gakost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε οι πλατφόρμες αυτού του τύπου επέτρεψαν στον κάθε ιδιοκτήτη, χωρίς αυτός να έχει ξενοδοχειακή εκπαίδευση κ παιδεία να κάνει σχεδόν ότι του κατέβει, ανευ ουσιαστικών κυρώσεων. Χαρακτηριστικά όπως είπε παραπάνω ο φίλος για το φωτοσοπ στις φωτογραφίες κλπ. Αν δεν σοβαρέψουν την πολιτική απέναντι στον πελάτη που είναι η κινητήρια δύναμη, αφού αυτός έχει το €, η φθίνουσα πορεία είναι δεδομένη. Τα ξενοδοχεία ακριβώς προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες με εκπαιδευμένο προσωπικό σε κάθε επίπεδο. Κ αυτό μετράει στο τέλος της ημέρας. Γράφω αυτό το σχόλιο από το AirBnB που μένω. Εν μέρη θα συμφωνήσω. Η πρώτη κράτηση που έκανα ήτανε απατεώνας και αφού παζάρεψε την τιμή πριν δεχτεί την κράτηση μετά ήθελε να με ακυρώσει και να με πάει με μαύρα σε χειρότερο σπίτι συγγενικού του προσώπου εκτός πλατφόρμας. Αφού έφαγε άκυρο και καταγγελία στο AirBnB πήρα voucher για να κάνω άλλου κράτηση. Μια χαρά αντιμετώπιση από το AirBnB. Το σπίτι που μένω η γυναίκα είναι ΑΨΟΓΗ και το σπίτι τέλειο όποτε ναι είναι και θέμα που θα πέσεις. Τα περί ξενοδοχείου σωστά ακούγεται στην θεωρεία αλλά δεν θα βρεις ξενοδοχείο σε πόλη η και νησί ακόμη με 2 υπνοδωμάτια κλιματισμό, πλήρη κουζίνα, πλυντήριο κλπ. Δεν θέλουν όλοι ένα δωμάτιο 30 m^2 με κουζινάκι για 3 βράδια. Να μην σου αναφέρω τις άπειρες ιστορίες για πολύ μικρές μονάδες ενοικιαζομένων δωματίων που πάνε πολλοί για αρπαχτές με δωμάτια που ε κυνήγι να κάνουν βάψιμο η βασικές επισκευές 30 χρόνια Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από gakost 3
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Αν δεν σοβαρέψουν την πολιτική απέναντι στον πελάτη που είναι η κινητήρια δύναμη, αφού αυτός έχει το €, η φθίνουσα πορεία είναι δεδομένη. Τα ξενοδοχεία ακριβώς προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες με εκπαιδευμένο προσωπικό σε κάθε επίπεδο. Κ αυτό μετράει στο τέλος της ημέρας. ανάλογα τι θέλει ο καθένας
dieksodo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 hours ago, rodosf1 said: οι πλατφόρμες αυτού του τύπου επέτρεψαν στον κάθε ιδιοκτήτη, χωρίς αυτός να έχει ξενοδοχειακή εκπαίδευση κ παιδεία να κάνει σχεδόν ότι του κατέβει, ανευ ουσιαστικών κυρώσεων. Μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει πλατφορμα αλλιως θα ηξερες οτι τα αστερακια που βαζεις επιρρεαζουν πολυ το αν αυτος θα ξαναβρει πελατες 1
Stefanos683 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, cyberguy είπε θα σου δωσω ενα παραδειγμα, εποχή αρχές μαιου στην Τρίπολη, μπουτικ ξενοδοχείο με φανταστικές φωτογραφίες και κλείσιμο μεσω booking. ήταν δώμα στην ταράτσα, με τζαμαρία, είχε κεντρική θέρμανση η οποία ήταν ακόμα στο ζεστό και το δωμάτιο είχε 30 βαθμούς το βράδυ. Η μοκέτα ήταν βρώμικη, το ντούζ είχε μούχλα και το καλύτερο? Η τζαμαρία έβλεπε στην μητρόπολη Τρίπολης, στα 150 μέτρα ευθεία στο καμπαναριό. Η καμπάνα βαρούσε κάθε 30 λεπτά μια φορά και στο κλείσιμο της ωρας βαρούσε τον αριθμό της ώρας ΚΑΙ την νύχτα. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το πρωί εξαφανίστηκα. τα πήρα όλα πίσω μέσω paypal, ενώ το booking δεν μου έδινε πίσω τις υπόλοιπες διανυχτερεύσεις. ελα,μετα τις 12 ειναι λιγα τα κουδουνισματα,αχαχ
