gust Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δεν το πρόσεξα, αλλα αν είναι έτσι τότε κανα 20 αρικάκι θα πάει το μαλλι. Δε βαριέσαι την ήθελα την άτιμη μέρες τώρα!
SabotazNic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, gust είπε Δεν το πρόσεξα, αλλα αν είναι έτσι τότε κανα 20 αρικάκι θα πάει το μαλλι. Δε βαριέσαι την ήθελα την άτιμη μέρες τώρα! Η διαφορά του ΦΠΑ μπαίνει*, όχι επιπλέον 24% στην τιμή που βλέπεις ήδη. Όπως είπα, τα έχεις ήδη πληρώσει όλα στο τελικό βήμα. 1
gust Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η διαφορά του ΦΠΑ μπαίνει*, όχι επιπλέον 24% στην τιμή που βλέπεις ήδη. Όπως είπα, τα έχεις ήδη πληρώσει όλα στο τελικό βήμα. Ααααα τώρα κατάλαβα....είδα την προσθήκη του ποσού αλλα υπέθεσα ότι κάτι παίζει πλέον με επιπλέον χρέωση από amazon για αποστολή σε Ευρωπαική ένωση. Τέλεια! 106 Ευρώ με μεταφορικά τελική Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από gust
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει day 1 παιχνίδι/συλλεκτική, τι να περιμένω από Public? Θα το παραλάβω Τετάρτη ή Τρίτη? Δεν θα με χάλαγε μια μέρα πριν για να κατεβαίνει (λογικά θα δώσουν pre load) Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic
marius.t Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει day 1 παιχνίδι/συλλεκτική, τι να περιμένω από Public? Θα το παραλάβω Τετάρτη ή Τρίτη? Δεν θα με χάλαγε μια μέρα πριν για να κατεβαίνει (λογικά θα δώσουν pre load) αν είσαι Αθήνα(ή Θεσσαλονίκη)λογικά την ημέρα της κυκλοφορίας. επαρχία, ανάλογα που είσαι και το acs της περιοχή σου πιθανόν 1-2 μέρες μετά την κυκλοφορία.
SabotazNic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, marius.t είπε αν είσαι Αθήνα(ή Θεσσαλονίκη)λογικά την ημέρα της κυκλοφορίας. επαρχία, ανάλογα που είσαι και το acs της περιοχή σου πιθανόν 1-2 μέρες μετά την κυκλοφορία. Επειδη θυμαμαι σε συζητησεις περι day 1 παιχνιδιων, καποιοι να λενε οτι για επαρχια τα στελνουν 1 μερα πριν. Λογικα αυτο θα γινει, ασχετως αν η κουριερ καθυστερησει. Η λογικη λεει οτι πρεπει να το εχω και εγω day 1
dimidi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Εγω στο παρελθον δεν την ειχα day one απο Γερμανο και βρισκομαι Αθηνα. Ειχα βαλει μαλιστα παραλαβη απο καταστημα μηπως και την παραλαβω day one, αλλα ακομα κ ετσι επρεπε να περιμενω 3-5 ημερες (δεν θυμαμαι ποσες ακριβως)
CarbonFibre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ρε, λέτε να έρθει; Σήμερα άλλαξε κατάσταση. 1 1
Charismo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Ρε, λέτε να έρθει; Σήμερα άλλαξε κατάσταση. Για να μπήκε και τρόπος αποστολής λογικά ναι.
gtferrari Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά και εμένα από τον Γερμανό μου ήρθε ενημέρωση κατάστασης για την collector’s βέβαια γιατί την Jotnar δεν την πρόλαβα.
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ούτε καν για το disc παιχνίδι δεν έχουν ιδέα στο public. Ελπίζω απλά να έχουν γτπ εσωτερική ενημέρωση και να παραλάβουμε κανονικά
Charismo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ούτε καν για το disc παιχνίδι δεν έχουν ιδέα στο public. Ελπίζω απλά να έχουν γτπ εσωτερική ενημέρωση και να παραλάβουμε κανονικά Αντικειμενικά πάντως αν δεν λάβουμε μήνυμα για αποστολή το αργότερο μέχρι αύριο, την Τετάρτη δεν θα παίζουμε. 😂
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ο Κωτσόβολος μου είπε να πάω Τετάρτη απόγευμα στο κατάστημα της γειτονιάς μου να παραλάβω την Jötnar. Να δω με τι καρδιά θα παίξω τέτοιο game στο PS4. 4
CarbonFibre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Ο Κωτσόβολος μου είπε να πάω Τετάρτη απόγευμα στο κατάστημα της γειτονιάς μου να παραλάβω την Jötnar. Να δω με τι καρδιά θα παίξω τέτοιο game στο PS4. Εκεί που θα πας Κωτσόβολο πάρε και ένα PS5.Problem solved!😁
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Charismo είπε την Τετάρτη δεν θα παίζουμε Βρε θα παίζουμε, το θέμα είναι τι 🥴
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα