολουθεις την κατασταση ή σου ηρθε και sms/mail?

image.png.ffed0c31d71758645e1847bf464504bb.png

Mail μου ήρθε με την απόδειξη και το σημείο αναχώρησης από Αθήνα. Στην κατάσταση ακόμα εκτεταμένη αναζήτηση λέει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχουν φάει μεγάλο κράξιμο οι μεγάλες αλυσίδες ανα καιρούς(δικαιολογημένο πολλές φορές), ας πουμε και ένα ''μπραβο'' στα σκρουτζομάγαζα τα οποια πουλάνε προπαραγγελίες συλλεκτικών εκδόσεων σε τιμές ebay.

image.png.5919add64726afd1c0c376460cc9c566.png

Δημοσ.

Μόλις άλλαξε και η κατάσταση της παραγγελίας σε " Έχει αποσταλεί - Η παράδοση σου βρίσκεται προς παράδοση στον courier".

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Επειδή έχουν φάει μεγάλο κράξιμο οι μεγάλες αλυσίδες ανα καιρούς(δικαιολογημένο πολλές φορές), ας πουμε και ένα ''μπραβο'' στα σκρουτζομάγαζα τα οποια πουλάνε προπαραγγελίες συλλεκτικών εκδόσεων σε τιμές ebay.

image.png.5919add64726afd1c0c376460cc9c566.png

Υπάρχει στην κανονική της τιμή σε επίσημα μαγαζιά πχ Sonycenter. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Υπάρχει στην κανονική της τιμή σε επίσημα μαγαζιά πχ Sonycenter. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν

ΔΕΝ υπαρχει. Οποιος εκανε παραγγελια, εκανε. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...