Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το πρόσεξα, αλλα αν είναι έτσι τότε κανα 20 αρικάκι θα πάει το μαλλι.

Δε βαριέσαι την ήθελα την άτιμη μέρες τώρα!

• Απαντ. 986
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gust είπε

Δεν το πρόσεξα, αλλα αν είναι έτσι τότε κανα 20 αρικάκι θα πάει το μαλλι.

Δε βαριέσαι την ήθελα την άτιμη μέρες τώρα!

Η διαφορά του ΦΠΑ μπαίνει*, όχι επιπλέον 24% στην τιμή που βλέπεις ήδη. Όπως είπα, τα έχεις ήδη πληρώσει όλα στο τελικό βήμα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η διαφορά του ΦΠΑ μπαίνει*, όχι επιπλέον 24% στην τιμή που βλέπεις ήδη. Όπως είπα, τα έχεις ήδη πληρώσει όλα στο τελικό βήμα. 

Ααααα τώρα κατάλαβα....είδα την προσθήκη του ποσού αλλα υπέθεσα ότι κάτι παίζει πλέον με επιπλέον χρέωση από amazon για αποστολή σε Ευρωπαική ένωση.

Τέλεια!

106 Ευρώ με μεταφορικά τελική

Επεξ/σία από gust
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει day 1 παιχνίδι/συλλεκτική, τι να περιμένω από Public? Θα το παραλάβω Τετάρτη ή Τρίτη? Δεν θα με χάλαγε μια μέρα πριν για να κατεβαίνει :P (λογικά θα δώσουν pre load) 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
18 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει day 1 παιχνίδι/συλλεκτική, τι να περιμένω από Public? Θα το παραλάβω Τετάρτη ή Τρίτη? Δεν θα με χάλαγε μια μέρα πριν για να κατεβαίνει :P (λογικά θα δώσουν pre load) 

αν είσαι Αθήνα(ή Θεσσαλονίκη)λογικά την ημέρα της κυκλοφορίας. επαρχία, ανάλογα που είσαι και το acs της περιοχή σου πιθανόν 1-2 μέρες μετά την κυκλοφορία.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, marius.t είπε

αν είσαι Αθήνα(ή Θεσσαλονίκη)λογικά την ημέρα της κυκλοφορίας. επαρχία, ανάλογα που είσαι και το acs της περιοχή σου πιθανόν 1-2 μέρες μετά την κυκλοφορία.

Επειδη θυμαμαι σε συζητησεις περι day 1 παιχνιδιων, καποιοι να λενε οτι για επαρχια τα στελνουν 1 μερα πριν. Λογικα αυτο θα γινει, ασχετως αν η κουριερ καθυστερησει. Η λογικη λεει οτι πρεπει να το εχω και εγω day 1

Δημοσ.

Εγω στο παρελθον δεν την ειχα day one απο Γερμανο και βρισκομαι Αθηνα. Ειχα βαλει μαλιστα παραλαβη απο καταστημα μηπως και την παραλαβω day one, αλλα ακομα κ ετσι επρεπε να περιμενω 3-5 ημερες (δεν θυμαμαι ποσες ακριβως) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Ρε, λέτε να έρθει; :D Σήμερα άλλαξε κατάσταση.

image.jpeg.cb37820b28f963ec4ea89a1856ab2696.jpeg

Για να μπήκε και τρόπος αποστολής λογικά ναι.

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα από τον Γερμανό μου ήρθε ενημέρωση κατάστασης για την collector’s βέβαια γιατί την Jotnar δεν την πρόλαβα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Ούτε καν για το disc παιχνίδι δεν έχουν ιδέα στο public. Ελπίζω απλά να έχουν γτπ εσωτερική ενημέρωση και να παραλάβουμε κανονικά 

Screenshot_20221107_151132_Gmail.jpg

Αντικειμενικά πάντως αν δεν λάβουμε μήνυμα για αποστολή το αργότερο μέχρι αύριο, την Τετάρτη δεν θα παίζουμε. 😂

• Moderators
Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος μου είπε να πάω Τετάρτη απόγευμα στο κατάστημα της γειτονιάς μου να παραλάβω την Jötnar.

Να δω με τι καρδιά θα παίξω τέτοιο game στο PS4. :(

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο Κωτσόβολος μου είπε να πάω Τετάρτη απόγευμα στο κατάστημα της γειτονιάς μου να παραλάβω την Jötnar.

Να δω με τι καρδιά θα παίξω τέτοιο game στο PS4. :(

Εκεί που θα πας Κωτσόβολο πάρε και ένα PS5.Problem solved!😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...