pictorino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή τον Απρίλιο λόγω τεχνικών προβλημάτων. Η συλλεκτική έκδοση θα έχει κόστος 199,99 ευρώ και το κράνος του WYLDER, 189,99 ευρώ. Μπορείς να συμπληρώσεις μία φόρμα στο site, με την οποία υποτίθεται ότι θα λάβεις ειδοποίηση όταν ξεκινήσει η πώλησή τους. https://store.bandainamcoent.eu/elden-ring-nightreign-physical-full-game-ps5-collectors-edition-eu/ https://store.bandainamcoent.eu/elden-ring-nightreign-helmet-of-wylder/ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από pictorino 3
pictorino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Η συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Πλαίσιο. https://www.plaisio.gr/search?query=Namco Elden Ring Nightreign Collector 1
CarbonFibre Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είπα να μοιραστώ μερικές φωτό από τη συλλεκτική kingdom come deliverance 2. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από CarbonFibre 9 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Σήμερα ήρθε και το chroma pearl και πριν καμιά εβδομάδα πήρα το helldivers 2. 7
Tifa_LockHeart Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 μμ Στις 20/2/2025 στις 1:12 ΠΜ, SabotazNic είπε Σήμερα ήρθε και το chroma pearl και πριν καμιά εβδομάδα πήρα το helldivers 2. Συνηθίζω να μην παίζω με τα συλλεκτικά μου χειριστήρια, το κάνεις και εσύ ή δεν έχεις τέτοια κολλήματα? Θα μου πεις χειριστήρια είναι για να παίζεις με αυτά, αλλά από την άλλη η συλλεκτικοτητα τους χάνει την αξία τους αν μετά παίξεις με αυτά και αρχίσουν κλασικά να ντριφτάρουν...
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 μμ 1 ώρα πριν, Tifa_LockHeart είπε Συνηθίζω να μην παίζω με τα συλλεκτικά μου χειριστήρια, το κάνεις και εσύ ή δεν έχεις τέτοια κολλήματα? Θα μου πεις χειριστήρια είναι για να παίζεις με αυτά, αλλά από την άλλη η συλλεκτικοτητα τους χάνει την αξία τους αν μετά παίξεις με αυτά και αρχίσουν κλασικά να ντριφτάρουν... Εχω ανοιξει μονο τα GoW και SM2, που τα εχω μονιμα πανω στην βαση και κακως, καλυτερα να επιστρεψουν στο κουτι. Και μετα εχω ανοιξει μονο του fh5 (εχω αφαιρεσει τις μπαταριες και ειναι παλι μεσα στο κουτι) 1 1
thagkol Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ On 22/02/2025 at 19:52, Tifa_LockHeart said: Συνηθίζω να μην παίζω με τα συλλεκτικά μου χειριστήρια, το κάνεις και εσύ ή δεν έχεις τέτοια κολλήματα? Θα μου πεις χειριστήρια είναι για να παίζεις με αυτά, αλλά από την άλλη η συλλεκτικοτητα τους χάνει την αξία τους αν μετά παίξεις με αυτά και αρχίσουν κλασικά να ντριφτάρουν... Αν σκοπεύεις κάποτε να τα πουλήσεις, τότε καλά κάνεις και τα κρατάς σφραγισμένα. Διαφορετικά δε βλέπω το λόγο να μην παίζεις με αυτά, ας χαλάσουν τι έγινε. Στη βιτρίνα σου θα μπορείς να τα έχεις μετά και χαλασμένα.
marius.t Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ 22 λεπτά πριν, thagkol είπε Αν σκοπεύεις κάποτε να τα πουλήσεις, τότε καλά κάνεις και τα κρατάς σφραγισμένα. Διαφορετικά δε βλέπω το λόγο να μην παίζεις με αυτά, ας χαλάσουν τι έγινε. Στη βιτρίνα σου θα μπορείς να τα έχεις μετά και χαλασμένα. δεν είναι μόνο η λειτουργικότητα μα και η εμφάνιση. με τη χρήση, το πλαστικό θα λερωθεί και οι μοχλοί μπορεί να κοπούν
vorlon68 Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ 2 ώρες πριν, marius.t είπε δεν είναι μόνο η λειτουργικότητα μα και η εμφάνιση. με τη χρήση, το πλαστικό θα λερωθεί και οι μοχλοί μπορεί να κοπούν Μα αμα τα έχει στην βιτρίνα, μεσα στο κουτί θα ειναι. Οπότε και το πλαστικό δεν θα φαίνεται ουτε και οι μοχλοί. Εκτος αν τα βγάζει απο τα κουτία και τα χαιδευει και λέει "my precious" όπως το gollum στο δαχτυλίδι 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα