Προς το περιεχόμενο

Καταγραφικο ειδοποιηση στο κινητο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια ηθελα μια βοηθεια....Εχω συνδεση το καταγραφικο με 4 καμερες,εχω φτιαξει την συνδεσει να βλεπω απο το κινητο μου αλλα ειδοποιησεις δεν μπορω να παρω.Τι να κανω;;διαβασα αρκετα αλλα μαλλον ειμαι παραπανω ασχετος απο οτι νομιζα...

16586743261561250099668531492874.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποια εφαρμογη στο κινητο εχεις

στο δικο μου που εχω το Eseecloud στο κινητο πρεπει να πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης και εκει εχει να ενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις push

Το έχω κάνει στην εφαρμογή αλλά και στο καταγραφικο...όλες ειδοποιήσεις, μου βγαίνουν στην tv αλλά στο κινητο δεν έρχεται ειδοποιηση το Ρούπερτ που συνδέεται είναι tp link που βγάζει θυρα ethernet και περνει από εκεί ιντερνετ 

κανονικα δεν θελει κατι αλλο για να σου ερχονται push notifications. 

η εικονα που εχεις βαλει δεν εχει σχεση ομως με τις ρυθμισεις στο καταγραφικο για push

κατι μου λεει οτι θα εχεις ενεργη στο κινητο καμια βελτιστοποιηση μπαταριας που κοβει τετοια notifications 

εγώ σε καταγραφικό hikvision με το πρόγραμμα  hik-connect δεν έχω καταφέρει να μου έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό.

η hikvision έχει βγάλει και οδηγίες με τις ρυθμίσεις του κινητού για μπαταρία κτλ. έχω κάνει όλα τα βήματα αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα.

οπότε μπορεί να φταίει και το κινητό από θέμα ρυθμίσεων.

4 ώρες πριν, pavloa είπε

εγώ σε καταγραφικό hikvision με το πρόγραμμα  hik-connect δεν έχω καταφέρει να μου έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό.

η hikvision έχει βγάλει και οδηγίες με τις ρυθμίσεις του κινητού για μπαταρία κτλ. έχω κάνει όλα τα βήματα αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα.

οπότε μπορεί να φταίει και το κινητό από θέμα ρυθμίσεων.

πας στις ρυθμισεις της καμερας πχ εκει που οριζεις την ανίχνευση κινησης. μετα πας καρτελα linkage action και απο την πρωτη στηλη επιλεγεις Notify surveillance center

Στις 26/7/2022 στις 7:17 ΜΜ, ReBeLoS είπε

κανονικα δεν θελει κατι αλλο για να σου ερχονται push notifications. 

η εικονα που εχεις βαλει δεν εχει σχεση ομως με τις ρυθμισεις στο καταγραφικο για push

κατι μου λεει οτι θα εχεις ενεργη στο κινητο καμια βελτιστοποιηση μπαταριας που κοβει τετοια notifications 

Δεν έχω βάλει κατι για βελτιστοποιηση μπαταρίας αλλά την εικόνα την έβαλα γιατί λέει πως εκεί ρυθμίζεις ότι χρειάζεται για να έρχεται με email 

1 λεπτό πριν, Pageo1312 είπε

Δεν έχω βάλει κατι για βελτιστοποιηση μπαταρίας αλλά την εικόνα την έβαλα γιατί λέει πως εκεί ρυθμίζεις ότι χρειάζεται για να έρχεται με email 

αλλο τα mails και αλλο τα push notifications. 

Για τα mails μεσω του gmail πρεπει να βαλεις και καπου κωδικο και ονομα χρηστη κτλ. 

4 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

αλλο τα mails και αλλο τα push notifications. 

Για τα mails μεσω του gmail πρεπει να βαλεις και καπου κωδικο και ονομα χρηστη κτλ. 

Ναι μα κι ένα από τα δύο να εδτιαχνα μια χαρα θα ήταν...έφτιαξα gmail εβαλα και κωδικούς αλλά στην δοκιμή μου λέει λάθος 

Στις 26/7/2022 στις 9:18 ΠΜ, ReBeLoS είπε

ποια εφαρμογη στο κινητο εχεις

στο δικο μου που εχω το Eseecloud στο κινητο πρεπει να πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης και εκει εχει να ενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις push

Εχω το Xmeye 

12 ώρες πριν, Pageo1312 είπε

Εχω το Xmeye 

Στο Xmeye αν θυμαμαι καλα πρεπει να πας σε καθε καμερα στο intelligent alarm και να ενεργοποιησεις τα alarm push 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...