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, spirostolios είπε χωρίς να στραφούμε κατά του ιδιοκτήτη ή της airbnb Ποιος φταιει σε αυτο? Κακως που δεν το κυνηγησατε, αλλιως θα την πατησει ο επομενος 2
Tetrabitos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Είναι εταιρείες που βγάζουν λεφτά από τα δικά σου καταλύματα, προϊόντα με έδρα σε μια άλλη χώρα. Ναι δεν λέω έκατσαν και προγραμμάτισαν όλο το σύστημα από σελίδα, ίντερνετ, κινητό και έκαναν συμφωνίες με PayPal και τι άλλο έχει μέσα. Και βασίζονται σε την ευκολία του κινητού στον καναπέ. Βέβαια στην περίπτωση του καταλύματος δεν υπάρχει φυλλάδιο να δείς τι υπάρχει και να κάτσεις να παίρνεις τηλέφωνα σε άλλη χώρα αλλά στο φαγητό; Βασίζονται στην ευκολία αλλά και στον "introvertismo" των νέων γενεών του καναπέ και του δεν μιλώ στο τηλέφωνο μόνο με μηνύματα ή εφαρμογές γιατί δεν αισθάνομαι άνετα. Ακόμα και αν τα έχεις τα προϊόντα 1,20€ παραπάνω στο efood, από κει θα παραγγείλουν. Αλλά στην τελική που είναι η παιδεία που αναφέρατε; Πουθενά; Λεφτά θέλουν και απλά σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Uber και λοιπές εταιρείες. Τα ίδια και η wolt που συνεργάζομαι. Δουλεύουν άτομα delivery που δεν θα έκαναν ούτε να σκάβουν τάφους ή θα γίνονταν κλέφτες. Αλλά χωρίς αυτούς δεν θα είχε και λόγο ύπαρξης η εταιρεία οπότε, ναι καταλαβαίνουμε σου λένε, δεν θα επαναληφθεί κτλπ. Φυσικά το ποσοστό, ποσοστό στο τέλος του μηνα 27%. Έχουν κάνει τραγικά πράγματα. 1 3
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dieksodo είπε Μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει πλατφορμα αλλιως θα ηξερες οτι τα αστερακια που βαζεις επιρρεαζουν πολυ το αν αυτος θα ξαναβρει πελατες Απλα μαλλον, σαν τον φιλο οπως ειπε παραπανω, δεν επιλεγουν να αξιολογησουν με αποτελεσμα να μενουν μεσα στην πλατφορμα καταλυματα που δεν αξιζουν. Αν δεν αξιλογησετε μια καφετερια, αν εχει κακο καφε, μην περιμενετε να βελτιωθει. Το ιδιο και στα εστιατορια, και στα καταστηματα κτλ. Πριν 2 χρονια πηγα Λουτσα/Λευκαδα/Παργα και ενω πηγαινα σε μαγαζια με νορμαλ βαθμολογια (4.2+) εν τελει δεν το αξιζαν. Τα θετικα εμπαιναν απο τουριστες που εξω τα φθηνα τους ειναι πιο μαπα απο τα δικα μας, ενω οι ελληνες μαλλον δεν εμπαιναν σε κοπο. Σε οσα εκατσα, σχεδον σε ολα 1* και τον λογο. Δεν ειναι δυσκολο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από SabotazNic 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Νορμαλ βαθμολογια και παλι καλα γιατι δεν επαθες και δηλητηριαση η κατι χειροτερο . Εγω θυμαμαι ειχα βγαλει τα αντερα μου απο πενταστερο ....Αμα αγγιζες τη σαλατα θα ειχες φυγει με σαλμονελα και οτι αλλο υπαρχει . Οι γκουρμε συνταξιδιωτες που τη προτειναν και την εφαγαν πηγαν νοσοκομειο Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Mhlogiatros
ΝικήταςΤ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Έχω πάει αρκετές φορές διακοπές μέσω Airbnb. Μπορώ να πω πως δεν απογοητεύτηκα. Σίγουρα πολύ πιο βολική από το να ψάχνεις όλη τη χώρα, να κρέμεσαι στα τηλέφωνα και να μην ξέρεις τι σε περιμένει. Εκεί έχεις αξιολογήσεις, φωτό κ.τ.λ. Μόλις έχω γυρίσει από διακοπές σε κατάλυμμα που βρήκα από άλλη πλατφόρμα. Το ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω. Δεν είχε την βολικότητα καταλύματος airbnb, όπου είναι ένα φουλ σπίτι με τα όλα του. Π.χ. μας έλειψε το πλυντήριο εκεί που ήμασταν. Σε οικογένεια με παιδιά αυτό είναι απαραίτητο, αν δεν θές να κρατάς όλες τις ντουλάπες μαζί σου. Όμως πιστεύω ότι η airbnb έχει αρχίσει να χάνει το νόημα και το σκοπό της. Αν και είχαμε ψάξει και νωρίτερα φέτος, οι τιμές των καταλυμάτων ήταν θεωρώ υπερβολικές. Και ερχόμενος στο προκείμενο του άρθρου, είναι καλό για τον φιλοξενούμενο, γιατί έχει οργανώσει τη ζωή του για να πάει διακοπές. Π.χ. για εμάς, άδειες από τις δουλειές και των δύο κανόνισμα διαφόρων υποχρεώσεων, κ.τ.λ. Αν μας ακύρωνε ο ιδιοκτήτης δεν θα πηγαίναμε διακοπές. Βέβαια το πρώτο που μου ήλθε στο μυαλό διαβάζοντας το άρθρο είναι ότι βρήκαν άλλο ένα τρόπο να βγάλουν παραπάνω χρήματα και να είναι "politically correct".
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, ΝικήταςΤ είπε Έχω πάει αρκετές φορές διακοπές μέσω Airbnb. Μπορώ να πω πως δεν απογοητεύτηκα. Σίγουρα πολύ πιο βολική από το να ψάχνεις όλη τη χώρα, να κρέμεσαι στα τηλέφωνα και να μην ξέρεις τι σε περιμένει. Εκεί έχεις αξιολογήσεις, φωτό κ.τ.λ. Μόλις έχω γυρίσει από διακοπές σε κατάλυμμα που βρήκα από άλλη πλατφόρμα. Το ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω. Δεν είχε την βολικότητα καταλύματος airbnb, όπου είναι ένα φουλ σπίτι με τα όλα του. Π.χ. μας έλειψε το πλυντήριο εκεί που ήμασταν. Σε οικογένεια με παιδιά αυτό είναι απαραίτητο, αν δεν θές να κρατάς όλες τις ντουλάπες μαζί σου. Όμως πιστεύω ότι η airbnb έχει αρχίσει να χάνει το νόημα και το σκοπό της. Αν και είχαμε ψάξει και νωρίτερα φέτος, οι τιμές των καταλυμάτων ήταν θεωρώ υπερβολικές. Και ερχόμενος στο προκείμενο του άρθρου, είναι καλό για τον φιλοξενούμενο, γιατί έχει οργανώσει τη ζωή του για να πάει διακοπές. Π.χ. για εμάς, άδειες από τις δουλειές και των δύο κανόνισμα διαφόρων υποχρεώσεων, κ.τ.λ. Αν μας ακύρωνε ο ιδιοκτήτης δεν θα πηγαίναμε διακοπές. Βέβαια το πρώτο που μου ήλθε στο μυαλό διαβάζοντας το άρθρο είναι ότι βρήκαν άλλο ένα τρόπο να βγάλουν παραπάνω χρήματα και να είναι "politically correct". Ετοιμάσου να δεχτείς αρνητικά ιμοτικονς τώρα, που τόλμησες να πεις όπως κι εγώ για τις τιμές των airbnb καταλυμάτων. Κι εγώ από νωρίτερα έψαξα σε νησί κι είχαν διπλές και τριπλές τιμές από ενοικιαζόμενα δωμάτια. Έχουν ξεφύγει τελείως. Καμία σχέση με το εξωτερικό, όπου και πιο οικονομικά είναι τα airbnb, αλλά και πολύ πιο προσεγμένα, εδώ κάνουν όσα λιγότερα μπορούν.
farcry33 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, shadowlike είπε πολλούς ξενοδόχους έχουμε εδώ μέσα Και πόλους άσχετους αποτι φαίνεται που δεν ξέρουν καν πως να δουλέψουν την πλατφόρμα είδε φωτό λέει ο άλλος και ήταν photoshop άντε καλά τα σχολεία από κάτω δεν τα είδε, ενώ στα ξενοδοχεία είναι όλα οκ που και ο ποιο ανίδεος στην Ελλάδα βγάζει χρήμα με αηδίες και κρεβάτια από το 1821….
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε με έδρα σε μια άλλη χώρα. Ο ΦΠΑ αποδιδεται κανονικα στην Ελλαδα (για τα ελληνικα καταλυματα), απλα προφανως οι υπαλληλοι δεν αφηνουν τα λεφτα στην χωρα μας. Οπως και οι τουριστες που ερχονται σε εμας και αφηνουν τα δικα τους λεφτα. 10 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Κι εγώ από νωρίτερα έψαξα σε νησί κι είχαν διπλές και τριπλές τιμές από ενοικιαζόμενα δωμάτια. Έχουν ξεφύγει τελείως. Ε δεν τα νοικιαζεις αν δεν σου αρεσουν. Αν θες να πας σε ημερομηνιες που ολα τα ξενοδοχεια ειναι κλεισμενα, δεν σου φταιει κανεις. Κανε σαν να μην υπαρχει η πλατφορμα στο νησι. 🤷♂️
Nickfoxjr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, cyberguy είπε θα σου δωσω ενα παραδειγμα, εποχή αρχές μαιου στην Τρίπολη, μπουτικ ξενοδοχείο με φανταστικές φωτογραφίες και κλείσιμο μεσω booking. ήταν δώμα στην ταράτσα, με τζαμαρία, είχε κεντρική θέρμανση η οποία ήταν ακόμα στο ζεστό και το δωμάτιο είχε 30 βαθμούς το βράδυ. Η μοκέτα ήταν βρώμικη, το ντούζ είχε μούχλα και το καλύτερο? Η τζαμαρία έβλεπε στην μητρόπολη Τρίπολης, στα 150 μέτρα ευθεία στο καμπαναριό. Η καμπάνα βαρούσε κάθε 30 λεπτά μια φορά και στο κλείσιμο της ωρας βαρούσε τον αριθμό της ώρας ΚΑΙ την νύχτα. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και το πρωί εξαφανίστηκα. τα πήρα όλα πίσω μέσω paypal, ενώ το booking δεν μου έδινε πίσω τις υπόλοιπες διανυχτερεύσεις. Σε ποιο αναφέρεσαι για να ξέρω να μην πάω;
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Νορμαλ βαθμολογια και παλι καλα γιατι δεν επαθες και δηλητηριαση η κατι χειροτερο . Εγω θυμαμαι ειχα βγαλει τα αντερα μου απο πενταστερο ....Αμα αγγιζες τη σαλατα θα ειχες φυγει με σαλμονελα και οτι αλλο υπαρχει . Οι γκουρμε συνταξιδιωτες που τη προτειναν και την εφαγαν πηγαν νοσοκομειο Μου θύμισες ένα σίριαλ που έβλεπα τον Χειμώνα και είχε παρόμοια ιστορία σε κάποιο επεισόδιο. Εκεί τους έκαναν σαμποτάζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα